سلام
البته من الان نگاه کردم، تو phpinfo دیدم Safe_mode خاموشه
Register Globals هم همینطور
تو مامبو که میری، یه CTRL+F5 بزن، ببین شاید کش شده...
یا علی علیه السلام
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
البته من الان نگاه کردم، تو phpinfo دیدم Safe_mode خاموشه
Register Globals هم همینطور
تو مامبو که میری، یه CTRL+F5 بزن، ببین شاید کش شده...
یا علی علیه السلام
CTRL+F5 هم زدم تا بطور كامل refresh بشه اما بازم safe mode روشن هست. احتمالا مامبو safe mode اصلي سرور رو مي خونه. چون الان يك روز هم هست كه فايل php.ini رو در روت قرار داده اما خبري از off شدن نيست!!!
دوست عزیز
سرور شما مشکل داره با مامبو .. حالا تا 10 روز دیگه هم اینجا برای هم داستان تعریف کنیم مشکل حل نمیشه
توصیصه میکنم هاستتون رو عوض کنید اگر میخواین از مامبو استفاده کنید
ببخشید من یه مقدار دیر این تاپیک رو دیدم ! :(
ولی میگم تا بعدا اگر شخصی سرچ کرد اینو پیدا کنه ، با عرض پوزش از اساتید سایت:
منم همچین مشکلی داشتم با شرایط مشابه شما تو یکی از سایت هام .....راه حل اینه که شما یه فایل php.ini میسازی و هر تنظیمی که لازم داری توش میذاری [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] حالا برا اینکه این تنظیمات کار کنه باید این فایل رو توی همه ی شاخه ها کپی کنی ! :o میپرسی چه طور ؟ با کمک [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] یا اسکریپت مشابهی که داری
اسکریپت و فایل php.ini و تو روت کپی می کنی و اسکریپت رو اجرا می کنی همه چی حله
سلام
با تشکر از hisitech عزیز به خاطر این اسکریپت و راه حلشون :)
دوستان بزرگتر این راه رو تایید میکنید؟ آیا خطر امنیتی یا ... به وجود نمیاره؟
راستی hisitech جان...
اسکریپت و فایل php.ini و تو روت کپی می کنی و اسکریپت رو اجرا می کنی همه چی حله... انشاالله یادت رفت ;)
یا علی علیه السلام
[quote author=hisitech link=topic=11066.msg60010#msg60010 date=1201186812]
ببخشید من یه مقدار دیر این تاپیک رو دیدم ! :(
ولی میگم تا بعدا اگر شخصی سرچ کرد اینو پیدا کنه ، با عرض پوزش از اساتید سایت:
منم همچین مشکلی داشتم با شرایط مشابه شما تو یکی از سایت هام .....راه حل اینه که شما یه فایل php.ini میسازی و هر تنظیمی که لازم داری توش میذاری [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] حالا برا اینکه این تنظیمات کار کنه باید این فایل رو توی همه ی شاخه ها کپی کنی ! :o میپرسی چه طور ؟ با کمک [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] یا اسکریپت مشابهی که داری
اسکریپت و فایل php.ini و تو روت کپی می کنی و اسکریپت رو اجرا می کنی همه چی حله
[/quote]
سلام
آقا! دستت درد نکنه خیلی عالی بود. بالاخره safe mode خاموش شد.
سلام
آقا! ضمن تشكر صميمانه با توجه به مشكل مشابه من
php.ini و php_ini_copy.php را در شاخه /public_html قرار داده ام و مي خواهم php.ini را در تمام شاخه هاي مثلا : public_html/fa كپي كنم
با توجه به : ; "path = "/home/" . get_current_user() . "/public_html$
1- مسير root را چگونه تنظيم كنم ؟ با هر مسيري پيغام خطاي Error - no source php.ini file مي آيد
2- براي اجراي اسكريپت از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بايد استفاده كنم؟
متشكرم
با سلام
فقط کافیه فایلهای php.ini و php_ini_copy.php رو توی روت کپی کنی. بعد از طریق اکسپلورر php_ini_copy.php رو اجرا می کنی.( [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) یه صفحه باز میشه و نشون میده که داره توی تمام فلدرهای سایت فایل php.ini کپی میشه.
هر چند این تاپیک قدیمی است ولی من سوال میکنم به امید خدا کسی جواب بده
من پوشه ای به نام public_html اصلا ندارم (من از کنترل پنل plesk استفاده میکنم) و به جای اون httpdocs دارم ایا برای استفاده از اسکریپت ارایه شده باید در اون تنظیمات و یا تغییراتی انجام گیرد یا که نه ؟!
من هر کار کردم نشد و پیغام داد Error - no source php.ini file این هم کدهای موجود در اسکریپتبا سپاسکد:<?php
// set this value to Y if you only want to overwrite old php.ini files
// set this value to N if you want to put a php.ini file in every directory
$overwriteOnly = "N";
if ($overwriteOnly == "Y") echo "Operating in Overwrite Only Mode<br><br>";
$path = "/home/" . get_current_user() . "/public_html";
$source = $path . "/php.ini";
if (!file_exists($source)) die('Error - no source php.ini file');
function search($dir) {
global $source;
global $overwriteOnly;
$dh = opendir($dir);
while (($filename = readdir($dh)) !== false) {
if ( $filename !== '.' AND $filename !== '..' AND $filename !== 'cgi-bin' AND is_dir("$dir/$filename") ) {
$path = $dir."/".$filename;
$target = $path . "/php.ini";
if (!file_exists($target) AND $overwriteOnly == "Y") {
echo "$path <b>skipped - no php.ini file</b><br>";
} else {
echo "$target <br>";
if (!copy($source,$target)) echo "<b>Write failed for $target </b><br>";
if (file_exists($target)) chmod($target,0600);
}
search($path);
}
}
closedir($dh);
}
search($path);
echo "<br>Done.";
?>
متن اسکریپت که درسته. هر دو فایل رو در شاخه www بریزید و بعد اجرا کنید.
اگر باز هم ارور داد، در متن اسکریپت public_html رو به httpdocs تغییر بدین. امیدوارم که درست بشه.