[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این همون چیزیه که من می خوام ! این سایت با مابو زده شده ! چطوری درست شده ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این همون چیزیه که من می خوام ! این سایت با مابو زده شده ! چطوری درست شده ؟
سلام
چقدر با HTML - CSS آشنایی دارید ؟ اصول ساختن قالب برای مامبو رو دقیقا میدونید ؟
اگر جوابتون مثبت هست با توجه به لینک زیر میتونید قالبی شبیه لینک یاد شده بسازید و بر اساس لینک زیر موقعیت در اون قرار بدید
ممنون از جوابتون !
اما چطور بخش های مختلف رو ایجاد کنم . با اچ تی ام ال و سی اس اس هم اشنایی دارم . مشکل اینجاست که قسمت ها چطور ایجاد بشه @!
طرح قالب دلخواهتون رو مثلا در frontpage ببندید و ...
اول باید HTML حاضر بشه بعد ...
به صورت اچ تی ام ال آماده هست . فقط مونده درست کردن بخش های مختلف
یک Extension برای Dreamweaver وجود داره که می تونید موقعیت های مختلف را در قالب خود بوجود آورید :
بله درسته
اما بخش های مختلف رو چجوری توی مامبو درست کنم ؟!
هر کاری کردم نشد
پس این دو آموزش رو مطالعه کنید:
قالب من طراحی شده !
آماده است . اما چگونه بخش های سیاسی ، فرهنگی ، ادبی ، هنری را به وجود بیاورم که همراه با عکس نویسنده در صفحه اول نشر بشن !
مشکل من این است
منظورتون چیه؟
نمیتونید در یک موقعیت ماژول منتشر کنید؟
لطف میکنید یک عکس بزارید + توضیحات بیشتر تا راهنماییتون کنیم.
سلام
فقط نمی دونم چجور ماژوالی تعریف کنم
آهان، خوب ديگه از اينجا به بعدش ربط به قالب نداره ;) بايد تو انجمن سرچ كني و با ماژول هاي مختلف يكم كار كني دستت بياد
اگه مشكل داشتي ونتونستي ماژول دلخواهت رو پيدا كني فكر كنم يه تاپيك جديد بزن
من خیلی جستجو کردم . توی ماژوال ها هم خیلی گشتم . ولی پیدا نکردم . اگه میشه یه راهنمایی کوچیک بکنید
ببينين توي صفحات قبلي همين تاپيك قشنگ توضيح داده شده :
شما میتونید برای هر بخش یک موقعیت در قالب تعریف کنید مثل اين :
و با استفاده از ماژول "آخرین مطالب بخش ها به همراه تصویر" بیاید این ماژول رو در موقعیت مورد نظر قرار بدید و بهش بگید لیست آخرین مطالب بخش مثلا اجتماعی رو در این موقعیت لیست کن.
صفحات قبل رو يك بار ديگه مرور كنين.
[quote author=آبتين link=topic=5283.msg34882#msg34882 date=1176547527]
و با استفاده از ماژول "آخرین مطالب بخش ها به همراه تصویر" بیاید این ماژول رو در موقعیت مورد نظر قرار بدید و بهش بگید لیست آخرین مطالب بخش مثلا اجتماعی رو در این موقعیت لیست کن.
صفحات قبل رو يك بار ديگه مرور كنين.
[/quote]
این ماژول تصویر تخصیص یافته به بخش رو نشون میده (که یک تصویر واحده)و نه تصویر دلخواه رو
تصویری که مثلا بشه از توی تمامی محتوا انتخابش کرد و اونو نشون داد اون مد نظره