سلام راه حل ها مشکل را حل نکرد کسی راه حلی نداره شرکت تولید کننده شبیه سازمشکل متوجه نشده که حل کنه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام راه حل ها مشکل را حل نکرد کسی راه حلی نداره شرکت تولید کننده شبیه سازمشکل متوجه نشده که حل کنه
متوجه شدند !!!
در نسخه جدید مشکلات رو حل کردند
در پناه ایزد
سلام نسخه جدیدمنتشر نکرده بودنسخه ایی که هست بانسخه من یکیه 18.3.4 که مشکل داره
مد نظر شما زمپ هست
بنده ومپ رو عرض کردم
در پناه ایزد
سلام دوستان کسی این ارور رو میدونه جیه
phpMyAdmin tried to connect to the MySQL server, and the server rejected the connection. You should check the host, username and password in your configuration and make sure that they correspond to the information given by the administrator of the MySQL server.
دیتابیس شما با یوزر ارتباط بر قرار نمیکنه !
مشخصاتی که وارد کردید رو با دقت بررسی کنید و دوباره انجام دهید
از زاهنمای نصب در دانشنامه جوملا فارسی کمک بگیرید
در پناه ایزد
سلام دوستان کسی میزدونه این مشکل رو حل کنه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ابتدا به php my admin برو و دیتابیس و کاربر مربوطه رو ایجاد کن سپس اطلاعات رو در همین مرحله وارد کن .احتمالا شما دیتابیس رو ایجاد کردی اما یوزر اون رو تعریف نکردینقل قول:
نوشته اصلی توسط w13rasol [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دیتابیس رو به روی mysql قرار بدید
در پناه ایزد
سلام کسی که نتونست مشکل دیتابیس راحل کنه من همین جااعلام میکنم که شرکت سازنده درنسخه جدید مشکل زمپ حل کرده ومن جوملا رانصب کردم نسخه جدید ازphp5.5.15 پشتی بانی میکنه
سلام
بالاخره تونستم مشکل رو حل کنم
فایروال رو چک کنید و تمام گزینه هایی که به زمپ مربوط است رو allow کنید.
سلام عرض ادب
هنگام نصب جوملا فارسی 3.3.1 در مرحله پایگاه داده با این پیغام خطا مواجه شدم:
قادر به اتصال به پایگاه داده نیست. تعداد اتصالات بازگشت: Could not connect to MySQL
جهت رفع چه باید کرد؟
سپاس
دروود
دوست عزیز مجا نصب میکنید ؟
پیشنهاد میکنم کتاب جوملا فارسی رو مطالعه کنید
در پناه ایزد
xampp-win32-1.7.1-installer من با این xamp و روی ویندو7- 32 بیتی مشکلی ندارم. میتونید از این ورژن استفاده کنید
اما متاسفانه برای ویندوز 8 - 64 بیتی الان مشکل پیدا کردم. یه تاپیک هم زدم اما انگار نه اگار که کسی توی ویندوز8-64بیتی روی لوکال جوملا رو نصب کرده باشه
سلام بله من روی وین 7 64 بیتی نصب کردم اما اخرین نسخه زمپ را باید از سایت سازنده دریافت کنی
میشه لینکشو بدی؟ من وقتی وارد سایتش میشم که لینک 32 بیتی رو بهم میده واسه دانلود!!!!!!!!!!!
دروود
در پناه ایزد
سلام دوستان.
من تازه با جوملا آشنا شدم.
یه وبلاگ داشتم.
از سایت xzn هاست رایگان گرفتم به سرم زد وبلاگمو ارتقا بدم.
قالب جوملایی که گرفتم مثل اینکه تمام فایلهای نصبیش همراهشه.
دو تا سوال دارم:
1- از کجا باید نصب کنم؟؟
این تصویر پنل هاستمه:
2-از قسمت import website فایل زیپ رو آپلود میکنم. اما بعد اینکه 100 درصد شد تو این مرحله میمونه!!
درسته که از قسمت import website واردش کنم؟؟
یا نه از جایی دیگه باید آپلود کنم.
ممنون از پاسخهاتون
دروود
به انجمن جوملا فارسی خوش امدید
برای بیان سوال خودتون تاپیک جدید باز کنید !
اما پاسخ شما :
ابتدا جوملا رو نصب کنید
سپس مطالب خودتون رو منتقل کنید
در پناه ایزد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سپاس دوست عزیز
اما مشکل من همون نصب جوملایه :(
نمیدونم چجوری باید نصب کنم. این آموزشها هم که خوندم چیزی دستگیرم نشد، یعنی رو این هاست من جواب نمیده انگار !!
ی بسته فروشگاهی جوملا 2.5 دارم نصب میکنم ولی توی مرحله چهارم نصب ینی دیتا بیس این خطا هارو میده ،لطفا راهنمایی کنید
برخی از خطاهای رخ داده زمان جمع شدن دیتابیس: Table 'db_1.f3pl1_usergroups' doesn't exist SQL=-- -- Dumping data for table `f3pl1_usergroups` -- INSERT INTO `f3pl1_usergroups` (`id`, `parent_id`, `lft`, `rgt`, `title`) VALUES (1, 0, 1, 20, 'Public'), (2, 1, 6, 17, 'Registered'), (3, 2, 7, 14, 'Author'), (4, 3, 8, 11, 'Editor'), (5, 4, 9, 10, 'Publisher'), (6, 1, 2, 5, 'Manager'), (7, 6, 3, 4, 'Administrator'), (8, 1, 18, 19, 'Super Users'), (10, 3, 12, 13, 'Shop Suppliers (Example)'), (12, 2, 15, 16, 'Customer Group (Example)')
دروود
جوملا ساده نصب کنید ببینید باز هم مشکل دارید یا خیر !؟
در پناه ایزد
از چه هاستی استفاده میکنید ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط majid.mirr [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
از xampp1.8.1استفاده کنید
در پناه ایزد
سلام دوستان.من جوملا 2.5 از همین سایت و با زمپ 3.2 نصب میکنم اما در مرحله 4 میمونه و مرحله بعد نمیره.خواهشا کمک کنید
دروود
نمایش خطا رو فعال کنید !
تا مشخص بشه که ارر شما چی هست !
پیشنهاد میکنم از Wamp استفاده کنید
در پناه ایزد
سلام دوست عزیز
من عضو جدیدم و در مرحله آخر نصب جوملا بر روی هاستم گیر کردم و در خطا چیزی بهم نمیگه فقط میگه خطا
من در مرحله پایان نصب هستم و یه دکمه هست که میگه خذف پوشه نصب جوملا میزنم بهم میگه خطا کسی هست کمکم کنه ممنون میشم:(
سلام
فقط می گه خطا ؟
configuration.php قابل نوشتن، بچه ها این گزینه چطوری باید فعال کنم برای من خیر خورده :(
بله فقط میگه خطا و الان من متوجه شدم
configuration.php قابل نوشتن
غیر فعاله
دسترسی رو ببر رو 755 امتحان کن بعد مجدد 444 کنش
بله فقط میگه خطا فکر کنم برا اینه که گزینه
configuration.php قابل نوشتن
خیر خورده
چطوری باید این کارو کنم؟
دوست عزیز از داخل هاست سطح دسترسی رو ببر رو 755 بعد نصب مجدد ببر رو 444 احتمالاً مشکل شما حل می شه
برو داخل هاست رو فایل مورد نظر کلیک راست کن از اونجا می تونی
تو ریشه اصلی هست فایل
Public_Html
فایل اینجاس روش راست کلیک کنید بعد Change Permission رو بزنید
از اونجا سطح دسترسی ببرید بالا بعد اینکه نصب شد مجدد برگردون رو 444
ممنون از راهنمایت :o