پس نمیشه  index.php برداشت :(
سلام
یک سوال فایل پلاگین کامپوننت sobi2 داخل پوشه sef_ext وجود داره ولی توی تنظیمات کامپوننت sh404sef دیده نمی شه
** دو پست شما یکی شد
نمایش نسخه قابل چاپ
پس نمیشه  index.php برداشت :(
سلام
یک سوال فایل پلاگین کامپوننت sobi2 داخل پوشه sef_ext وجود داره ولی توی تنظیمات کامپوننت sh404sef دیده نمی شه
** دو پست شما یکی شد
خوب فارسی سازی به کجا کشید ؟
تموم شده فقط منتظرم 4.6.5 بودم تا روی اون هم تست کنم ، کن امروز منتشر شد :)
دوستان برای کامپوننت فارس به این تاپیک مراجعه کنند
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
** دو پست شما یکی شد
یه نکته به ذهنم یه دفعه رسید ، کامپوننت از لحاظ امنیتی تست شد؟! فردا پس فردا سایت های مامبو یکی یکی هک نشند؟! لطفا دوستانی که تو این زمینه کار کردند ما رو هم در جریان بگذارند.
با تشکر.
[quote author=mr_aliagha link=topic=13553.msg77432#msg77432 date=1215094766]
یه نکته به ذهنم یه دفعه رسید ، کامپوننت از لحاظ امنیتی تست شد؟! فردا پس فردا سایت های مامبو یکی یکی هک نشند؟! لطفا دوستانی که تو این زمینه کار کردند ما رو هم در جریان بگذارند.
با تشکر.
[/quote]
دقیقا ! این نکته ای هست که من و امثال بنده را میتونه نگران کنه اما مشکل اینجاست که بنده از نظر امنیتی اطلاعاتم بالا نیست . دوستان این پیشنهاد خیلی خوبی بود که دوست عزیزمون دادند کسی هست که بتونه این کامپوننت را از نظر امنیتی چک کنه ؟
[quote author=majid66 link=topic=13553.msg77416#msg77416 date=1215084067]
دوستان برای کامپوننت فارس به این تاپیک مراجعه کنند
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[/quote]
مجید جان واقعا خسته نباشی ، کار بزرگی کردی ...
خوب دوستان اگه موافق باشند به آموزش کامل این کامپوننت بپردازیم ...
شهریار جان بزرا مشکل index.php حل بشه بعد برای آموزش هم یک فکری میکنیم
لینک تاپیک index.php
یا حق
از نظر امنیتی من با آقا سیامک تماس گرفتم ولی سرش شلوغ بود نمی تونست فعلا کمک کنه
یا حق
سلام به همه عزیزان ...
مجید جان ، سیامک عزیز چک کردند ؟
سلام
بروبکس
من تمامی یحث رو نخوندم
آیا از این کامیپونت ها برای جوملا هم میشه سود برد و استفاده کرده...