خوب وقتی دانشش رو ندارم تنها یک کار می مونه بکنم و اون اینکه قید این کمپوننت رو بزنم , از شما واقعا ممنونم , لطف کردین .
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب وقتی دانشش رو ندارم تنها یک کار می مونه بکنم و اون اینکه قید این کمپوننت رو بزنم , از شما واقعا ممنونم , لطف کردین .
بذارین تا دقیق تر مشخصش کنم ، به صورت فرضی البته:
فرض می کنیم یه جدول داریم که یه قسمت ازش جدا شده فقط برا ماژول ها و سمت راست قرار گرفته ، یه قسمت هم داریم که سمت چپ هست و بادی ه قالبمونه.
حالا باید قسمت راست رو از چپ با یه if جدا کرد: ( نمونه هستا حالا ور ندارین همین و کپی پیست کنین)
کد:if($text_direction=="rtl"){<table>
<tr>
<td align=left>
body
</td>
<td align=right>
right module
</td>
</tr>
</table>
}
else{
<table>
<tr>
<td align=left>
right module
</td>
<td align=right>
body
</td>
</tr>
</table>
}
علی جان امکانش براتون هست من فایل های قالب را پیوست کنم برام انجام بدین ؟ البته جسارت من رو ببخشید واقعا به این کد نیاز دارم اما کاملا ا گیج شدم .
قالب همون قالب پیش فرض مامبو فارسی هست دیگه؟! اگه تغییراتی تو اون ندادین ، همون رو خودم دارم دیگه ، درستش می کنم همین جا می ذارم.
اگر هم نه ، خودتون آپلود کنین لینک رو بذارین همین جا.
بلي علي آقا جان ، قالب پيشفرض مامبو هست ، بسيار بسيار ممنون و سپاسگذارم .
سلام
وقتي با استفاده از اين كمپوننت كاربر بر روي فارسي يا انگليسي كليك مي كنه ، متغير text_direction تغيير مي كنه ؟ تابع mosIsRTL رو يكمي برام توضيح مي دين ؟
فکر نکنم تغییر کنه ، فقط مقدار متغیر lang هست که در حالت فارسی fa_IR هست و در حالت انگلیسی en من برا خودم کاری که کردم اینه که اول قالب یه if, else گذاشتم که اگه lang برابر با fa_IR بود text_direction رو rtl کنه و در غیر این صورت ltr ...
ليست متغيرهاي مامبو كجاست ؟ آيا تو فايل configuration تمام متغير ها ليست شده ؟ از اين تابعي كه جناب فيروزمندان ازش اسم برده بودند MosIsRtl نمي دونيد كجاها مي شه استفاده كرد؟
اون دیگه باید documentation های مامبو رو ببینین! چی کار به این تابع دارین اصلا؟! برا دو زبانه کردن اصول همون جوری هست گه گفتم ، متاسفانه 3 شنبه امتحان دارم و یکم سرم شلوغه ، با این حال سعی می کنم زودتر قالب رو براتون دو زبانه کنم و آپلود کنم...
درود علي آقا جان
دستتون درد نكنه ، آخه در صفحات قبل تر آقاي مدير از اين تابع كه به ورژن 4.6.2 اضافه شده و كارها رو خيلي راحت تر كرده اسم برده بودند بد نديدم يكمي در باره اش بدونم ، با اين حال با توضيحات خوبي كه تا حالا دادين سعي مي كنم يكمي باهاش ور برم ببينم مي تونم درستش كنم يا نه ، البته تا روز سه شنبه هم صبر مي كنم تا شما زحمتش رو بكشيد . اميدوارم در امتحان موفق باشيد .
بازم سلام
من کاملاً راحت و بدون مشکل دارم از این کامپوننت استفاده می کنم ولی امروز متوجه شدم که در حالت انگلیسی وقتی می خوای نسخه چاپی رو نمایش بده، متن فارسی مطلب رو نمایش می ده!
شما نمی دونید مشکل از چیه؟؟؟
سلام
بله منم با مشکل شما برخورد کردم
[quote author=مهدی مشتاقی link=topic=6172.msg69059#msg69059 date=1208693425]
در حالت انگلیسی وقتی می خوای نسخه چاپی رو نمایش بده، متن فارسی مطلب رو نمایش می ده!
شما نمی دونید مشکل از چیه؟؟؟
[/quote]
دقیقا در صفحه ای که با استفاده از جاوااسکریپت باز میشه این نوع آدرس هست :
خوب هیچ اثری از lang نیست !!! :-\کد:index2.php?option=com_content&task=view&id=1&Itemid=7&pop=1&page=0
اساتید میشه راهنمایی کنید
آره مشکل داره ، بررسی کردم برا من چه حالت انگلیسی و چه حالت فارسی ،pdf و نسخه چاپی رو به صورت انگلیسی نشون می ده!! ( یعنی مال من هم مشکل داره اما برعکس شما ها!! )
فکر کنم این بخشها رو به زبان دیفالت نمایش میده :-\
اما راه حل رو کسی کشف نکرده ؟؟
با سلام و خسته نباشید
من در مورد این کامپونت یک چیز رو متوجه نشدم و اون هم این است آیا زمانی که این کامپونت را فعال و سایت رو مثلا دو زبانه می کنیم تمامی متن های سایت از جمله مقالات و نوشته ها و ..... به صورت انگلیسی در می یان یا نه فقط منو ها و ماژول ها و باید بقیه موارد را خودمان ترجمه کرده و قرار دهیم
باتشکر
Hosseini
مطالب استاتیک رو باید خودتون ترجمه کنید و همین طور عنوان ماژول ها و ...
سلام
و چطوری باید ست کنیم که کدوم مطلب ترجمه ی کدوم مطلبه؟
یا علی علیه السلام
سلام .
خوبین که ان شا ال..
کم پیدا هستین یه مدته ...
خوب یه قسمت داره به نام translation که از اون جا content مربوطه رو انتخاب می کنید و ترجمه می کنید.
ولی باید یه فکر برای pdf و print این کامپوننت بشه حتما...
سلام
مرسی، یه مقدار سرم خیــــــــــلی شلوغ شده ;) یه پام تهرانه یه پام شمال! واسه اینه کم توفیق شدیم :) شرمنده
ممنون از جواب
واسه قضیه print و ... هم فکر کنم بشه تو کد هاش تغییراتی داد که درست شه(کد های print و .. )
یه نگاه بنداز، من وقت نمیکنم حقیقت :)
یا علی علیه السلام
در حالت کلی کدهایی که برای RTL و LTR کردن CSS قالب باید در index.php قالبتون قرار بدید ایناست:
لازم به ذکر است که باید آنها را قبل از تگ head قرار دهید.
فرقش اینه که چون بصورت <?php echo $mosConfig_live_site;?>/templates/<?php echo $mainframe->getTemplate(); ?> آدرس دهی شده دیگه وابسه به آدرس مستقیم مربوط به قالب خاصی نیست و در همه قالب ها بدون انجام تغییر جواب میده.کد:<html xmlns="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] dir="<?php echo $text_direction;?>">
<?php if( mosIsRTL()==true) { ?> <link href="<?php echo $mosConfig_live_site;?>/templates/<?php echo $mainframe->getTemplate(); ?>/css/template_css_rtl.css" rel="stylesheet" type="text/css" media="screen" /> <?php }
else { ?> <link href="<?php echo $mosConfig_live_site;?>/templates/<?php echo $mainframe->getTemplate(); ?>/css/template_css_ltr.css" rel="stylesheet" type="text/css" /> <?php }?>
در پایان در فایل templatedetails.xml تغییرات لازم را انجام داده، به این معنا که فایل های CSS جدید را تعریف نمائید.
با سلام .
البته جسارته حرف شما رو رد کنم ولی اضافه کردن
در تگ <html> باعث می شه که در حالت rtl قالب به هم بریزه ، شاید الآن مشکلی نداشته باشید ، اما بعدا با نصب بسیاری از کامپوننت ها به هم می ریزه ، از جمله ریموسیتوری و فایربرد...کد:dir="<?php echo $text_direction;?>"
پس به دوستان پیشنهاد می کنم از این قسمت کد استفاده نکنند ، اما بقیه اون باعث می شه که بدون نیاز به تغییر در کد بتونید ازش استفاده کنید.
حرف شما تائید می شود.
متشکرم از راهنماییتون
با سلام
چطوری می شه به این کامپونت زبان اضافه کرد .مثلا من الان می خوام عربی رو اضافه کنم چطوری می تونم ؟
باتشکر
اول باید از طریق مدیریت ترجمه ، زبان رو اضافه کنید ، بعد از طریق language configuration این کامپوننت ، زبان مربوطه رو اکتیو کنید.
ممنون دوست عزیز فقط یک سوال من از کجا می تونم زبان عربی رو برای مامبو پیدا کنم ؟
باتشکر
اگه اشتباه نکنم کلی وقته که کسی زبان عربی برا مامبو نداده بیرون می تونید خودتون ترجمه کنید :-X
با تشکر از استاتید محترم مامبولرن
مطالب جالب و مفیدی رو تو این موضوع پیدا کردم. طول کشید ولی ارزشو داشت
پیشنهاد می کنم دوستان و اساتید ارزجمند این تاپیک رو به عنوان یه تاپیک اصلی تو انجمن قرار بدن :)
من این کامپوننت رو روی لوکال نصب کردم و بخوبی کار میکنه.
اما نه منوهاش و نه نوشته های بخش مدیریت فارسی نیستند.
persian.php رو به fa_IR.php هم تبدیل کردم اما تغییری نکرد. مجبور شدم از فایل english.php یک کپی بگیرم و اون رو با persian.php عوض کنم.
آیا این کار درستی هست یا نه؟ ممکنه بعدها مشکلی بوجود بیاد؟
خیر مشکلی نیست
با سلام
این کامپونت با مامبو 4.6.5 سازگار نیست و موقع نصب ارور می ده باید چیکار کنیم تا سازگار بشه ؟
باتشکر
من تو لوکال نصب کردم و خیلی هم تست شد
هیچ مشکلی نداره
امروز فردا رو سایت اصلی تست می کنم و خبرو می دم
ولی فکر کنم با سری 4.6 مشکلی نداشته باشه
موفق باشید
تو سایت هم با 465 مشکل نداره!!!
خبر جدید :
[ltr]
Today the NokKaew have released NokKaew 1.6.2 stable, this minor bug fixing release fix important bugs, improve the layout for speedy your daily work with it and improve the configuration reducing the chance of get problems installing NokKaew.
To upgrade from NokKaew 1.6.1 install the patch via Universal Installer, grab your copy of NokKaew 1.6.2 from [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[/ltr]
;)
دوستان عزیز استفاده مننده از NokKaew !!!! حتماً این تاپیک رو که توسط امیر آقای گل تنظیم شده رو مطالعه کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
کامپوننت user_extended من بعد از نصب دیگه کار نمیکنه؟
الان دیگه کسی نمیتونه در سایتم ثبت نام کنه
ببخشید ها منظورم این بود که بعد از نصب کامپوننت 2 زبانه دیگه کامپوننت یوزر اکسندت کار نمیکنه؟
جسارتا من هم بعد از نصب nakkeaw به این مشکل برخوردم.
یعنی از خیر این کامپوننت باید گذشت؟!
ممکن هست element همه کامپوننت ها در کامپوننت nokkeaw ست نشده باشه . در این صورت یا باید المنت مورد نظر را بنویسید و یا صبر کنید تا منتشر بشه
شاید بر خلاف قوانین انجمن باشه
ولی مشکل دیگه ای هنگام تغییر زبان، که دارم اینه که محتویات صفحه اول رو تغییر نمی ده!!!