پاسخ : کامپوننت SEF فارسی سازگار با مامبو 4.6.5 و 4.6.4
سلام
من نصب کردم این ورژن رو و sef خود مامبو رو هم فعال کردم ولی وقتی کامپوننت رو فعال میکنم ارور
404: Not Found
Sorry, but the content you requested could not be found
([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] dojo/bujinkan dojo/index.php)
URI:/bujinkan%20dojo/index.php
میاد و همچنین توی قسمت مدیریت هم این ارور رو میبینم
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in E:\AppServ\www\Bujinkan Dojo\administrator\components\com_sef\admin.sef.ph p on line 1260
باید چیکار کنم من این 8 صفحه رو خوندم ولی بی فایده بود
در ضمن من با مامبو 4.6.5 و روی لوکال هستم
با تشکر
اینم عکسش
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر آدرس ها رو تنظیم کردی که بدون index.php نشون داده بشن باید کد htaccess ئی رو هم که در صفحات قبل گذاشتم رو در htaccess قرار بدی.
منظورتون داخل htaccess. یا htaccess.txt ؟
این کد رو میگین ؟
[quote author=emad_67 link=topic=14569.msg81930#msg81930 date=1218118694]
سلام
دوسانی که از این کامپوننت استفاده می کنن و با کار نکردن این کامپوننت با htaccess. و وجود index.php توی آدرس مشکل داشتن این کد رو توی فایل htaccess. قرار بدن:
کد:
########## Begin - 3rd Party SEF Section
############# Use this section if you are using a 3rd party (Non Joomla! core) SEF extension - e.g. OpenSEF, 404_SEF, 404SEFx, SEF Advance, etc
#
RewriteCond %{REQUEST_URI} ^(/component/option,com) [NC,OR] ##optional - see notes##
RewriteCond %{REQUEST_URI} (/|\.htm|\.php|\.html|/[^.]*)$ [NC]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule (.*) index.php
#
########## End - 3rd Party SEF Section
سپس وارد تنظیمات کامپوننت بشید و از تب advamce قسمت Rewriting mode رو روی with .htaccess قرار بدید و تنظیمات رو ذخیره کنید.
فکر میکنم نسخه ترجمه شده 1.3.4 هست(دقیق نمیدونم) ولی به هر حال نسخه 1.3.8 اون هم منتشر شده. هر کی خواست می تونه از اینجا دانلود کنه:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[/quote]
[quote author=ninjavo link=topic=14569.msg105575#msg105575 date=1240133239]
منظورتون داخل htaccess. یا htaccess.txt ؟
[/quote]
شما باید فایل htaccess.txt رو به htaccess. تبدیل کنید بعد کد رو در اون بزارید
نقل قول:
این کد رو میگین ؟
بله.
والا مگه توی ویندوز و روی لوکال هاست میشه .htaccess تولید کرد ؟
اگه میشه چطوری چون هر فایلی توی ویندوز باید یه اسمی داشته باشه
فایل htaccess.txt رو باز کن و بعد save as بزن سپس نام فایل رو به این شکل بده "htaccess." و قبلی رو پاک کن.
سلام
این کارو کردم ارور
Internal Server Error
میده بعدش که سرچ هم کردم توی انجمن گفتند دوباره این کارو انجام بدید و این کارا رو هم انجام دادم ولی نشد. چیکار کنم ؟
از AppServ روی لوکال استفاده می کنی؟ این برنامه توی ورژن 2.5.10 و 2.6 که من تست کردن این مشکل رو داره. نمیدونم میشه درستش کرد یا نه. اما ورژن 2.4.5 اون مشکلی نداره.
به هر حال برای لوکال توی تب advance کامپوننت اونو روی without htaccess(index.php) قرار بده. در این صورت مشکلی نداری و فقط یک index.php روی آدرس هات اضافه میشه، اما وقتی رفتی رو سرور index.php رو هم می تونی حذف کنی.