ُسلام
درسته ...
بله این کار رو مامبو انجام میده ...
یا علی
نمایش نسخه قابل چاپ
ُسلام
درسته ...
بله این کار رو مامبو انجام میده ...
یا علی
حالا که بحث امنیت شد منم چند تا سوال دارم
فایل robots.txt به چه درد میخوره ؟ با تایپ عبارت robots.txt بعد از هر سایت مامبویی لیست فولدر های مامبو ظاهر میشه که البته محتویات تکست این فایل هست
حالا اگر بیایم و محتویات فایل رو تغییر بدیم چه مشکلی پیش میاد ؟ اگر حذفش کنیم چی ؟
آیا تغییر و یا حذف این فایل تاثیری در شناسایی سایت توسط موتور های جستجو داره ؟
100 درصد داره!
در مورد robot.txt میتونید مقالات جالبی رو در سطح اینترنت توسط گوگل بدست بیارید!
خب اینجور که من متوجه شدم ( طبق اطلاعاتی که در راهنمای گوگل نوشته شده ) فایل robots.txt به روباتهای موتورهای جستجو میفهمونه که کدوم فایلها نباید برای ثبت در موتور های جستجو مورد کاوش قرار بگیره ، درسته ؟
این فایل باعث میشه فایلهایی که لازم نیست اطلاعاتشون توسط موتور های جستجو ثبت بشه مورد کاوش روباتهای جستجو قرار نگیرن، فکر کنم فایده این فایل علاوه بر اینکه به گوگل و روباتهاش در جستجوی بهینه کمک میکنه اینه که پهنای باند کمتری از هاست ما مصرف میشه، درسته ؟
و حالا یه سوال، با وجود این فایل کافیه آخر آدرس یه سایت نوشته بشه robots.txt تا آدرس تمام فولدر ها از جمله صفحه ورود به قسمت مدیریت و ... لو بره، آیا این یک مشکل امنیتی نیست ؟
چطور میشه این مشکل رو رفع کرد ؟
خیر مشکل امنیتی نیست !
روی فولدر مدیریت پسورد بزارید مشکلی پیش نمیاد
راجع به robot.txt هم برید تحقیق کنید تا بفهمید چرا آدرس تمام فولدرهای root مامبو توش قرار داره.
سلام
در واقع فایل robots.txt برای robot های سرچ انجینهاست .
روبوت سرچ انجین ها یکی از اولین مواردی که در هر سایت چک میکنن وجود همین فایل هست . با قرار دادن لیست شاخه ها شما به روبوت میفهمونید که شما چه فولدرهایی دارید . روبوت به اون دایرکتوری ها هدایت میشه و همه موارد رو ایندکس میکنه .
از نظر امنیتی مشکل خاصی نیست . این فایل باعث ایندکس شدن بیشتر و بهتر مطالب موجود در فولدرهای مختلف میشه و در نتیجه page Rank شما رو تغییر میده .
نگران این موضوع نباشید .
یا علی
ولی اون جوری که من تو راهنمای گوگل خوندم محتویات داخل این فایل به روبوت های گوگل میگه که از کدوم فایلها صرفنظر کنه نه اینکه کدوم فایلها رو ایندکس کنه
من بد متوجه شدم یا ... ؟َ
دوست من این فایل هدایت کننده موتورهای جستجو هست!!
حالا چه بگه ایندکس بکنه چه نکنه!
آقا محمد میخوای خودم رو بکشم از دستم راحت بشی ؟!!!
بابا حتما که آدم نباید مشکلش بالا نیومدن سایت باشه که ، من یه سوال دارم که مربوط به مامبو هم هست و اینجا هم مطرحش کردم
چه ایندکس بکنه چه ایندکس نکنه که نشد جواب ، خوب من میخوام بدونم ایندکس میکنه یا ایندکس نمیکنه بی ربط به مامبو هم نیست
میدونم که شما موظف به جواب دادن نیستید ، منم از هر کسی که دوست داره و حوصله جواب دادن رو داره خواش میکنم به سوالم جواب بده
ممنون از لطفتون، باز هم تاکید میکنم این مواردی که مطرح کردم یه سواله نه یه مشکل
( بد اخلاق ) :-*
سلام
شما انگار اون برداشت دلخواه خودت رو میکنی ها ..
کار روبوت این هست که به سرچ اینجین ها میگه این فولدر رو ایندکس بکن اون یکی رو نکن!
Allow & Disallow
الان متوجه شدید؟
سلام آقا محمد ببخشید ولی من فکر میکنم شما اشتباه میکنید
طبق اطلاعات صفحه پرسش و پاسخ گوگل >>> Robot.txt يک سند استاندارد است که به روبات گوگلی ميگويد چه اطلاعاتی از سرور وب شما را ذخيره نکند.
یعنی فقط Disallow
ضمنا اگر میخواستم برداشت دلخواه خودم رو بکنم دیگه اینجا سوال نمیکردم
ممنون از وقتی که گذاشتید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
حق با شماست .
Robot.txt يک سند استاندارد است که به روبات گوگلی ميگويد چه اطلاعاتی از سرور وب شما را ذخيره نکند. <== این جمله کاملا صحیح هست .
یا علی
سلام دوستان
من تازه کارم
می خواستم بدونم این 775 یا 644 (یادم نیست) مربوط به چیه
من از کجا باید سطح دسترسی رو تغییر بدم
از خود مامتو یا cpanel هاست؟(اگه میشه کاملا توضیح بدین . چون تو مامبو تو بخش مدیریت کلی هیچی پیدا نکردم) فقط این configuration.php رو به غبر قابل ویرایش تبدیل کردم
من فعلا دارم طراحی وب سایت رو یاد میگیرم
و روی هاست رایگان [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] کار می کنم
ادرس سایت هم اینه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
ورود شما را به جمع مامبو خوش آمد می گم
دوست عزیز قبل از ایجاد پست اول جستجو کنید
شما به cpanel برید و file manager باز کنید بعد فایل configuration.php را از پوشه root انتخاب کنید و قسمت بالا همون cpanel گزینه permissions را انتخاب کرده و با تغییر گزینه ها آن می تونید عدد 644 را انتخاب کنید
موفق باشید
یا علی مدد
وقتي ميخوايم يه كامپاننتي رو نصب كنيم ، مثلا ً من امروز گالري داتسو رو خواستم نصب كنم نصب نشد و مجبور شدم پرميشن بعضي از فولدرها رو 777 كنم ... بعد كه نصب شد پرميشن رو به حالت اول برگردوندم ... ولي وقتي ميخوام عكسها رو آپلاود كنم با مشكل بر ميخوره ... من باز هم بايد فولدر و فايلي رو اجازه دستري 777 قرار بدم ؟ يعني هر بار براي كار با يه كامپاننتي بايد پرميشنها تغيير كنند ؟
بله برای نصب هر کامپوننت باید این کار را انجام بدید
البته این ها نکات امنیتی هستش که امنیتتون را تضمین میکنه وگرنه من خودم سایت های دارم که تمام پوشه هاشون دسترسی 777 دارن و مشکلی هم ندارن و اگر هم هک شدن که احتمالش خیلی کمه و مقصر هم خودم هستم ولی شما با رعایت این نکات که کمی وقت گیر و سخته امنیت خودتون را تضمین می کنید
وقتي ميخوام بعضي از پرميشن ها رو تغيير بدم به همچنين اخطاري روبرو ميشم ... operation not permited يعني اجازه تغيير سطح دسترسي رو ندارم .. بايد چيكار كنم كه سطح دسترسي رو عوض كنم ؟
چون owner عوض شده ، نمیتونید عوضشون کنید ، بهتره که یک فایل منیجر تحت مامبو نصب کنید و تحت مامبو پرمیشن ها را تغییر دهید
ميشه در اين مورد بيشتر توضيح بدين و بگيد فايل منجر دقيقا كارش چيه ؟؟
ضمنا ً اگه ميشه لينك دانلودش رو هم بگذارين ... سچ كردم چيز خاصي پيدا نكردم .. مرسي
بعد اين Owner عوض شده ... چطوري ميشه به حالت اول برش گردوند؟؟
سلام.فايل منيجر همون طور كه از اسمش پيداست كارش مديريت فايل ها و فولدرهاي موجود در هاست شماست. يعني شما مي تونيد به جاي فايل منيجر هاستتون از فايل منيجري كه به صورت كامپوننت داخل مامبو نصب مي كنيد استفاده كنيد.در بين فايل منيجرها هم mamboXplorer و joomlaXplorer هستند كه اگر اسمشون را توي انجمن سرچ كنيد پيدا مي كنيد.
يــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــــلي
سلام. میشه تکلیف را روشن کنید
من نفهمیدم اگه سطح دسترسی 777 مشکل ساز هست
چرا باید سطح دسترسی پوشه cache 777 باشه تا ماژول rss بتونه به درستی کار کنه؟؟؟
من توی همین انجمن مامبو لرن پرسیدم
"گفتند : سایت اگه از بابت این پرمیشن هم هک بشه کار خاصی نمیتوانند بکنند. در ضمن اگه روی پوشه ادمین پسوورد بذاری مشکلی پیش نمیاد"
حالا من موندم که بالاخره چی کار کنم.
یه بار سایتم پس از اینکه پرمیشن پوشه کش را برای کاکرد درست ماژول rss روی 777 تنظیم کردم
هک شد.
"مدیر هاست میگفت: مشکل از پوشه ای با پرمیشن 777 بوده"
تو را خدا من را راهنمایی و روشن کنید
سلام
شما همه فولدرها 775 و فايلها 644 قرار بده.
هر پوشه اي كه نياز داشتي رو 777 قرار بده و فقط خود پوشه رو 777 قرار بده نه پوشه هاي داخلي و يا پوشه هاي قبلي رو.
هيچ مشكلي پيش نمياد.
اوندفعه هم كه شما هك شديد در پرميشن دادن به پوشه ها اشتباه كرديد حتماً.
وگرنه من تا به حال بسياري سايت با مامبو راه اندازي كردم و همينجوري پرميشنها رو ست كردم. چرا كسي هكم نكرده! تازه سايتهاي دانشگاهي و انقلابي و ...بودن كه دشمن زياد دارن!
اگه در پرميشن دادن دقت كنيد و هاست شما امن باشه هيچ مشكلي نخواهيد داشت.
در ضمن مدير هاست شما از كجا انقدر مطمئن بوده!؟
نيكبخت باشيد.
فرمایش شما متین.
ممنونم. اما من میگم توی پوشه کش چیزی نبوده ، و اگر هم با بوده باشه دوتا دونه فایل بوده.
منظورم اینه که اگر من تغییر پرمیشن را به خود پوشه و همه ساب فولدر ها اعمال کرده بوده باشم، اصلا پوشه ای نبوده که بخواد پرمیشنش عوض بشه.
مدیر هاست لاگ فایل را چک کرده بود.
من چی کار کنم. ؟؟؟ سایتم داره یواش یواش جون میگیره. منتهی میترسم دوباره مثل سری قبلی بلا سرم بیاد.
راهنمایی....
خدا نگهدارتان باد
سلام
اگه به حرفاي من دقت كنيد اين هم گفتم كه "پوشه هاي قبلي رو" شما احتمالا به پوشه هاي قبلي كش هم پرميشن بالا داده بوديد كه تونستن هكتون كنن. وگرنه اگر اينكار رو انجام نداديد و از خودتون مطمئنيد هاست خودتون رو تعويض كنيد، چون بدون شك هاست شما ضعف داره!
راستي اگر به كش احتياج نداريد و يا ميتونيد از خيرش بگذريد خوب اصلاً خاموش بزاريد و هيچ پوشه اي رو 777 نذاريد. تنها راه حل ساده همينه.
براي آپلود فايل هم يه پوشه درست كنيد و اكانت اف تي پي بديد تا بتونيد دستي فايل آپلود كنيد و استفاده كنيد.
مشكل ديگه اي هم داريد؟
نيكبخت باشيد.
----------------------------------------------------------------------------
یکسال از آخرین ارسال تاپیک میگذره، برای همین ارسال خودم رو ویرایش میکنم!
پیشنهاد میکنم به خلاصه این تاپیک در ویکی دقت نمایید : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق