با تسكر از شما
ولي اون يك بحث ديگري بود كه مربوط به منوهای مدیریت سایت بود
من منظورم عدم زير شاخه هاي منوي جاواييJSCook در ie7 هست
نمایش نسخه قابل چاپ
با تسكر از شما
ولي اون يك بحث ديگري بود كه مربوط به منوهای مدیریت سایت بود
من منظورم عدم زير شاخه هاي منوي جاواييJSCook در ie7 هست
اگه ممکنه مشکلتون رو واضح تر بگین ... میتونین یه عکس هم بزارین که خوب متوجه مشکلتون رو بشم ! ... اول چک کنین ببینین آیا شما زیر شاخه ای دارین اصلا ؟
[quote author=irannuke link=topic=1728.msg21550#msg21550 date=1165929427]
با سلام
مشكل JSCOOK را به با ie7
چطوري حل كنيم ؟
[/quote]
شما بايد ورژن جديد فايل JSCookMenu.js رو در فولدر modules\dmj_1-2 جايگزين كنيد.
يعني همين فايل كه دوستان در اون تاپيك گذاشتن: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته اين فايل در مامبو 461 در فولدر includes\js موجود هست.
نسخه اصلاح شده ماژول رو در همون آدرس اول گذاشته بودم ميتونيد دريافت كنيد.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[quote author=ايمان اكبري link=topic=1728.msg21887#msg21887 date=1166203995]
نسخه اصلاح شده ماژول رو در همون آدرس اول گذاشته بودم ميتونيد دريافت كنيد.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[/quote]
ایمان جان از لطفی که به کاربران و تیم مامبولرن دارید ممنونم
سلام
اونطوری که من دیدم در آن واحد فقط یک منو از طریق این ماژول پشتیبانی میشه
1- آیا برداشتم درسته؟
2-در اینصورت برای اینکه منوهای اصلی و سایر و بالا و ... بتونن با این ماژول ساپورت بشن چیه؟
چه عجب اقا یاسر ;)
این راه هم هست!
تهیه یک کپی از ماژول!!!!!!
سلام
چرا برخی زیر منوها رو اینطوری نشون می ده؟
چه طوری می شن؟
سلام
ظاهرا طول قابش با طول backgroun نمیخوره بورو ببین کجا مقدار میده بهشون
(فکر کنم یه css باید داشته باشه)
یا علی
سلام
منم الان نصب کردم و همین مشکل رو دارم ! که زیر منو با آمدن نشانگر موس روی منو نشان داده نمی شود !
در مامبو 4.6.1 من چیزی که گفتید "مسقل" در قسنت "زیر منوی کدام منو باشد" وجود ندارد !
ممنون میشم کمک کنید ...
با تشکر از تیم مامبو لرن . . .
چگونه به این ماژول باید گفت که کلیه بخشها و مجموعه های زیرش را اینگونه نشان بدهد . همانطور که در سایت ساری دات آی ار هست.
من فقط توانستم آیتم های یک منوی را اینگونه گنم و انتخاب کنم
آیا لازم است از این ماژول چند کپی داشته باشی برای هر منویی؟
بله .. برای هر منو باید یک کپی از این ماژول بسازید و بهش بگید از اون منو بخون.
سلام یک سوال دارم من اگر بخوام لینک های زیر منو من در یک صفحه جدید باز بشن باید چه کار کنم؟
[quote author=poopey link=topic=1728.msg29746#msg29746 date=1172058850]
سلام یک سوال دارم من اگر بخوام لینک های زیر منو من در یک صفحه جدید باز بشن باید چه کار کنم؟
[/quote]
یعنی چی ؟!
سلام رادمهر جان منظورم اینه که با کلیک برروی هر لینک target="blank" لینک در یک صفحه جدید باز بشه نه در همان صفحه
ممنونم از توجه شما
با سلام
من آخرین ویرایش رو موقعی که نصب می کنم
JSCook
از ترتیب منوها پیروی نمی کند و تغییر نمی کند
برای نمونه عکس زیر رو گذاشتم
که منوی بالایی JSCook است و منوی پایینی که ترتیب منوها را پیروی می کند منوی اصلی مامبو
لطفا برای حل این مساله راهنمایی کنید
با تشکر
با سلام و
با تشکر از زحمات همه عزیزان فعال در این انجمن
من برای سایتم از این منو استفاده کردم و همه چیز ش خوب کار میکرد تا زمانیگه برای 2 زبانه کردن سایت از کامپوننت Joom!Fish استفاده کردم ، حالا دیگه منو رو نشون نمی ده...! یعنی فقط عنوان منو میاد ولی فهرستمو نشون نمی ده.
آیا کسی به این باگ برخورده ؟ راه حلی داره ؟ اصلا این 2 تا ماژول با هم سازگارن ؟
آیا منوی جاوایی با همین امکانات بازم هست ؟
ممنون می شم اگه کمک کنید
سلام
شما از مامبو استفاده میکنید یا جوملا ؟
لینک سایتتون رو بفرمایید ...
یا علی
من از جوملا 1.0.11 استابل استفاده می کنم سایتم الان پائینه به علت اضافه کردن زبان انگلیسی !! و خرابی هاش foruzan.com
ممکنه مشکل از جوملا بودن باشه ؟
علی نگهدارتون
پیشنهاد می کنم از مامبو استفاده کنید تا مشکلاتتون مرتفع بشن
جناب رادمهر عزیز
از پاسختون متشکرم، اما من توی این سایت یک ساختار کامل دارم و کلی اطلاعات که تاره داشتم ترجمشون هم می کردم !! خودم فکر میکنم اگه بخواهم روی مامبو بیام باید وقت زیادی واسش بزارم
نمی دونم می شه یجوری کل این ساختار بره به مثلا مامبو 4.6.2 ؟ یعنی دیتا بیس من قابل استفاده باشه اگه هست بهم بگید این کارو می کنم .
اما اگه قراره از 0 شرو کنم :-[!! نمی شه ، اونوقت می خوام خواهش کنم یه راه برای درست کردنش تو جملا بهم بگید، لطفا .
بازم از پاسخ گویی سریع شما و جناب فیروزمندان متشکر
سلام ايمان جان خيلي چيز مفيديه خسته نباشيد
فقط من سايتي دارم طراحي مي كنم كه نياز به منوي چهار سطحي داره. و از طرفي مثل همين منوي جادويي هم مي خوام كار كنه به نظرتون چه جوري مي شه اين منو رو 4 سطحي اش كرد؟
hamedphp
میتونید تبدیل اون به مامبو رو به ما بسپارید
به info[at]mambolearn[dot]com ایمیل بزنید و شرح بدید
حتما جزئیات کار رو براتون شرح میدن و ان شا ا.. براتون بدون دردسر به مامیو تبدیلش می کنیم
z-tashakor
شما هر کدوم از این 4 تا منوی تو در تو رد وقتی میخواین درست کنید انتخاب کنید زیر منوی اون یکی باشه
این ماژول اصولا کارش فقط نمایش منوها هست .. اینکه چند سطحی باشن به انتخاب شما مربوط میشه
بله من تعيين مي كنم كه چند سطحي باشه منو. بايد اين ماژول رو به يكي از منوهايي كه درست كرديم مربوط كنيم ديگه درسته؟ ولي اگر منوي من بيشتر از 3 تا سطح داشته باشه قاطي مي كنه و ديگه منو رو توي سايت نشون نمي ده!
مثلا مي خوام چنين سطح هايي رو داشته باشم:
آيتم شماره 1>> زير منوي 1>> زير منوي 2>> زير منوي 3
نمي تونم اين كارو بكنم اگر زير منوي سه رو حذف كنم درست كار مي كنه وگرنه اصلا منو در سايت نمايش هم نمي ده..
سلام . من منوی جادویی رو نصب کردم و روی منوی اصلی تنظیم کردم . و یه بخش که دارای 10 مجموعه هست رو در منوی اصلی قرار دادم . ولی زیر شاخه ها نمایش داده نمیشوند . با ie و firefox هم امتحان کردم جواب ندادا . لطفا منو راهنمایی کنید .
این منوها رو نشون میده نه مجموعه های بخش رو
باید برای هم مجموعه یک آیتم منو درست کنید و زیر مجموعه آیتم منوی بخشتون بزارید
من منظور شما رو متوجه نمیشم . اگه نشه مجموعه های یک بخش رو با منوی جادویی نشان داد پس به چه دردی میخوره . در ثانی غیر از بخش و مجموعه مگم میشه زیر مجموعه هم درست کرد . و چطوری میشه یه مجموعه رو به منو نسبت داد .
لطفا منو راهنمایی کنید .
ببینید
شما بخش و مجموعه خودتون رو میسازید
در قسمت منو های سایت ، برای اونها منو میسازید ( مثلا در منوی بالا )
سپس این ماژول رو به ( منوی بالا ) مرتبط میکنید ( از تنظیمات ماژول منو )
و این ماژول محتوای اون منو رو واستون نشون میده.
[quote author=ايمان اكبري link=topic=1728.msg19965#msg19965 date=1164706664]
در مورد قالب: در یک تاپیک در بخش قالب ها در موردش بحث شده
[/quote]
سلام:
1- میشه لینک تاپیکی که به قالب سایتتون پرداخته چیه؟؟؟
کلی قسمت قالب ها رو زیر و رو کردم، ولی چیزی دستگیرم نشد
2- تو قسمت بالایی سایتتون از چه منویی استفاده شده؟ (همون، تو حالت افقی که فکر نکنم!!!)
ممنون از زحمتی که واسه این منو کشیدین. منتظرم...
من اين منو رو نصب كردم و منوي اصلي رو بهش نسبت دادم، اما جز عنوان منو چيزي نمايش داده نمي شه.
من چككار كنم؟؟؟؟
بهتر نیست یک آموزش کلی و جامع به همراه لینک اصلاح شده می گذاشتید،تا این همه سئوال برای کاربرا پیش نیاد؟!
[quote author=behrooz0_o link=topic=1728.msg64042#msg64042 date=1204121119]
بهتر نیست یک آموزش کلی و جامع به همراه لینک اصلاح شده می گذاشتید،تا این همه سئوال برای کاربرا پیش نیاد؟!
[/quote]
خوشحال میشیم که اگر کسی اینکار رو انجام بده و ما در سایت به نام خودش منتشر کنیم
به هر حال ما هم حتما اگر وقت کنیم انجام میدیم
با سلام
من كل اين مطالب رو خوندم و از آقاي ايمان اكبري به خاطر اين منو زيباشون تشكر مي كنم
ولي مي خواستم بدونم كه چه طوري مي تونم مثل سايت آقا ايمان اين منو رو طوري انتشار بدم كه زير مجموعه هاي يك بخش رو با نگه داشتن كليك بر روي اون مجموعه رو نشون بده
منظورم اينكه من يك بخشي رو با عنوان مثلا موبايل راه انداختم و مجموعه هاي نرم افزار و تم و ... رو به اون ست كردم و حالا با نصب اين منو ي آقاي ايمان رو چه طوري ست كنم كه فقط مثلا موبايل رو نمايش بده و با نگه داشتن موس روي اون مجموعه ها نمايش داده بشه؟؟؟
با تشكر از تمامي دست اندر كاران مامبو لرن
با سلام خدمت دوستان عزیز،
ظاهرا لینک دانلود [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] خراب شده.
کسی میتونه آخرین نسخه فارسی شدشو برای استفاده دوستان Upload کنه ؟ :)
[quote author=irangame2 link=topic=1728.msg64216#msg64216 date=1204272658]
با سلام خدمت دوستان عزیز،
ظاهرا لینک دانلود [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] خراب شده.
کسی میتونه آخرین نسخه فارسی شدشو برای استفاده دوستان Upload کنه ؟ :)
[/quote]
دوست عزيز از لينك زير در يافت كنيد ولي خدايش به سوال ما هم جواب بديد من تازه دريافت كردم ولي كار كردن با هاش رو بلد نيستم.
[quote author=30vil link=topic=1728.msg64211#msg64211 date=1204270705]
با سلام
من كل اين مطالب رو خوندم و از آقاي ايمان اكبري به خاطر اين منو زيباشون تشكر مي كنم
ولي مي خواستم بدونم كه چه طوري مي تونم مثل سايت آقا ايمان اين منو رو طوري انتشار بدم كه زير مجموعه هاي يك بخش رو با نگه داشتن كليك بر روي اون مجموعه رو نشون بده
منظورم اينكه من يك بخشي رو با عنوان مثلا موبايل راه انداختم و مجموعه هاي نرم افزار و تم و ... رو به اون ست كردم و حالا با نصب اين منو ي آقاي ايمان رو چه طوري ست كنم كه فقط مثلا موبايل رو نمايش بده و با نگه داشتن موس روي اون مجموعه ها نمايش داده بشه؟؟؟
با تشكر از تمامي دست اندر كاران مامبو لرن
[/quote]
لينك جديد و سالم دانلود اين منوي جاوايي:
با سلام.
من یه مشکل در رابطه با این منو دارم ، یه محتوی استاتیک ساختم ، و اون رو لینک دادم به منو اصلی ، حالا وقتی تو firefox, opera روی این ایتم تو منو کلیک می کنم ، صفحه اصلی load می شه ، اما تو ie درسته و همون صفحه استاتیکی که لینکشو داده بودم load می شه .
نکته: با استفاده از ماژول پیش فرض منو همچین مشکلی ندارم!! لطفا من رو راهنمایی کنید.
با تشکر.
سلام
اين منو با مامبو مشكل داره .
مي تونين از منو هاي مشابه مثل transmenu يا flash menu استفاده كنيد .
[quote author=30vil link=topic=1728.msg64218#msg64218 date=1204273980]
دوست عزيز از لينك زير در يافت كنيد ولي خدايش به سوال ما هم جواب بديد من تازه دريافت كردم ولي كار كردن با هاش رو بلد نيستم.
لينك جديد و سالم دانلود اين منوي جاوايي:
[/quote]
دوست عزیز اگر تازه می خوای کار با این منو رو شروع کنی بهتره قبلش کامپوننت swfreemenu رو نصب کنی و باهاش کارکنی. چون منوی جادویی با 4.6.2 مشکل داره در مرورگرهای مختلف.
اون کامپوننت دقیقا هر چی که بخوای رو بهت می ده.
منظور منم از ا flash menu همون swfreemenu بود كه دوستمون گفتن ;)