سلامی دوباره
دوستان راه حلی برای رفع این مشکل یافت نشد
چون شدیدا نیاز به بروزرسانی سایتم از 1.5 به 2.5 رو دارم
ممنون میشم اگه یه خبری به ما هم بدید
مرسی
نمایش نسخه قابل چاپ
سلامی دوباره
دوستان راه حلی برای رفع این مشکل یافت نشد
چون شدیدا نیاز به بروزرسانی سایتم از 1.5 به 2.5 رو دارم
ممنون میشم اگه یه خبری به ما هم بدید
مرسی
سلام
مشكلات به تيم جوملا گزارش شده و اميدواريم توي نسخه ي جديد اين مشكلات رفع بشه
موفق باشيد
یه نکته دیگه ای که دیدم اینکه مشکل به هم رختگی تاریخ هنگام رفرش کردن که در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] توضیح دادم ، توی ورژن انگلیسی نیست ، یعنی اگه زبان مدیریت رو روی انگلیسی بزارید و تاریخ که بصورت پیشفرض میلادی هستش هنگام رفرش تاریخ عوض نمیشه و ثابته .
نقل قول:
مشكلات به تيم جوملا گزارش شده و اميدواريم توي نسخه ي جديد اين مشكلات رفع بشه
توی نسخه بعدی جوملا ، یعنی جوملا 2.5.5 ؟ درسته ؟ این نسخه کی منتشر میشه ؟ خبری ازش نیست ؟ اگه توی نسخه بعد درست نشه چی ؟ :shocked:
ولی اگه درست بشه خیلی عالیه :ghelgheli:
بازم ممنون
نسخه 2.5.5 به زودی بر اساس development strategy پروژه ه ی جوملا به زودی منتشر میشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mostafa3D [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مدیران پروژه هستند که تصمیمات را می گیرند که چه تغییراتی رخ بده.
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mostafa3D [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خیر در نسخه 2.5.5 حل نشده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] در ماه June منتشر میشه
پیگیر این موضوع هستیم و انشالله شاهد حل شدن اون در نسخه های بعدی خواهیم بود.
یا علی
واااااااای نه . پس باید منتظر بمونیم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط firoozmandan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ولی کار جوملا فارسی درسته ، من باور دارم این مشکل رو بالاخره مثل هلو حلش میکنه ( چاپلوسی رو حال کردید ؟ :g: )
کلا خیلی خیلی چاکریم
یه چیزی رو دقت کردید ؟
تمام سایتهایی که الان ادعای فارسی سازی جوملا رو دارن ، دقیقا از فایلهای شما کپی برمیدارن .
مثلا همین فایلهای جاوا تاریخشون رو که چک کردم دقیقا فایل تاریخ شماست و فایلها ini هم همینطور ، فقط اسم "جوملا فارسی" حذف شده و شده اسم خودشون .
سلام
یه سوال : در نسخه 2.5.6 این مورد رفع نشده ؟
خواهش می کنم یک کاری کنید دوستان توی 2.5.6 حل شده؟
دوستان ظاهرا جوملا 3 در راهه
هنوز راهی برای رفع این مشکل پبدا نشده ؟
آیا میشه از جوملا 1.5 مستقیم به 3 کوچ کرد ؟
ممنون
سلامنقل قول:
بله متوجه این امر هستیم. اگر دقت کرده باشید همیشه این سایت ها نسخه های خود را بعد از انتشار [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] منتشر می کنند چرا که ابتدا باید نسخه جدید را از سایت ما دانلود کرده و اقدام به تغییر کپی رایت کنند.
خوشبختانه از نسخه 1.7 اقداماتی جهت مشخص شدن نسخ حتی با تغییر کپی رایت انجام داده ایم که به آسانی مشخص می شود که نسخه منتشر شده توسط آنها در واقع [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] است که حتی در بعضی اوقات با تغییرات ناشیانه باعث اختلال در کارکرد نسخه مورد نظر می شوند.
امیدواریم این گونه سایت ها معنی و مفهوم اپن سرس و قوانین GPL را درک کنند.
یا علی
سلام
در انجمن وبسایت اصلی جوملا در همین رابطه یه تاپیکی رو ایجاد کردم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تا الان یکی از مدیران جوملا داره پاسخ منو میده ، اگه هرکسی که تسلط کامل به زبان داره ممنون میشم که بیاد توی اون تاپیک و بتونه منظور منو بصورت روشن بیان کنه .
در کل این بحث داره به یه جاهایی میرسه
امیدوارم که آخرش نگن که نمیشه
متاسفانه گفتگو توی سایت جوملا هم به نتیجه ای نرسید و نهایتا به بن بست خورد :
:sad::sad::sad::sad:
ایشون گفتن که با پشتیبانی زوو تماس بگیر در صورتی که این مشکل فقط مربوط به زوو نیست !!!نقل قول:
Contact the zoo people as I said. They do not use the normal Joomla calendar for their 2.5 version.
وقتی با پشتیبانی JoomSport هم صحبت میکردم نهایتا به نتیجه ای نرسیدیم
یعنی هر راهی رو که رفتم انتهاش بازم میرسم به همین جوملا فارسی خودمون
دوستان دستم به دامنتون تروخدا یه کاری بکنید .
توی اون تاپیک اولش دوستمون داشت کمک میکرد ولی بعدش که دید مشکل عمیق تر این حرف هاست کلا خودشو کشید کنار
برای مثال با K2 هم اوردم ولی میگه برو با پشتیبانی کامپوننت هات حرف بزن به ما ربطی ندارهنقل قول:
Please contact the developpers of these components.
The issue is not present in joomla core.
راستش وقتی میخواستم براش چند تا مثال با K2 بزنم این کامپوننت رو روی 2.5 نصب کردم ، واقعا مشکلا K2 با تاریخ جلالی که فاجعست !!! وقتی میخوای آیتم رو ایجاد کنی روی هر قسمتی که کلیک میکنی تاریخ عوض میشه و مثل رفرش کردن صفحه توی کامپوننت پیشفرض مطالب در جوملاست که[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]توضیح دادم . یعنی اینگار توی New Item در K2 صفحه دائم داره رفرش میشه یا یه چنین چیزی .
دوستان چی کار کنیم ؟؟؟!!! کلا بیخیال جوملا 2.5 بشیم ؟؟؟
این مشکل فقط برای این افزونه نیست، بسیاری از افزونه ها هم به این صورت هستند.
دلیلش این هست که موقع ذخیره سازی اطلاعات وقتی از کلاس JDate استفاده میشه، تاریخ رو به صورت شمسی درمیاره و به این صورت می خواهد در جدوال پایگاه داده ذخیره کند. ولی این تاریخ برای پایگاه داده تعریف نشده است و با 00-00-0000 00:00 یا NullDate ذخیره می شود.حال وقتی دوباره کلاس JDate برای نمایش همون تاریخ استفاده میشه، همون نتیجه ای رو نشون میده که در تصاویر نشون دادید.
در نتیجه قطعا این مشکل از بابت تیم جوملا فارسی نیست.
پیروز باشید
آره خب دقیقا خیلی از کامپوننت ها و ماژول ها در 1.6+ این مشکل رو دارن .نقل قول:
نوشته اصلی توسط novinfard [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه مشکل از جوملا فارسی هم نباشه بازم ما ها ( کاربران جوملا ) هیج جایی جز اینجا نمیشناسیم که بیایم التماس کنیم :g: .
سایت اصلی جوملا و همینطور سایت های سازندگان کامپوننت ها که به کفششون حساب نمیکنن تاریخ جلالی رو . مثلا سایت جوملا رو که دیدید آخرش گفت به ما ربطی نداره . با پشتیبانی JoomSport هم صحبت کردم و آخرش گفت به ما ربطی نداره . پشتیبانی زوو که کلا جواب منو نمیدن .
حالا بازم زوو قابل تحمل تره . K2 که دیگه هیچی . یعنی کاربران K2 باید رسما قید جوملا 2.5 رو بزنن .
نمیدونم ولی ای کاش مدیران جوملا فارسی یه فکری بابت این مشکل میکردن :sad:
همین الان ZOO نسخه 2.6 منتشر شد
برای جوملا 2.5 رو تست کردم ولی همچنان مشکل پابرجاست :sad:
مدیران عزیز جوملا فارسی
میدونم که با این تاپیک شدم سوهان مغزتون ، واقعا شرمندم ولی باور بفرمایید خیلی کارم گیره به خدا
روزی هزار بار به Yootheme و این تاپیک سرمیزنم
واقعا نیاز به جوملا 2.5 دارم . من از شما خواهش میکنم یه نیم نگاهی هم به این تایک بندازید
من قول میدم که از خجالتتون دربیام
به عنوان مثال میتونم پشتیبانی فارسی سازی تعدادی از کامپوننت های بخش "افزونه های جوملا فارسی" رو بعهده بگیرم و ساپورت کنم
کامپوننت هایی مثل :
ZOO
Kunena
Joomshoping
RSForm
و...
و یا مثلا روزی چند ساعت پشتیبانی کاربران انجمن جوملا فارسی رو بعده بگیرم و توی انجمن تا اونجایی که بتونم به کاربران تازه وارد کمک کنم
من واقعا منتظرم ..............
ممنون
ممنون بابت توجهتون
سلام
یه مجموعه ای از جاوا اسکریپت های تاریخ رو توی اینترنت پیدا کردم و براتون آپلودش کردم
توی این پکیج جاوااسکریپت تاریخ جلالی هم وجود داره
مدیران عزیز لطفا یه نگاهی به این فایلها بندازید شاید بشه این مشکل رو رفع کردن
من یه دنیا ممنون میشم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بازم ممنون
سلام
مشكل تاريخ همونطوركه توي انتشار جوملای فارسي گفته شد مربوط به جوملاست. علت اين هم عدم فوكوس صحيح جاوا اسكريپت روي calender هست و براي اينكار راه حل هايي به سايت اصليجوملا گزارش شده. درصورتي كه اين كار توسط تيم جوملا انجام بشه مشكل تقويم درتمام افزونه ها حل خواهد شد
درضمن فايلي هم كه گذاشتيد پسورد مي خواد. هرچندنيازي به اين calender ها نيست!
موفق باشيد
دم شما گرم آقای صفاجوی عزیز که پاسخ دادیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دیگه داشتم نا امید میشم که کسی توی این تاپیک به من پاسخ بده
یعنی به نظرتون جوملا این مشکل رو حل میکنه ؟ آخه اونطوری که اون یارو توی انجمن گفتگو Joomla صحبت میکرد به نظر میرسید هیچ اهمیتی براش نداره .
نسخه جدید جوملا کی منتشر میشه ؟ یعنی 2.5.7 ؟ اگه قرار باشه درست بشه توی نسخه بعدی درست میشه . و اگه توی نسخه بعدی درست نشه کلا دیگه نباید به درست شدنش امیدی داشت درسته ؟
درباره اون لینک هم شرمنده من پسوردی روش نزاشتم اون سایت آپلود از خودش پسورد گزاشته که اصلا نمیدونم چی هست . فایل روی مدیافایر براتون آپ کردم
آقای صفاجوی عزیز اگه دانلود کنید و نگاهی بهش بندازید بد نیست . ممنون میشم
بازم یه دنیا ممنون از شما دوست عزیز
دوستان یه سوال
آیا این مشکل در جوملا نسخه 3 حل شده ؟
راستش الان جوملا 3 آلفا 1 منتشر شده ولی برای دانلود عمومی نیست و فقط گسترش دهندگان میتونن دانلود کنن .
حالا میخواستم بدونم آیا این مشکل تاریخ در نسخه 3 حل نشده ؟
ممنون
سلام
جوملا 3.0 آلفا 1 رو دانلود و بر روی لوکال نصب کردم .
خب اول اینکه هیچ تغییری من که توش ندیدم ، یعنی انگار همون جوملا 2.5 ــه ؟؟؟!!!
بعد از نصب جوملا 3.0 پکیج فارسی ساز fa-IR_joomla_lang_full_2.5.6v2 رو روش نصب کردم و خوشبختانه نصب و فعال شد .
ولی خب همونطوری که انتظارش هم میرفت نه ZOO روش نصب شد و نه K2 !
ولی حالا من اینو میخوام بگم که بعد از نصب فارسی ساز رفتم توی قسمت مطالب و یه مطلب جدید ایجاد کردم و دقیقا همون تستی که توی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] نوشتم رو روش انجام دادم و متاسفانه همچنان مشکل پابرجاست !!! :cry: و به احتمال 99.99 درصد در جوملا 3.0 مشکل در K2 و zoo و Joomsport و... هم همچنان وجود داره .
دوستان تروخدا یکی یه کاری بکنه چون اگه همینطوری پیش بره جوملا 3.0 که خوبه فکر کنم تا جوملا 30.0 هم ما این مشکل رو داشته باشیم .
ممنون از توجهتون
سلام
مصطفی عزیز
همانطور که قبلا هم گفتیم و حتی در انجمن جوملا ارگ هم اعلام شد این مشکل از سمت جوملا نیست که اقدام به حل آن در بسته ها کنیم.
مشکل باید از طریق کامپوننت مذکور حل بشه
یا علی
آقای فیروزمندان عزیز ، شما رو بخدا بعد از 7 صفحه التماس اینطوری ردمون نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط firoozmandan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ببینید دوستان من تا اینجا تونستم این چیز ها رو بفهمم :
در جوملا 1.6 به بعد برای تقویم جلالی دو نوع فایل وجود داشت . 1- فایل localise که در پوشه زبان موجوده . 2- یه سری فایل جاوا که مربوط میشه به اون پنجره تقویم
1- در پوشه fa-IR در قسمت language سایت فایلی وجود داره به نام fa-IR.localise.php که کار اصلی تاریخ جلالی رو این انجام میده . و کار این فایل اینه که با استفاده از یه سری فرمول ضرب و جمع و تفریق مثلا تاریخ 03-08-2012 رو به 13-05-1391 تبدیل میکنه . خب حالا دقیقا مشکل zoo هم همینجاست . وقتی در zoo میخوایم یه آیتم جدید ایجاد کنیم تاریخ بصورت پیشفرض جلالیه و بعد از ذخیره کردن ، فایل localise میاد کارش رو انجام میده . حالا بزارید یه مثال بزنم از 2012 عدد 1391 رو کم کنید : جواب میشه 621 و حالا از 1391 عدد 621 رو کم کنید : جواب میشه 770 :D . میبینید !!!! یعنی دقیقا مشکلی که ما داریم . امیدوارم که منظورم رو متوجه شده باشید .
2- مشکل K2 و Joomsport مربوط میشه به فایلهای جاوا که فیکس کردنش فکر نمیکنم خیلی سخت باشه .
خب حالا سوال من اینجاست که در جوملا 1.5 به جای فایل localise یه فایل در پوشه زبان وجود داره با نام fa-IR.date.php که اون هم دقیقا مثل fa-IR.localise.php یه سری فرمول ضرب و جمع هستش ولی چرا در هیچ کامپوننتی بخصوص ZOO در جوملا 1.5 مشکل تاریخ نداره ؟؟؟؟!!!!! آیا در جوملا 1.5 به غیر از اون فایل fa-IR.date.php فایل دیگری هم برای تقویم جلالی وجود داره ؟
آقای فیروزمندان و آقای صفاجوی عزیز و تمامی عزیزانی که در جوملا فارسی فعالیت میکنید ، اگه امکانش هست من ازتون خواهش میکنم که منو راهنمایی کنید چطور میتونم این مشکل رو برطرف کنم . باور بفرمایید شدیدا احتیاج به جوملا 2.5 دارم .
یک دنیا ممنون
میدونید چیه ؟ شاید مشکل K2 و JoomSport هم ربطی به اون فایلهای جاوا نداشته باشه . یعنی شاید که نه صد در صد ربطی به اون فایلهای جاوا نداره . یادتونه که توی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] چه مثالی زدم ؟ بیاد یکبار دیگه این کار رو انجام بدیم یه مطلب جدید ایجاد کنید و روی اون آیکن تقویم کلیک و گزینه امروز رو انتخاب کنید . خب باید توی تقویم نوشته شده باشه مثلا : 13-05-1391 خب حالا کلید f5 رو بزنید ، سال تبدیل شد به عددی مثل 773 و در اصل میدونید چه اتفاقی افتاد ؟ فرمول فایل localise بر روی تاریخ جلالی پیاده شد . در صورتی که این اتفاق در جوملا 1.5 نمی افتاد و انگار جوملا 1.5 میفهمید که فرمول fa-IR.date.php رو فقط باید روی تاریخ میلادی اعمال کنه . منظور من اینه که شاید یه دستوری در فایل fa-IR.localise.php جا افتاده باشه .
دوستان راستش من از پی اچ پی هیچی سر در نمیارم ولی دوستانی که در این امر استاد هستن امکانش هست که یکبار فایلهای fa-IR.localise.php جوملا 2.5 و fa-IR.date.php جوملا 1.5 رو با هم مقایسه کنید . شاید نکته ای از قلم افتاده باشه
بازم خیلی خیلی خیلی ممنون
دوستان باور کنید که هر چی بیشتر تحقیق میکنم بیشتر مطمئن میشم که مشکل همونیه که گفتم .
ببینید الان در صفحه مطلب جدید وقتی که یکبار صفحه رو رفرش میکنید سال به 773 تغییر میکنه و اگه دوباره رفرش کنید سال یه عدد منفی میشه !!! میدونید یعنی چی ؟ یعنی فرمول fa-IR.localise.php که باید فقط بر روی میلادی اعمال بشه دائم بر روی تاریخ اعمال میشه ( چه شمسی و چه میلادی ) و دقیقا مشکل تمامی کامپوننت ها هم همینه . یعنی بصورت روشن تر بخوام اینو بگم حاصل نتیجه فرمولی که در فایل fa-IR.localise.php وجود داره بر روی هر عددی که در تاریخ باشه اعمال میشه .
حالا دقیقا مشکل در K2 اینجاست که در صفحه آیتم جدید با کلیک بر روی هر قسمتی صفحه بصورت آجاکسی ( اگه اشتباه نکنم ) رفرش میشه و این رفرش باعث تغییر مداوم تاریخ میشه .
در زوو هم یه چنین مشکلی هست . یعنی وقتی که تاریخ میلادی باشه بعد از ذخیره فرمول fa-IR.localise.php بدرستی کارش رو میکنه و تاریخ میشه شمسی ولی وقتی که تاریخ شمسی هستش بعد از ذخیره میشه یه چیزی مثل 773 یا 770 یا یه چنین چیزی .
ولی توی جوملا 1.5 یه چنین اتفاقی نمیوفتاد . در جوملا 1.5 فکر کنم تمام تاریخ ها در دیتابیس بصورت میلادی ذخیره میشه ولی ما در سایت و مدیریت سایت اونا رو شمسی میبینیم . یعنی سیستم تاریخ جلالی جوملا 1.5 هم مثل 2.5 میمونه فقط با این تفاوت که جوملا 1.5 انگار میفهمید که تاریخ میلادی رو باید به شمسی تغییر بده و وقتی که شمسی بود دیگه کاریش نداشت .
مدیران عزیز باور بفرمایید این فرضیه درسته . بعد از انتشار جوملا نسخه 1.6.4 من با این تاریخ خیلی ور رفتم و نهاینا هم به این نتیجه رسیدم .
منتظر محبتتون هستم :ghelgheli:
سلام مصطفی جان
من یه پیشنهاددارم!
شما زبان مدیریت رو انگلیسی کنید و زبان سایت رو فارسی بذارید. توی این حالت تست کنید و یک مطلب ارسال کنید
اینجوری توی محیط کاربری تقویم به خوبی کانورت میشه و چیزی توش دخالت نداره. البته یک پیشنهاد بود.
موارد خیلی زیادی می تونن توی این کار متأثر باشن. من خودم به شخصه مشکل رو توی عدم فوکوس مناسب فایل جاوا اسکریپت می بینم.
این مشکل رو پیگیر هستیم و براش یک راه حل بهتر پیدار می کنیم. تا اطلاع ثانویی ازهمین روشی که گفتم استفاده کنید
موفق باشید
راستش اول فکر میکردم که با حذف فایل fa-IR.localise.php از محل administrator/language/fa-IR تاریخ بخش مدیریت میلادی میشه و بخش کاربری همچنان جلالی میمونه ولی اینطور نیست . اصلا بودن و یا نبود فایل fa-IR.localise.php در پوشه administrator/language/fa-IR هیچ تفاوتی نداره .نقل قول:
نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه بخوام کل مدیریت رو به زبان انگلیسی تغییر بدم اینکار مثل یجور خودکشی میمونه . آخه حسابشو بکنید که من تمام افزونه های سایتم رو RTL کردم و حالا اگه بخوام بصورت LTR ازشون استفاده کنم خیلی سخته و در ضمن چون من در سایتم یه سری مقالات هم مینویسم توی ادیتور هم به مشکل بر میخورم .
اتفاقا صحبت از اون فایلهای جاوا شد . من اول تصور میکردم اون فایلهای جاوا فقط برای پنجره تاریخ هستن ولی الان که دقیقتر نگاه کردم اینطوری که متوجه شدم فایل calendar-setup.js مربوط میشه به پنجره تاریخ و فایل calendar.js مربوط به خود تاریخه ! درسته ؟ اگه درست گفته باشم خب بله احتمال داره یه جای مشکل توی همین باشه . جالبه که در جوملا 1.5 این دو تا فایل هم وجود داره ولی با نشانی متفاوت . در جوملا 1.5 آدرس این دو فایل اینجاست : media/system/js ولی در با این تفاوت که فایل calendar-setup.js در جوملا 2.5 فارسی هستش ولی در جوملا 1.5 همش انگلیسی . نمیدونم شاید هم اصلا این دو فایل فقط نامشون با هم شبیه و کارایی هاشون متفاوت باشه .
در کل ممنون آقای صفاجوی عزیز که پاسخ دادید
سلام
دوستان چند تا سوال دارم و ممنون میشم اگه پاسخ بدید :
1- در پکیج جوملا 1.5 فارسی دقیقا چه فایلهایی ویرایش شده تا تاریخ بصورت جلالی در اومده ؟
2- آیا در پکیج جوملا 2.5 فارسی فایلهای زیر برای جلالی سازی تاریخ استفاده شده :
media/fa-IR/js/calendar.js
media/fa-IR/js/calendar-setup.js
language/fa-IR/fa-IR.localise.php
administrator/language/fa-IR/fa-IR.localise.php
آیا فقط همین فایلها هستند یا فایلهای دیگه ای هم ویرایش و یا افزوده شدند ؟
3- فایل fa-IR.localise.php در قسمت مدیریت در پوشه زبانها برای چیه ؟ چون با حذف اون هم هیچ تغییری در تاریخ دیده نمیشه !
4- تاریخ جلالی زوو در جوملا 2.5 فاجعست . هر قسمتی که مربوط به تاریخ میشه یه جورایی باگ لنده ، با این وضعیت صلاح میدونید که من سایتم رو از 1.5 به 2.5 آپدیت کنم ؟ چون دیگه راه برگشتی نداره !!!
5- راستی میخواستم سایتم رو بروزرسانی بکنم . یعنی قالب و افزونه ها و یه سری قابلیت های جدید ولی الان واقعا نمیدونم باید سراغ قالبها و افزونه های 1.5 برم و یا 2.5 ، آیا به نظرتون تا یکی دو هفته آینده ممکنه که این مشکل حل بشه ؟
6- آیا افزونه ای داریم که بشه در جوملا 1.5 سطوح کاربری مثل 2.5 داشت ؟
دوستان خواهش میکنم کمکم کنید
ممنونم
دوست عزیز !
این مشکلها مربوط به افزونه ها هست ! افزونه ها باید از سیستم تاریخ تغییر یافته در 2.5 استفاده کنند! تا جوملا 2.5 فارسی از توابع تاریخ جلالی در بسته ترجمه استفاده کند ! در غیر اینصورت با ایراد مواجه خواهد شد !
تعداد زیادی از سوالات شما در ارسال قبل در ارسالهای قبلی پاسخ داده شده است. و همچنین برخی از آنها باید در تاپیکهای جداگانه مطرح شود ! من احساس میکنم این تاپیک داره خلاف قوانین پیش میره و در صورتی که مطمئن شوم تاپیک قفل خواهد شد ! :)
نه مشکل از جوملا هست و نه از بسته فارسی ساز و ... !
در افزونه ها باید اصلاح شود. انشاالله اگر افزونه های فوق در بخش افزونه های جوملا فارسی منتشر شوند سعی میکنیم این مشکلات را برطرف کنیم ! اگر فایل ترجمه زبان این کامپوننتها را دارید اینجا قرار دهید تا روند اینکار را سرعت ببخشید. در صورتی که خودتان ترجمه کردید اعلام فرمایید و اگر از جایی دانلود کردید ارسال نکنید ! :)
مطمئناً با نام خودتان افزونه ترجمه شده منتشر خواهد شد ! :)
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
توی این تاپیک هیچ گونه تخلفی صورت نگرفته و اتفاقا بحث خیلی خوب و سازنده ای هم داره پیش میرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
همونطوری هم که بارها و بارها گفتم : قصد من تعمیر هستش و نه تخریب !!!
اینکه شما نمیتونی کمکی بکنی دلیل نمیشه که تاپیک رو ببندی !
ببینید دوستان این خیلی سادست . بزارید با یه مثال تصویری منظورم رو برسونم .
اینبار مثال رو با هیچ کامپوننتی نمیزنم و فقط خود جوملا :
قبل از هر چیز یه حساب ساده :
2012 منهای 1391 مساوی 621 .
خب پس من وارد قسمت ماژول ها میشم و یه ماژولی رو ویرایش میکنم و در قسمت زمان انتشار ماژول بر روی آیکون تقویم کلیک میکنم و روی امروز کلیک میکنم :
تاریخ میشه مثلا : 16-05-1391 خب .
حالا بدون اینکه کاری بکنم یکبار صفحه رو رفرش میکنم :
سال تاریخ خود به خود تغییر میکنه به 773 ! حالا دوباره یه حساب ساده انجام میدم : 1391 منهای 621 مساوی 770 و عدد سال ما 773 که فکر میکنم به دلیل که ما فقط سال رو حساب میکنم و در اصل ماه ها هم تاثیر دارن !
خب حالا در همین حالتی که سال به عدد 773 تغییر پیدا کرده دوباره صفحه رو رفرش میکنم :
عدد سال میشه 154 ! دوباره یه حساب : 773 منهای 621 مساوی 152 !!!
و حالا دوباره صفحه رو رفرش میکنم :
سال میشه -464 یعنی عدد سال میشه منفی ! حساب : 154 منهای 621 مساوی -467 ! جالبه نه ؟
در پست بعد توضیحات تکمیلی رو اضافه میکنم ...
توی چند تا پست قبل یه عکسی رو قراردادم ( [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ) و گفتم که این مشکل یه جورایی توی کامپوننت مطالب جوملا هم وجود داشته و بعد دوستان گفتند که این مشکل در نسخه های بعدی برطرف شده . اما الان میخوام بگم که این مشکل در کامپوننت مطالب جوملا چطور برطرف شده : خب ببینید وقتی که میخواید یه مطلبی رو ایجاد کنید در قسمت تاریخ ایجاد مثلا امروز رو انتخاب میکنید : 17-05-1391 و به محض اینکه بر روی دکمه ذخیره کلیک میکنید یه نگاهی به تاریخ بندازید . تاریخ تبدیل میشه به : 07-08-2012 ، یعنی میلادی . یعنی یه جایی یه دستوری به تاریخ داده شده تا هنگام ذخیره تاریخ میلادی بشه . اما در اصل میلادی نمیشه و فقط تاریخ 621 سال میاد جلو ، بطور واضح تر معکوس فایل localise اعمال میشه و تاریخ میلادی میشه و بعد از ذخیره شدن همونطوری که انتظارش هم میره تاریخ بصورت صحیح شمسی نمایش داده میشه ( چه قدر پیچیده شدا :shocked: ) . خب مشکل اینجاست که این شیوه ما رو با تمامی کامپوننت هایی که ازتابع JDate استفاده میکنن با مشکل مواجه میکنه ! چون این روش ممکنه مثلا به درد com_content بخوره ولی اینکار مارو با com_k2 و یا com_zoo و... صد در صد به مشکل مواجه میکنه . حالا اینکه میگم معکوس localise اعمال میشه برای این حرفم هم دلیل دارم . لطفا یه بار این کار رو انجام بدید : یه مطلب جدید ایجاد کنید و تاریخ ایجاد رو امروز بزنید . 17-05-1391 و صفحه رو رفرش کنید تا سال بشه 773 و بعد بر روی دکمه ذخیره کلیک کنید و به تاریخ نگاه کنید . سال عدد 1394 رو ذخیره میکنه . یعنی برای تقویم میلادی مفهومی نداره و فقط یه فرمولی که اونم اضافه کردن عدد 621 به سال باشه رو انجام میده : 773 + 621 مساوی 1394 . چند وقت پیش یه تاپیکی باز شده بود و مشکل تاریخ K2 مطرح شد و کاربران میگفتند که بعد از ذخیره تاریخشون 1394 هستش . ببینید همه این مشکل ها با هم مرتبط هستند .
توی پست بعد توضیحات تکمیلی رو مینویسم ...
خب حالا این مشکلات سه تا دلیل میتونه داشته باشه :
1 - مشکل در خود افزونه ها باشه
2- مشکل در هسته جوملا باشه
3- مشکل در شمسی سازی تاریخ باشه
اگه الان بخوام هر این سه تا دلیل رو بررسی کنیم از اولی شروع میکنم :
1- با مثالهایی که در پستها قبل زدم و همشون با خود جوملا بود و شباهت این مشکلات با مشکلات تاریخ در افزونه ها و اینکه این افزونه ها در جوملا 1.5 مشکلی نداشتن و شباهت کدهای فراخوانی تاریخشون با نسخه 1.5 پس به این نتیجه رسیدم که احتمال وجود مشکل از خود افزونه ها صفره .
2- خب هسته جوملا که دیگه خیلی تخصصی هستش و من کوچکتر از اونم هستم که بخوام درموردش نظر بدم ولی وقتی که جداول _content دیتابیس های هر دو نسخه یعنی 1.5 و 2.5 رو نگاه کردم دیدم تاریخ آیتم های هر دو بصورت میلادی ذخیره میشه و فقط در نمایش بصورت جلالی هستن ! یعنی فکر کنم ساختار هر دو یکی باشه . ولی من هرگز نمیتونم راجع به هسته نظر صد در صدی بدم ...
3- فقط میمونه همین بخش :g: . ( جسارت منو میبخشید ولی باور کنید دیگه چیز دیگه ای نمیمونه )
---------------------------------------------------------------------------------
لازم اینجا هم یه نکته ای رو بگم :
اینکه شما ( تیم جوملا فارسی ) جوملا رو فارسی کردید ، برای فارسی زبانان بهینه سازی کردید ، تاریخش رو تا اینجا شمسی کردید ، افزونه ها رو فارسی میکنید ، در دانشنامه جوملا مطالب مهم و آموزشهای کلیدی مینویسید ، در انجمن جوملا فارسی به مشکلات کاربران رسیدگی میکنید ، اینا یعنی همش لطف در حق ما و هیچ گونه وظیفه ای نیست ! من این قسمت مطلب رو نوشتم تا سوء تفاهم نشه که ( Mostafa3D ) مثلا مثل طلبکارا اومده توی این انجمن و ارث باباشو میخواد :g: . من خودم هم یه سایت در زمینه تخصص خودم ( گرافیک سه بعدی و انیمیشن ) راه اندازی کردم و بصورت رایگان خدمات به کاربرا میدم . مثل آموزش ، مطالب و مقالات ، مجلات و کتابها و در انجمن گفتگو به مشکلاتی که کاربرا دارن تا اونجایی که بتونم پاسخ میدم و هرگز توقع ندارم که کسی بیاد و طوری وانمود کنه که انگار مثلا وظیفه منه که بهش کمک کنم . پس خواهشا از این پست های من ناراحت نشید و منو ببخشید .
توی این شبها ما رو هم دعا کنید
خداحافظ
دوست عزیز لطفاً از زدن پستهای پشت سر هم بپرهیزید ! همین موضوع میتونه دلیلی باشه برای عدم توجه به قوانین شما ! هرچند دلایل زیادی هست که من بتونم این تاپیک رو حتی دیلیت کنم ! امیدوارم توجه کنید که باید به قوانین احترام بگذارید !
ضمناً یکبار دیگه پست قبلی بنده را بخوانید و اینبار بهتر به نوشته من نگاه کنبد !
بنده هیچ ادعایی از سواد ندارم. چه شما بفرمایید بنده با سوادم و چه بفرمایید بیسواد هستم ! من همینم که هستم و به خودم افتخار میکنم :) پس ... .
این مشکل فقط به دلیل تابع اشتباه استفاده شده توسط افزونه ها هست ! و راه حلش خیلی ساده هست که باید در هر افزونه این مورد برطرف شود ! اگر افزونه ای رو ما ترجمه کنیم بدون شک این موارد را نیز اصلاح خواهیم کرد. اما فعلاً قصد نداریم این افزونه ها را در دستور کار قرار دهیم و دلیل آن هم عدم استفاده عمومی این افزونه ها هست !
ساختار تاریخ در جوملا 2.5 تغییر کرده که افزونه های مختلف از قبیل همین مواردی که بیان کردید هنوز اصلاح نکرده اند و از ساختار جوملا 1.5 همچنان بهره میبرند ! و در بسته زبان و فارسی ساز تابع قبلی اعمال نشده است !
بطور مثال میتوانید راه حلی که برای انجمن ساز کوننا در انجمن بیان شده را مطالعه کنید تا ببینید که پست قبل از این ارسال توسط شما کاملاً غیر کارشناسی و غلط هست ! :)
امیدوارم اینبار سعی نکنید با فرافکنی تاپیک را ادامه دهید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در صورتی پستهای پشت سر هم خلاف قوانین هستش که حالت Useless داشته باشن ولی اگه دقت کنی این سه پست بنده نه تنها Useless نیستن بله به همیدیگه ربط دارن . و یه مطلب دیگه اینکه این انجمن برای هر پست چهار تصویر محدود شده پس اگه تمام این پست ها رو توی یکی جا میدادم صد در صد ارسال نمیشد . شما مدیر هستی و اگه دوست داری میتونی این تاپیک رو پاک کنی !!!
بیسواد ؟؟؟!!! من به شما گفتم بیسواد ؟؟؟ اگه من یه چنین جسارتی به شما کردم که واقعا عذر میخوام . به هر حال یه چنین قصدی رو نداشتم ، ما هم به شما افتخار میکنیم .
درباره افزونه ها بزارید یه مثالی بزنم : فرض کنید ما هزار تا مهره داریم با یک پیچ و این پیچ به مهره ها نمیخوره . حالا به نظرتون بهتره مهره ها رو عوض کنیم و یا پیچ رو ؟!
به هر حال ممنون که پاسخ دادید
موفق باشید
سلام
من احساس می کنم در بعضی موارد خود جوملا هم ایراداتی پیدا می کنه که باید گزارش بشه. این مشکل نیازمند زمان هست. در بعضی موارد حتی بعداز رفرش صفحه همین موردی که دوستمون مصطفی گفتن اتفاق میفته. البته ایراد خیلی ریز و مویی هست و در شرایط استثنایی اتفاق میفته و کاملاً شانسی!
برای اینکه بدونیم زوو هم از این حالت شانسی ما پیروی می کنه یا نه شما به محیط مدیریت زوو برید ویک مطلب ایجاد کنید. به قسمت تقویمش برید و روی امروز یا today کلیک کنید. حالا ببینید چه تاریخی رومیزنه.
حالت ها:
1.اگرتاریخ رو به درستی زد و امروز رو نشون داد مشکل از همون حالت شانسی! هست که در حال پیگیری هست. برای همینم دو حالت وجود داره:
الف: تاریخ رو درست نشون بده و با رفرش دوباره عوض بشه که نشون میده افزونه یه جایی ناسازگاری داره
ب: تاریخ رودرست نشون بده و با رفرش(حداقل چند بار) تاریخ سر جاش بمونه. خب توی این حالت میشه گفت اشکال ازهر دو هست
2. اگرتاریخ کلاً غلط بود مشکل 100 درصد ازافزونه ست. شک نکنید
این مورد رو منروی چند نسخه از جوملا تست کردم. حتی باتغییر نسخه های فارسی هم این مورد روبررسی کردم. هرچقدر که نسخه ها به سمت بالامیره این اشکالات کمتر شده و خطاهای عدم فوکوس پایین اومده(تا حد زیادی)
در صورتی که خبری بشه و مشکل بصورت 100 درصدحل بشه قطعاً توی اخبار یااین تاپیک اعلام خواهد شد
موفق باشید
ممنون از پاسخ و راهنمایی های شما آقای صفاجوی عزیزنقل قول:
ببینید در محیط زوو وقتی که روی آیتم جدید کلیک میکنیم و صفحه ساخت یک آیتم جدید که میاد در کادر تاریخ بصورت پیشفرض شمسی هستش ( مثلا نوشته : 18-05-1391 3:45:20 ) . توی تقویم زوو وقتی که روی دکمه امروز که البته اونجا نوشته Now کلیک میکنم تاریخ رو به میلادی انتخاب میکنه ( یعنی مینویسه : 08-08-2012 3:45:20 ) .
ولی رفرش رو توی زوو امتحان نکردم و شما به نکته جالبی اشاره کردید . حتما فردا رفرش رو در زوو امتحان میکنم و جوابشو در همینجا مینویسم .
راستی چند تا نکته جدید هم در باره ذخیره شدن تاریخ متوجه شدم که فردا با شرح کامل مینویسم که انشاالله بتونیم این مشکل رو برطرف کنیم .
بازم خیلی خیلی ممنون