پاسخ : آپلود در سايتها با پنل پلكس چگونه است
شما باید اول دیتا بیس لوکال رو اکسپورت کنی و دیتا بیس اکسپورت شده را با پسوند sql یک جا روی هارد دیسکت ذخیره کنی . بعدش وارد phpMyAdmin سایتت بشی ، دیتا بیسی که برای نصب جوملا ازش استفاده کردی رو انتخاب کنی و گزینه Import رو بزنی . بعد روی Browse کلیک می کنی و آدرس فایل sql که روی هاردت ذخیره کرده بودی رو میدی و در نهایت روی دکمه GO کلیک می کنی .
بايد در Mysqlfront بك آپ بگيرم؟
[quote author=امیر اردلان link=topic=13096.msg69565#msg69565 date=1209217493]
شما باید اول دیتا بیس لوکال رو اکسپورت کنی و دیتا بیس اکسپورت شده را با پسوند sql یک جا روی هارد دیسکت ذخیره کنی . بعدش وارد phpMyAdmin سایتت بشی ، دیتا بیسی که برای نصب جوملا ازش استفاده کردی رو انتخاب کنی و گزینه Import رو بزنی . بعد روی Browse کلیک می کنی و آدرس فایل sql که روی هاردت ذخیره کرده بودی رو میدی و در نهایت روی دکمه GO کلیک می کنی .
[/quote]
ممنون از شما
بايد با چه نرمافزاري بك آپ بگيرم با mysqlfront ؟
[quote author=امیر اردلان link=topic=13096.msg69511#msg69511 date=1209185538]
[/quote]
با سلام
ممکه با مثال این کدها رو توضیح بدید؟ یعنی جای host و db باید چی بزاریم؟ این خطها باید پشت هم باشه؟ این فایل رو باید کجا کپی کنیم؟ یه فایل به اسم configuration.php-dist تو دایرکتوری مامبو هست, منظورتون اون نیست؟
من با لوکال کار نمی کنم..می خوام رو سرور کار کنم...الانم فقط مامبو رو کپی کردم تو httpdocs و دیتا بیس و یوزر ساختم...حالا باید چیکار کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید...
با تشکر..
پی نوشت : نمیشه مثل بقیه با cpanel کار کنیم؟ مثل بچه های خوب... :)
با سلام
دوست عزيز مامبو را نصب كردي يا نه؟
شما برای نصب مامیو لازم نیست این پارامترها رو به صورت دستی وارد کنید . وقتی که مامبو رو با موفقیت نصب کردید ، یک فایل به نام configuration.php در محل نصب ساخته میشه که همه این اطلاعات رو شامل میشه . تنها در صورتی که بخواهید مامبو رو منتقل بکنید باید اینا رو دستی وارد کنید .
Character set of the file در import
با سلام
در import قسمت Character set of the file بايد چي انتخاب بشه؟
شما باید user رو به دیتابیس assign کنید.
اگر assign کردین باید سطح دسترسی Full رو بهش میدادین.
همه ی این موارد قبلا توضیح داده شده تو سایت آموزش اون رو هم گذاشتیم.