من یک سری ایراد ها را بر طرف کردم یکی همون مشکل بزرگ شدن اندازه فونت ها بود
نسحه جدید ایرادهای قبلی نداره
نمایش نسخه قابل چاپ
[quote author=majid-66 link=topic=14569.msg82069#msg82069 date=1218207451]
[/quote]
سلام
میشه نسخه جدید رو به ما هم بدی؟
لطفا اگه امکان داره تغییراتی رو که دادی بگو تا من اگه خواستم از نسخه جدیدتر استفاده کنم روی اون اعمالش کنم.
با تشکر از لطفت ;)
نسخه جدید دیروز فارسی کردم ولی بعد استفاده مشکل داشت یعنی روی یک دومین جواب میداد روی یکی دیگه نه فعلا باید روش کار بشه
یکی مشکل فونت
مشکل اون کدی که باید اضافه می شد
یک آموزش جامعه و درست و حسابی هم می خواد با فرمت pdf اماده کنم
صبر کنید مطئن شدم باز اعلام می کنم
آقا مجيد من روي دامنه .ir نصب كردم سايتم فنا شد!!!!!!! ولي روي لوكال هاست عالي كار ميكرد..
کار کردن وتنظیم این کامپوننت خیلی سخته و ارزشش داره
سلام يه سوال (اينو جزو ارسالهاي سواليم نذارين تعدادشون ارسالام زياد شن) هر مطلب جديدي که ارسال کنيم بايد بيام توي اين کامپوننت تنظيمش کنيم؟ يا توي بخش ارسالهاي چيزي اضافه ميشه (من اين کاپوننت رو ندارم واسه همينم نميدونم چه شکليه :) )
دوست عزیز شما اصلا اشتباه متوجه شدید
یکی از دوستان که نسخه 1.3.4 فارسی این کامپوننت از من دریافت کرده لطف کنه یک لینک دانلود بزاره چون خودم نسخه قبلی ندارم
و می خوام برای دانلود برای همه اینجا قرار بگیره
یا حق
بفرمایید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون emad_67
دوستان برای رفع مشکل فونت ورژن 1.3.4 داخل پوشه LANGUAGE فایل en را باز کنند و اندازه 14px به 11px تغییر دهند
سلام مجید جون.دستت درد نکنه[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فقط یه سوال اگه این فونتش بزرگ بوده ، پس چرا در همون حالت اصلاح نشده هم گاهی وقتا بزرگه و گاهی وقتا نه :o
به هر حال ممنون که حلش کردی.
یــــــــــــــــــــــاع ـــــــــــــــــــــلی
من ورژن قبلی اشتباه پاک کردم و به این خاطر نمی تونستم روش کار کنم
به هر حال هر چی بود حل شد
ممنون، مشکل ورژن جدیدش حل نشد؟!
نه ورژن جدید متاسفانه با فارسی مشکل داره من هم وقتم نمی کنم روش کار کنم ولی در اولین فرست چشم
من نصب کردم. وقتی فعال میکنم
SH404SEF : headers were already sent when I got control!
Killed at line 129 in sef404.php: HEADERS ALREADY SENT (200)
URL=http://www.iiend.comoption=com_frontpage&Itemid=218
OPTION=com_frontpage و صفحه اول نمایش داده نمی شود
وقتی غیر فعال میکنم- این ارور بالای صفحه هست
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/iiendco/public_html/administrator/components/com_sef/language/english.php:1) in /home/iiendco/public_html/includes/core.classes.php on line 424 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/iiendco/public_html/administrator/components/com_sef/language/english.php:1) in
من که بلاخره نفهمیدم چه باید بکنم! اینقدر مطالب گسترده ودر تاپیک های مختلف به صورت پراکنده مطرح شده که گیج شدم
من سعی می کنم یک آموزش کامل توی همین تاپیک قرار بدم(به زودی)
من یک جمع بندی تا به اینجا انجام میدم.
1- تغییر در مجموعه ها ، بخش ها ، و مطالب:
نام بخش ها را به انگلیسی تغییر دهید، عنوان مجموعه ها را نیز به انگلیسی، عنوان مستعار مطالب را نیز انگلیسی(این کار نه فقط برای sef بلکه یک کار لازم است ولی نگارن نباشید چون شما عنوان مجموعه را به لاتین می نویسید ولی نام مجموعه و همچنین در قسمت مدیریت منو میتوانید از فارسی استفاده کنید)
2- فایل htaccess.txt از پوشه root به نام .access تغییر نام دهید( اگر هم وجود ندارد از داخل فایل مامبو 4.6.2 آپلود کنید)
3- قابل فهم كردن لينك ها براي موتورهاي جستجو در قسمت تنظیمات کلی مامبو تب لینک بهینه فعال کنید
4- حالا اگر لینک ها داخل وب سایت درست کار می کنند این کامپوننت را از این آدرس دانلود کرده ونصب کنید
لینک کمکیکد:http://majd66.parsaspace.com/script/com_sh404SEF_1.3.4_build_288_farsi(behmard.com).zip
5- به کنترل پنل کامپوننت sh404SEF و آن را فعال کنید بهتر است داخل تب language گزینه ها موجود را روی خیر تنظیم کنید.(کش را نیز پاک کنید)کد:http://boxstr.com/files/3311126_g0wjp/com_sh404SEF_1.3.4_build_288_farsi%28behmard.com%29.zip
6- در این مرحل به احتمال زیاد در قسمت منو ها یک منوی جدید ایجاد شده به نام mainmenu و یک آیتم به نام Remository اضافه شده است که باید آن را حذف کنید
5- تا به اینجا آدرس های شما باید به این شکل باشند [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
6- آدرس صفحه اصلی امکان دارد فارسی باشد برای تغییر آن هم می توانید ، که می توانید داخل تنظیمات sh404sef رفته و قسمت نمایش و ویرایش آدرس های بهینه ، صفحه اصلی فارسی را بیابید و به انگلیسی مثلا home تغییر دهید.
7- اگر تا به اینجا همه چیز مرتب است برای حذف index.php از داخل آدرس می توانید کد زیر را داخل فایل .htaccess کپی کنید فقط توجه داشته باشید که کد های مشابه این کد در این فایل با # غیر فعال کنید.
نکته: لازم به ذکر که این فایل ورژن 1.3.4 می باشه و شما می توانید از این ورژن استفاده کنید وفقط باید برای ارتقاء آن در تنظیمات sh404sef قسمت پیکربندی تب پیشرفته--> تقویت پیکربندی تمام گزینه ها حفظ پیکربندی فعال باشد تا بعد از حذف این ورژن و نصب ورژن جدید تمام پیکربندی های و آدرس ها حذف شوند .کد:########## Begin - 3rd Party SEF Section
############# Use this section if you are using a 3rd party (Non Joomla! core) SEF extension - e.g. OpenSEF, 404_SEF, 404SEFx, SEF Advance, etc
#
RewriteCond %{REQUEST_URI} ^(/component/option,com) [NC,OR] ##optional - see notes##
RewriteCond %{REQUEST_URI} (/|\.htm|\.php|\.html|/[^.]*)$ [NC]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule (.*) index.php
#
########## End - 3rd Party SEF Section
لینک تاپیک مربوطه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
یا حق
فكر كنم تغيير نام به:نقل قول:
2- فایل htaccess.txt از پوشه root به نام .access تغییر نام دهید( اگر هم وجود ندارد از داخل فایل مامبو 4.6.2 آپلود کنید)
درست باشه.کد:.htaccess
من اين كامپوننت رو براي آماتورها حتي متوسط ها هم توصيه نميكنم.
من اين ارور رو دارم:
کد:SH404SEF : headers were already sent when I got control!
URL=http://site.comhttp://site.com/option=com_frontpage&Itemid=1&Itemid=24
OPTION=com_frontpage
ایا تغییر نامها باید بدین شکل صورت گیرد:
مجموعه ها:
عنوان مجموعه: فارسی
نام مجموعه: انگلیسی
----------------------
بخشها:
نام:فارسی
بخش نام: انگلیسی
-----------------------
مطلب:
نام: فارسی
عنوان مستعار: انگلیسی
قسمت بخش ها باید به این شکل باشه:
نام : انگلیسی
بخش نام: فارسی
بقیه درسته
سلام
من نصب کردم روی مامبو 4.6.5 ولی بعد از فعال سازی صفحه اصلی باز نشد و این پیغام ظاهر شد:
Content Encoding Error (content_encoding_error)
Server response could not be decoded using encoding type returned by server.
This is typically caused by a Web Site presenting a content encoding header of one type, and then encoding the data differently.
For assistance, contact your network support team.
من بعد از مدت ها دوباره اومدم . چه قدر سوت و کور شده ! چند تا سوال دارم که لطفا پاسخ بدید تا بتونم دوباره مثل قبل باشم :
1- حسین ، امیر و ... کجا هستند ؟ هنوز هم کار میکنند روی این پروژه ؟
2- کامپوننتی که با 4.6.5 سازگاری داره را مجید جان پی ام کن برام .
موفق باشید
شهریار
[quote author=Shahryar_NEO link=topic=14569.msg85650#msg85650 date=1220623104]
من بعد از مدت ها دوباره اومدم . چه قدر سوت و کور شده ! چند تا سوال دارم که لطفا پاسخ بدید تا بتونم دوباره مثل قبل باشم :
موفق باشید
شهریار
[/quote]
ظاهرا کار روی این کامپوننت دیگه تموم شده. لینک نسخه 1.3.8 که نسخه جدید این کامپوننت هست و همچنین نسخه 1.3.4 که فارسی شده که با مامبو 4.6.5 هم سازگار هستند و تغییراتی که برای حذف index.php باید انجام بدی در صفحه قبل گقته شده.
سلام
شهریار جان حق با عماد هست کار این پروژه تقریبا به پایان رسیده من آخرین ورژن رو نصب کردم که هیچ مشکلی نداشت . ...
من هنوز هم فعال هستم و اگه کاری بتونم انجام میدم . ولی زمان کمتری رو می تونم صرف کنم . خیلی هم سوت و کور نیست بچه ها فعالیتشون عالیه .
پیروز باشید
امیر
[quote author=emad_67 link=topic=14569.msg85680#msg85680 date=1220643755]
[quote author=Shahryar_NEO link=topic=14569.msg85650#msg85650 date=1220623104]
موفق باشید
شهریار
[/quote]
ظاهرا کار روی این کامپوننت دیگه تموم شده. لینک نسخه 1.3.8 که نسخه جدید این کامپوننت هست و همچنین نسخه 1.3.4 که فارسی شده که با مامبو 4.6.5 هم سازگار هستند و تغییراتی که برای حذف index.php باید انجام بدی در صفحه قبل گقته شده.
[/quote]
جدید ترین نسخه 1.3.8 هست ؟ لینک دانلودش کجاست ؟
ممنون
شهریار
سلام
من کامپوننت 1.3.4 فارسي رو نصب کردم. ولي ترسيدم سايتم بترکه ، پاکش کردم.
اما صفحه اولش ارور مي ده:
از شما مي خوام چک بکنيد سايت رو ببينم مشکل از سرور اينترنت منه يا از خود سايت...!! ممنونکد:SH404SEF : headers were already sent when I got control!
URL=http://www.boshrouyeh.comoption=com_frontpage&Itemid=1
OPTION=com_frontpage
[quote author=mq1372 link=topic=14569.msg86105#msg86105 date=1220944978]
سلام
من کامپوننت 1.3.4 فارسي رو نصب کردم. ولي ترسيدم سايتم بترکه ، پاکش کردم.
اما صفحه اولش ارور مي ده:
از شما مي خوام چک بکنيد سايت رو ببينم مشکل از سرور اينترنت منه يا از خود سايت...!! ممنونکد:SH404SEF : headers were already sent when I got control!
URL=http://www.boshrouyeh.comoption=com_frontpage&Itemid=1
OPTION=com_frontpage
[/quote]
دوست عزیز الان غیر فعالش کردید لطفا فعالش کنید تا بتونیم بررسی کنیم .
2- به احتمال خیلی زیاد درست تنظیم نکردید .
موفق باشید
شهریار
[quote author=majid-66 link=topic=14569.msg85969#msg85969 date=1220871188]
[/quote]
مجید جان مرسی من دانلود کردم و دیشب آپگرید کردم به 4.6.5 مشکلی نداره . اما این انگلیسیه که بازم مشکلی نداره .
دوستان یک تشکر ویژه باید به مجید جان بکنیم بابت حذف کردن index.php ...
ممنون
من كه عمرا جرات نميكنم نصب كنم چ.ن 3 بار نصب كردم سايتم در حد يه انفجار اتمي تخريب شد >:(
خواهش میکنم شهریار جان ورژن جدید مشکل انگلیسی شدن را داره
راستی index کار من نبود
[quote author=dj_ahmad link=topic=14569.msg86169#msg86169 date=1220964729]
من كه عمرا جرات نميكنم نصب كنم چ.ن 3 بار نصب كردم سايتم در حد يه انفجار اتمي تخريب شد >:(
[/quote]
احمد جان اصلا نگران نباش شما یک بار نصب کن . بالاخره هر کی خربزه می خوره پای لرزش هم باید بشینه بنده شده به خاطر این کامپوننت تا حالا سایتم به مدت چندین ساعت خراب باشه اما ارزش SEF بیش از این حرف هاست . ببین عزیزم چند تا نکته هست . یکی اینکه شما تنظیمات را اکثرا درست تنظیم نمیکنید و خوبه مجید جان که یک بریم تو کار یک آموزش در مورد تنظیم کردن و خیلی مهم تر :
شما دوستان فایل sh404sef.class.php را ادیت کردید ؟ و در آخر فایل database.php چی ؟ ( این فایل آخر را در صورتی که تنظیمات مربوط به sh404sef.class.php را اعمال نکردید باید اعمال کنید که اصولی نیست ! D: در نتیجه تغییرات sh404sef را اعمال کنید در هر صورت .
2- sh404 Tag را فعال کردید ؟
دوستان راهی هست که URL هایی که با Index.php هست به URL های فعلیشون انتقال پیدا کنند چون الان 404 میزنه و ما خیلی لینک این ور اون ور برای مطالب داریم .
ممنون
شهریار
من که فکر نکنم راهی باشه یا باید از خیر حذف index بگذری یا تا چند وقت بازدید کنندگانی که از موتورهای جستجو میان تو سایت با 404 مواجه میشن
البته این index ارزش نداره انقدر تو زحمت بیفتی
مگر این که حوصله داشته باشی و آدرس ها را دونه دونه تغییر بدی (توی sh404sef ) که خیلی زمان میبره
[quote author=Shahryar_NEO link=topic=14569.msg88209#msg88209 date=1222255507]
دوستان راهی هست که URL هایی که با Index.php هست به URL های فعلیشون انتقال پیدا کنند چون الان 404 میزنه و ما خیلی لینک این ور اون ور برای مطالب داریم .
ممنون
شهریار
[/quote]
خوب index.php رو با htaccess حذف کن. یعنی کاری کن که وقتی لینکی از گوگل میاد و index.php داره اونو ریدایرکت کنه به بدون index.php که میشه آدرس اصلی مطلبت.
سلام. مرسی از آموزشهای مفیدتون. من نتونستم این کامپوننت فارسی رو dl کنم. از 3 تا لینکی که گذاشته شده. از کجا می تونم تهیه کنم؟
سلام
راهي غير از htacess وجود نداره كه بشه index.php رو حذف كرد ؟
من نمیدونم این لینک ها چه مشکلی دارن که نمی تونید دانلود کنید چون من خودم چند بار دانلود کردم
برای حذف index راه دیگه ای اگر باشه ما نمی دونیم چون همین راه هم کلی طول کشید تا یکی از دوستان پیدا کرد