من خيلي وقت پيشا عضو بودم: dj_ahmad
نمایش نسخه قابل چاپ
من خيلي وقت پيشا عضو بودم: dj_ahmad
javid2005
چند نفر از اعضایی که نام کاربریشون تو این تاپیک هست 10 تا ارسال دارند و زبان فارسی رو انتخاب کردند؟؟؟
احتمالا قراره بخش فارسي [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] راه بيوفته :)
من 10 تا پست دادم و فارسي شدم
من هم متوجه شده بودم
ظاهرا تو بخش Language Specific Support قراره پشتیبانی برای فارسی زبانان راه بیفته
ولی سوال اینجاست که چه کسانی به جز افراد فارسی زبان می تونند پشتیبانی کنند؟؟؟ وقتی که مامبولرن و ... هستند چه نیازی به پشتیبانی فارسی از طریق سایت اصلی هست ... احتمال داره مثلا مدیران مامبولرن پشتیبانی رو به عهده بگیرند؟؟؟؟
یا ....؟
در هر صورت برای پشتیبانی فارسی smf در هر جای جهان آرزوی موفقیت می کنم
چی باحال!
یعنی توش فارسی حرف یزنیم؟عالیه!
کی راه میفته؟
ممنون.
سلام
تبریک میگم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مامبولرن و اس ام اف لرن پشتیبان رسمی SMF فارسی شدند .
simplemachin با بررسی سوابق و تخصص تیم مامبولرن و بررسی سایت پرمحتوای [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و نسخه های منتشر شده توسط این تیم و پشتیبانی صورت گرفته در انجمن ، بخش فارسی پشتیبانی رو ایجاد کرد .
در این بخش شما میتونید سوالهاتون رو به فارسی بپرسید و ما سعی میکنیم در این بخش جوابگوی شما باشیم .
از تک تک شما بابت این حمایت تشکر میکنم . امیدوارم بتونیم پاسخگوی محبت شما باشیم .
به امید موفقیت های بیشتر
یا علی
به نام خدا
با سلام و خدا قوت خدمت تمامی عزیزانی که در تیم مامبولرن فعالیت دارند و زحماتشون قابل تقدیر می باشد خصوصا جناب آقای فیروز مندان عزیز .
تیم نرم افزاری میترا هم ضمن تشکر از زحمات دوستان در رابطه با smf فارسی ، حمایت خود را از این کار ارزشمند اعلام و اگر کاری از دست ما برآید در خدمتگذاری حاضریم .
برای همه شما عزیزان آرزوی موفقیت و سربلندی را از خداوند متعال خواستارم
حضرت علی علیه السلام یاورتان باد :)
تیم نرم افزاری میترا - حسین خسروی سیتانی
سلام
ممنون از لطف و محبت شما .
خوشحالیم که شما رو در کنار خودمون داریم . اگر در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اعلام آمادگی کنید قطعا از تجربیات شما استفاده میکنیم .
یا علی
یوزر نیم: Ramak2pac
با ارزوی موفقیت برای تیمتون
;D منم ثبت نام كردم .. البته مفيده بدرد ميخوره .. :o abdulhalim
[quote author=فیروزمندان link=topic=15444.msg83730#msg83730 date=1219559564]
سلام
تبریک میگم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
simplemachin با بررسی سوابق و تخصص تیم مامبولرن و بررسی سایت پرمحتوای [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و نسخه های منتشر شده توسط این تیم و پشتیبانی صورت گرفته در انجمن ، بخش فارسی پشتیبانی رو ایجاد کرد .
در این بخش شما میتونید سوالهاتون رو به فارسی بپرسید و ما سعی میکنیم در این بخش جوابگوی شما باشیم .
از تک تک شما بابت این حمایت تشکر میکنم . امیدوارم بتونیم پاسخگوی محبت شما باشیم .
به امید موفقیت های بیشتر
یا علی
[/quote]
آقا محسن من تبریک میگم
من قبلا تبریک گفتم !
منتظر خبرهای خوشی که هنوز ممکنه باز هم از این دست به دست مون برسه هستیم ....
منم تبریک میگم.موفق باشید.
ولی حالا سوالا رو این جا بپرسیم یا اون جا؟
وقتی این جا هست تو اون جا چکار کنیم؟!!!
ممنون.
من هم تبریک میگم امید وارم که موفق باشید
[quote author=siran link=topic=15444.msg84982#msg84982 date=1220285353]
منم تبریک میگم.موفق باشید.
ولی حالا سوالا رو این جا بپرسیم یا اون جا؟
وقتی این جا هست تو اون جا چکار کنیم؟!!!
ممنون.
[/quote]
اونجا هم جواب میدیم ولی اینجا سریعتر جواب میگیرید
يوزر من
خيل وقته ثبت نام كرده بودم ولي اين تاپيك رو نديده بودم
يوزر من
bioemm.com
راستي من در تنظيماتم دسترسي تغيير زبان نداشتم انگار !
سلام. مثل اينكه بايد 10 تا پست بيشتر داده باشيد!
يـــــــــــــــــاعـــــ ــــــــلي
[quote author=فیروزمندان link=topic=15444.msg83730#msg83730 date=1219559564]
سلام
تبریک میگم
به امید موفقیت های بیشتر
یا علی
[/quote]