پاسخ : » اخبار ، بحث و معرفی انواع SEF سازگار با مامبو 4.6 !
[quote author=majid66 link=topic=13553.msg75511#msg75511 date=1213687689]
این آدرس راحت و بدون مشکب باز میشه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پس به این معنی که مشکلی از SEF نیست
و همچنین این آدرس
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
باز میشه
[/quote]
نه دلیل نمیشه ! Section را نشون نمیده . البته نمیدونم دلیل چیه اما مثلا news را درست نشون میده اما با review و مقاله مشکل داره .
خو شاید مشکل از تنظیمات مجموعه و بخش (چون یکی رو نمایش میدهو یکی دیگر نمایش نمیده)
یک کاری میکنید ؟ از صفحه Advance کنترل پانلتون ( اگه این طوری هستید یعنی بخش و زیر مجموعه و ... دارید ) یک اسکرین شات برای من میگیرید ؟
ممنون
شهریار
[quote author=Shahryar_NEO link=topic=13553.msg75525#msg75525 date=1213689416]
یک کاری میکنید ؟ از صفحه Advance کنترل پانلتون ( اگه این طوری هستید یعنی بخش و زیر مجموعه و ... دارید ) یک اسکرین شات برای من میگیرید ؟
[/quote]
منظورت همین بود ( البته برای من فارسی)
[img width=310 height=480]http://upload.parsimages.com/original/1213690218/26367.jpeg[/img]
سلام. من SH404sef را از آدرسی که داده بودید نصب کردم. مواردی که باید رعایت کنم را هم چک کردم. اما تو فایل database.php اصلاً اون کدها را ندارم که بخوام حذفش کنم. ورژن مامبو من 1.4.1 است. صفحه اولم را هم سفید نشون میده. چیکار باید بکنم؟؟
بعد از اون پستی که امیر جان دادند راهکرد بدون database.php شد عزیزم ! پس اصلا گیر به اون ندید و فقط اون فایلی که باید ادیت کنید برای زبان را ادیت کنید .
صفحه اول را سفید نشون میده احتمال میدم که htaccess مشخص داره ( احتمال میدم ) .
در کل یک پیشنهاد میکنم مشکل صفحه سفید حل شد سریعا به 4.6.2 آپگرید کنید که خیلی ساده هست اما مشکلات خیلی کمتر میشه !
سلام
الهام جان این کامپوننت احتمالا با ورژن مامبو شما مچ نباشه در ضمن شما اگر از sh404sef استفاده میکنید باید فایل sh404sef.class.php داخل مسیر administrator/components/com_sef ویرایش کنید .
برید به صفحه 7 همین تاپیک
موفق باشید
ببخشید من امکان تغییر هیچ فایلی را تو فولدر com_sef موجود در مسیر administrator/components ندارم. حتی نمی تونم پرمیشن این فولدر را تغییر بدم. پرمیشن اون روی 755 ست شده. من می تونم سایر کامپوننت هایی که توی همین مسیر هستند و با همین پرمیشن را تغییر بدم. فایلهاش را ادیت کنم و ... . اما توی این فولدر هیچ تغییری نمی تونم بدم.
پاسخ : » اخبار ، بحث و معرفی انواع SEF سازگار با
نمی دنوم مشکل چیه
ولی شما یک ترفند کوچیک بزنید نامه پوشه com_sef تغییر بدید به com_sef1 بعد فایل مورد نظر تغییر بدید و دوباره نام فایل برگردونید
کسی نفهمید چطور میشه این index.php از توی آدرس برداشت ولی باز هم کامپوننت درست کار کنه
راستی تو ی ترجمه تازه من به این پی بردم که این کامپوننت آخرش واقعا آخرش حتی گزینه های امنیتی هم خیلی خوبه مثل یک کامپوننت امنیتی عمل می کنه .
** دو پست یکی شد
[quote author=majid66 link=topic=13553.msg76023#msg76023 date=1213982036]
کسی نفهمید چطور میشه این index.php از توی آدرس برداشت ولی باز هم کامپوننت درست کار کنه
راستی تو ی ترجمه تازه من به این پی بردم که این کامپوننت آخرش واقعا آخرش حتی گزینه های امنیتی هم خیلی خوبه مثل یک کامپوننت امنیتی عمل می کنه .
[/quote]
من چندی پیش با جناب فیروزمندان صحبت کردم گویا احتمالش 0.5 درصد هم نیست !