جاويد خان چك كردم. در دريم ويور هم انكودينگش UTF 8 هست. خوب جاويد خان اگر ايراد از انكودينگ بود چرا ساير نوشته هاي فارسي علامت سوال نميشه؟
نميدونم چرا هرچه بلاي اس ام افي سر من مياد...!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
جاويد خان چك كردم. در دريم ويور هم انكودينگش UTF 8 هست. خوب جاويد خان اگر ايراد از انكودينگ بود چرا ساير نوشته هاي فارسي علامت سوال نميشه؟
نميدونم چرا هرچه بلاي اس ام افي سر من مياد...!!!
يوزر و پسوورد كديريت انجمن و سي پنل رو برام بفرست ...
چند روز طول ديگه چك مي كنم ...
دوستان من این کد آخری رو که گفته بودین رو وارد کردم ، حتی انگلیسی هم نوشتم ، ولی به زبان چینی نشون میده ! ( چینی که نه ، ولی دایره و منحنی و این حرفا ) .
سلام
من میخوام یکی دو تا منو توی قالب پیش فرض اضافه کنم
با این کد هایی که شما دادید به راحتی این کار انجام میشه ولی منوهایی که اضافه شدن سر جای خودشون و کنار بقیه منو ها نمیان و کمی بالاتر از بقیه منو ها به صورت یه لینک نشون داده میشن
مشکل چیه؟
میشه دقیقا کدی رو بدید که اگر بخوایم منویی به قالب پیش فرض اضافه کنیم باید وارد کنیم؟
از این کد استفاده کردید؟؟
کد:// Show the [ارتباط] button.
echo '<li><a' , $current_action=='contact' ? ' class="ارتباط"' : '' , ' href="smflearn.com/contact.php"><span>ارتباط</span></a></li>';
[quote author=جاوید هادی link=topic=12049.msg101393#msg101393 date=1234110207]
از این کد استفاده کردید؟؟
[/quote]کد:// Show the [ارتباط] button.
echo '<li><a' , $current_action=='contact' ? ' class="ارتباط"' : '' , ' href="smflearn.com/contact.php"><span>ارتباط</span></a></li>';
من از همین لینک استفاده کردم و مشکلی هم نداره ، تنها مشکلی که هست آدرسی که وارد می کنید بعد از آدرس انجمن قرار میگیره که باعث میشه صفحه لود نشه
مثلا من میخوام برم به سایت tcshop.ir ، وقتی که روی لینک ایجاد شده تو انجمن کلیک می کنم آدرس اینطوریه
myforum.com/tcshop.ir
برای همین صفحه لود نمیشه
چکار کنم که آدرس انجمن رو در نظر نگیره ؟؟
href="smflearn.com/contact.php را حذف کنید و کد زیر رو جایگزینش کنید ...
کد:href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون جاوید جان مشکل حل شد
من این کد رو گذاشتم
نیازی به تعریف هیچی هم تداره و خیلی راحت و بدون مشکل هم میارهکد:// Show the [help] button.
echo '<li><a href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] target=_blank><span>فروشگاه تی سی شاپ</span></a></li>';
کد زیر رو که میگذارم رو که اصلا دیگه صفحه بالا نمیاد!
کد زیر رو هم که میگذارم منو ها به صورت عکس زیر میشه ( منوی صفحه اصلی رو اضافه کردم )!کد:// Show the [ارتباط] button.
کد:// Show the [help] button.
echo '<li><a href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] target=_blank><span>فروشگاه تی سی شاپ</span></a></li>';
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بعضی از قالب ها هستند که برای ساخت منو باید تغیرات دیگه ای هم بدید تا منو درست نمایش داده بشه
اسم قالبی که استفاده می کنید رو بگید تا دوستان راحتتر راهنماییتون کنند