-
پاسخ : میزان رضايت شما از پشتیبانی مامبولرن
[quote author=محمد link=topic=511.msg58630#msg58630 date=1199953729]
سلام
از شما تشکرمیکنم. ضمن اینگه دوست عزیز هیچ بلک لیستی وجود نداره!
هر یک از کاربران و مدیران در صورتی که بتونند و وقت کنند به سوالات همه کاربران پاسخ میدهند.
نقل قول:
20 ) انجمنهای مامبولرن برای پاسخ گویی به مشکلات کاربران و کمک به ایشان فعالیت میکند، اما در صورت عدم پاسخ دهی به یک سؤال مسئولیتی متوجه ناظرین انجمنها و مدیران سایت نخواهد بود.
[/quote]
منم به نوبه یه خودم ممنونم از دوستان
یه انتقاد هم داشته باشیم و اونم اینه:
اگر این سایت و انجمن هاش قراره برایه همه به عنوانه سورس باشه باید خودش بهترین وضع رو داشته باشه + بهترین امکانات تا کاربرها علاقه مند بشن
ولی به نظره من تویه فارسی کردنه خوده انجمن و.... و مخصوصا گرافیک ها هنوز جایه کار زیاد مونده
امیدوارم شما هم رسیدگی کنید
ممنون ;D
-
پاسخ : میزان رضايت شما از پشتیبانی مامبولر
ميشه دقيقتر بگيد منظورتون كجاي انجمن هست ؟
-
پاسخ : پاسخ : میزان رضايت شما از پشتیبانی مامبولرن
[quote author=نورى link=topic=511.msg62737#msg62737 date=1203110084]
ميشه دقيقتر بگيد منظورتون كجاي انجمن هست ؟
[/quote]
والا چی بگم
دکمه ها زبانه انگلیسی هستند
گرافیک ها هم همینطور
از طرفی (البته نظر شخصیه ها) به نظرم قالب مناسب با اهداف و .... انجمن نیس ;D
-
ممنون از پشتیبانی تون.من چند جوابی از مامبولرن گرفته ام اما متاسفانه وقتی سوالهام زیاد شد کسی دیگه به سوال هام جواب نداد. شاید هم باید حتما هاست رو منتقل می کردم به مامبو سرور تا ازم پشتیبانی بشه. به هر حال دیگه سعی می کنم رو پای خودم وایستم تا به این سایت سر بزنم. جالبه که این آخری ها خودم هم جوابگوی سوالات دیگران شده بودم...امیدوارم تحول اساسی در این جا شکل بگیره.
-
با درود
نظر آقای کلی را تایید می کنم
منم به این نتیجه رسیدم
-
[quote author=پیمان گلی link=topic=511.msg62914#msg62914 date=1203239771]
ممنون از پشتیبانی تون.من چند جوابی از مامبولرن گرفته ام اما متاسفانه وقتی سوالهام زیاد شد کسی دیگه به سوال هام جواب نداد. شاید هم باید حتما هاست رو منتقل می کردم به مامبو سرور تا ازم پشتیبانی بشه. به هر حال دیگه سعی می کنم رو پای خودم وایستم تا به این سایت سر بزنم. جالبه که این آخری ها خودم هم جوابگوی سوالات دیگران شده بودم...امیدوارم تحول اساسی در این جا شکل بگیره.
[/quote]
متاسفانه اکثر مشکلات مربوطه کاربران از هاست بد ناشی میشه ، ما که نمیتونیم وقتی دری قفله ، در را بشکنیم
برای همین توصیه میکنیم به مامبو سرور بیایید چون ما در مامبو سرور تلاشمون برای سازگاری 100% با مامبو و جوملا بوده و ندیدیم کاربری بعد از انتقال مشکلی داشته باشه
-
[quote author=پیمان گلی link=topic=511.msg62914#msg62914 date=1203239771]
[/quote]
سلام
پیمان جان من به شخصه به عنوان یکی از افرادی که مثل شما به سوالات پاسخ میدم، اینجوری حس نمیکنم
چون من این لینک رو باز میکنم: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هر چی هست رو میبینم و اگر بلد باشم جواب میدم :) اکثر دوستان هم فکر میکنم همین کار رو میکنند
شاید چون تعداد سوالات میره بالا، تعداد پاسخ نگرفته ها هم همینطور میشه، یه آمار نصبی... :)
یا علی علیه السلام
-
دوستان نظری هم در مورده نظرهای من ندادید
(همین چند پست پیش)
راستی به نظره من (اگه مهم باشه) اسمایل ها بهتر شده ;)
-
[quote author=DaRiOuShJh link=topic=511.msg63231#msg63231 date=1203433313]
دوستان نظری هم در مورده نظرهای من ندادید
(همین چند پست پیش)
راستی به نظره من (اگه مهم باشه) اسمایل ها بهتر شده ;)
[/quote]
سلام
در مورد دکمه ها شاید راست بگی ;) ولی خوب ما همه به این عادت کردیم
البته جای بررسی داره :) اسمایلی ها رو موافقم :)
یا علی علیه السلام
-
من هم یه کار مشترک با این تین انجام دادم جمعا خوب بوده.فقط مثل اینکه سرشون حسابی شلوغه :o
تیم مطمئنی هست....
-
سلام
من خيلي وقت نيست كه از مامبو استفاده مي كنم.
اما فكر ميكنم مديران سايت سعي دارند پشتيباني خوبي ارائه بدن .اين رو از پاسخها و راهنمايي هاشون در تاپيكهاي مختلف فهميدم.
اما يه انتقاد كوچيك هم دارم
شايد به خاطر مشغله زياده من با htaccess مشكل داشتم آقاي ... قرار شد اونو بررسي كنه ...
اما يه پيغام خصوصي فرستاد كه ...
فكر مي كنم خودشون فهميدن من چند روزه سايتم خرابه :'( :'( ...
كسي منو درك نميكنه :-\ :-\...
اما بازم ميگم خداقوت از همتون ممنونم
;)
-
فکر کنم زمان زیادی از ایجاد این تاپیک گذشته
ولی برای قدردانی و تشکر از زحمات گروه مامبولرن زمان و مکان مهم نیست ;)
-
خوب شد كه اين تاپيك بالا اومد. من تا بحال نديده بودمش.
يك رأي به عنوان "خسته نباشيد.عالي بود" به نظر سنجي اضافه كنيد حتماً.
خوب zaersalam جان فكر كنم خيلي تخصصي بوده كه اونطوري جواب داده. ناراحت نشو. منم باشم تا جايي كه خيلي وقتمو نگيره اينكار رو ميكنم و اگه بخواد تخصص اجرا كنم همينه.
سرشون هم كه واقعاً شلوغه. ولي تا اونجا كه من ديدم سعي ميكنن به همه جواب بدن.
موفق و پيروز باشيد.
-
كارشون حرف نداره .. دستشونم درد نكنه .. ::)
-
به نظر من پشتيباني و حمايت مديران تيم عاليه اما مطمئنا شما هم موافق هستيد كه هميشه نمي توان همه آدم ها رو راضي نگه داشته. بهر حال اعضا تيم و دوستاني چون آقاي شكر زاده و سايرين همه و همه در پاسخ به سوالات كاربران دريغ نمي كنند.
-
منم بسیار از زحمات شما ممنونم من هر سوالی پرسیدم سریعا پاسخ داده شد جز یک مورد و اون هم : topic,15979.0.html
-
جواب دادم
قبلا هم دوستان جواب داده بودند
بايد كمي بردبار باشيد
مدت زيادي از ارسال شما نمي گذره
-
من فقط به خاطر همین پشتیبانی بود که مامبو را انتخاب کردم !
امیدوارم هر روز بهتر از دیروز باشید
-
واقعا عالي ساپورت مي كنيد
تا الان هم خيلي موفق بوديد و انشاالله همين روند رو هم ادامه بديد تا به موفقيت هاي بزرگتري برسيد
در ضمن در گفتگويي كه توسط مديران مامبولرن در ياهو برگزار شد يك سري پيشنهادات مطرح شد و بحث كرديم
مي خواستم بدونم در راستاي عملي كردن آن ايده ها كه قرار شد عملي شود گامي بر داشته شده يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
توی عنوان تاپی نوشتید : میزان رضايت شما از پشتیبانی مامبولرن
من میگم 20 ;)
واقعا تیم مجربیه ، اگه این سایت روی سرورهای خودشون باشه معلومه که سروهاشون هم خیلی حرفه ای هست.
فضای انجمن هم خیلی فضای خوبیه برای بحث و تبادل نظر هست ، البته از خاصیت های SMF هم هست که کار باهاش شیرینیه خاصی داره .
ارزوی موفقیت روزافزون برای این تیم مجرب دارم.
راستی نمی خواد یاداوری کنید که این تاپیک قدیمیه ! >>> بعضی تاپیک ها هیچ وقت قدیمی نمیشن <<<
-
من فکر نمی کنم تو ایران هیچ CMS و یا هیچ برنامه ای پشتیبانیی مثل مامبولرن داشته باشه.
-
من هم موافقم
شما کافی بردی تو فروم جوملا،میترا،وردپرس،زوپس ،مادایکس و... یک سوال بپرسید یک تاپیک بزنید بعد ببیند بعد از چند روز وچه کسای جواب شما را میدن
ولی توی مامبولرن بعضی اوقات جواب سوالات ثانیه ای داده می شه توی که ادم احساس میکنه یه چت رومه نا فروم
یا حق
-
بنده هم از مامبو راضی هستم و خوشحالم که پشتیبان فارسی داره .
تاکنون از نظرات متخصصانی استفاده می کردم که خارج از این انجمن بودند ولی الان متوجه شدم که بسیار عالی ساپورت میشه
(( هر چند بی ادبی یک مدیر در قسمت مدیریت - Administration باعث شد تاپیک بسته بشه و بنده به جواب نرسم که البته ضعف مدیریت رو میرسونه چون بنده معترض بودم ولی متاسفانه دود بی ادبی مدیر به چشم بنده رفت !!!! ))
ولی باز هم خوشحالم که در این سایت حضور دارم و حمایت اشتباهی از یک بی ادب را ، ندید می گیرم و حتما اشتباهی شده است .
-
[quote author=p30p30 link=topic=511.msg92367#msg92367 date=1225699372]
بنده هم از مامبو راضی هستم و خوشحالم که پشتیبان فارسی داره .
تاکنون از نظرات متخصصانی استفاده می کردم که خارج از این انجمن بودند ولی الان متوجه شدم که بسیار عالی ساپورت میشه
(( هر چند بی ادبی یک مدیر در قسمت مدیریت - Administration باعث شد تاپیک بسته بشه و بنده به جواب نرسم که البته ضعف مدیریت رو میرسونه چون بنده معترض بودم ولی متاسفانه دود بی ادبی مدیر به چشم بنده رفت !!!! ))
ولی باز هم خوشحالم که در این سایت حضور دارم و حمایت اشتباهی از یک بی ادب را ، ندید می گیرم و حتما اشتباهی شده است .
[/quote]
سلام
ممنون از لطف شما .
اون دوست عزیز مدیر مامبولرن نیستند ! بلکه در حال حاضر به صورت آزمایش مشغول کار شدند ! قطعا مدیران مامبولرن این چنین برخوردهایی نخواهند داشت .
یا علی
-
سلام
وظیفه خودم دونستم به خاطر تمام چیزهایی که از مامبولرن یاد گرفتم یه تشکر و خسته نباشیدی عرض کنم.
کاش میشد ماهی یه بار همه به صورت انلاین راجع به مامبو، کارهای تیم مامبولرن، و ... به صورت انلاین چت می کردیم
-
منم تشکر می کنم از دوستان عزیزم در مامبولرن ... دوستان فقط این را باید مد نظر داشته باشند اگه انتظار دارند زمانی کار بدون نقص باشه باید بگم نه اینجا بلکه هیچ جا نمیشه همچین چیزی پیدا کرد . ساپورت ها خوبه و دوستان تا جایی که بدونند کمک می کنند . البته دوستان اگه دو تا بخش را بیشتر روش کار کنند خیلی خوبه : 1- بخش فعالیت کاربران ( پتانسیل بچه های این بخش زیاده باید تیم مدیریت بیشتر ساپورتشون کنه ) 2 - درخواست های پولی .
باتشکر
شهریار
-
سلام
واقعا که سایت بی نظیر و عالی هست . خسته نباشید و بسیار بسیار ممنون از پشتیبانی بی نظیرتون .
من به شخصه خیلی از این سایت استفاده کردم و خیلی چیز ها یاد گرفتم . امیدوارم همیشه همین طور موفق و سر بلند باشید .
-
منم راضیم . پیشرفت این سایت به خاطر مدیریت خوبشه ، وگرنه سایتهای زیادی هستن که کار پشتیبانی میکنن ، ولی خیلی ضعیفتر از اینجا هستن . ولی میتونه خیلی بهتر هم بشه . خلاصه خدا قوت O0
-
من واسه پرسیدن سوال اومدم اما جواب اینجا بود. ;D ::)
اگه نظر من هم مهم باشه همه جو[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]ه این سایت تکمیله O0 O0 O0
-
با سلام
خوب نيست
پاسخ نمي دهيد چرا من چند تا سوال كردام اما هنوز پاسخي نديدام
:'(
خودتان قضاوت كنيد
-
با سلام
بدینوسیله ضمن عرض تبریک به مدیران این انجمن از حضور پر شور و موثر کلیه ی اعضا و همچنین کادر اجرایی انجمن تخصصی مامبولرن کمال سپاسگذاری و تشکر را دارم.
امید که با موفقیت های روزافزون، روزبروز بر قدرت و افتخار این انجمن بیافزاییم.
با تشکر فراوان از تمامی شما گرامیان
(اگه زیادی ادبی شد ، خوب شد دیگه باید فارسی را پاس بداریم ;))
یا علی مدد
-
با تشکر از مدیران مامبولرن ;)
من تا الان راضی بودم و هر مشکلی که داشتم، بهم کمک کردید.
با آرزوی موفقیت همه شما عزیزان در تمامی مراحل زندگی O0
یعقوبی ^-^
-
سلام
این 500 امین ارسال منه.
فکر می کنم بازم لازمه این تاپیک مهم بالا بیاد و از مدیران و پاسخ دهندگان مامبوارن به نوبه خودم تشکر کنم.
اسم افراد رو نمی گم که شاید کسی جا بمونه.
چند ساله مامبولرن رو می شناسم و بخش اعظمی از علمم در رابطه با وب رو اینجا یاد گرفتم.
برای همه آرزوی موفقیت می کنم.
مامبولرنیا، خدا قـــــوت...
یا علـــــــــــی (ع)
-
سلام
مدتيه كه فعاليت مامبولرن كم رنگ شده و جواب سؤالات يا داده نمي شه يا خيلي عقب مي افته
علت اين كار رو مي خواستم بدونم. قبلاًاگه سوالي مطرح مي شد خيلي سريع جوابش داده مي شد در حالي كه ديگه دارم از مامبولرن نااميد مي شم
-
سلام
بخشی از فعالیت ما در قسمت های دیگری از مامبولرن که به زودی افتتاح میشه متمرکز هست. شاید این مورد یکی از دلایلی باشه که مانند گذشته بعد از 1 دقیقه جواب در ادامه پست شما نوشته نشده ! اما هنوز هم مانند گذشته تمام مدیران و مسئولین مشغول پشتیبانی در انجمن هستند و اگر پستی بعد از 1 دقیقه به جواب نرسه قطعا بعد از گذشت چند ساعت به جواب لازم میرسه. مگر اینکه پست مشکل خاصی داشته باشه.
این مورد رو در نظر بگیرید که در انجمن همه ما بدون هیچ چشم داشتی فعالیت میکنیم
" این مورد که همیشه ما فعالیت کنیم و کاربران استفاده " نظریه ای اشتباه است که متاسفانه ذهن خیلی از کاربرها را درگیر کرده و متاسفانه تعداد اندکی از کاربر ها این مورد را وظیفه ما میدانند !!
بد نیست کاربرهایی که به کمک مامبولرن به تجربشون افزوده شده، معلومات خود را با دیگر دوستان به اشتراک بذارند و بار مسئولیت ما را کم کنند.
با این کمک ما میتونیم وقت بیشتری روی بخش های دیگری از مامبولرن بذاریم...
در هر صورت از انتقاد شما ممنونم. انشالله با کمک شما و سایر کاربران پشتیبانی خود را بهتر از گذشته میکنیم
یا علی
-
سلام
من جوملا رو با پارس جوملا شروع کردم و به محض اینکه اومدم تو محیط وب پارس جوملا به تاریخ پیوست. بعد به راهنمائی یکی از دوستان راهی پرشیت آی تی شدم که اونم با مامبو لرن یکی شد. اما صادقانه بگم تا مامبولرن از نظر من بهترین پشتیبانی رو ارائه داده و خواهد داد، تعداد کاربران و پست ها خود بیانگر این موضوع هست. من چندین بار در انجمن مرکزی جوملا انگلیسی سوال پرسیدم، اما سرعت جوابگویی اونجا 100 برابر از مامبولرن کمتر بوده.
من واقعاً به مامبولرن و مدیران توانمندش افتخار میکنم.
-
درود
فکر کنم دو سه ماهی است ، بعد از چند سال وبگردی تصمیم گرفتم یه سایت واسه خودم بزنم و بدون هیچ اطلاعاتی در مورد سیستم مدیریت محتوا و سایتداری فعالیتم رو شروع کردم و پشتیبانی از جوملا نسبت به بقیه سیستم های مدیریت محتوا خیلی خوبه و باعث شده من آماتور بدون پرداخت هیچ پولی (غیر از هاست و دومین که اونم خیلی کم شده)سایت خودم رو راه بنداز و از همه مهمتر باعث شد خودم رو محک بزنم آیا پشتکار این رو دارم که سایت خودم رو رو به جلو ببرم یا نه .. و این انجمن و بقیه سایتهای جوملا باعث شدند بفهمم میشه حتی بدون هیچ پیش زمینه ای در صورت تلاش و کوشش به حد اقل چیزی که میخوام برسم
به هر حال از پشتیبانی شما عزیزان سپاسگزارم
سپاس
-
سلام . انجمن مامبولرن و تيم مامبو لرن واقعا بي نظيره . اگر از دانش شما ر برنامه نويسي و شناخت سيستم هاي مديريت محتواي متن باز بگذريم انجمن شما بدون شك يكي از بهترين انجمن هاي فارسي دنياست . چون كمتر انجمني پيدا ميشه كه پاسخ به سوالات اعضا رو حتي در كمتر از يك ساعت بده . واقعا دست مريزاد . خسته نباشيد به همگي .
-
smflearn
سلام
آیا سایت smflearn.com از فعالیتهای مامبولرن حذف شده است ؟
-
دروود
خیر در حال ایجاد برخی تغییرات هستیم و به زودی به صورت دیگری و با امکانات بیشتری با شما خواهیم بود
شاد و سلامت در پناه ایزد