مامبو رو دوباره واستون ریختم...
محتویات htacess رو غیر فعال کردم میتونید فعالش کنید. فکر نکنم مشکلی باشه.
یا علی
نمایش نسخه قابل چاپ
مامبو رو دوباره واستون ریختم...
محتویات htacess رو غیر فعال کردم میتونید فعالش کنید. فکر نکنم مشکلی باشه.
یا علی
دوستان کمکم کنید !
مشکل زیادی بعد از نصب دوباره و آپگرید ایجاد شده ! که از اون ها میشه به :
1- بهم ریختن ساعت و تاریخ سایت
2- زمانی که لاگین میکنم در بخش کاربری صفحه سفید میاد!
3- دکمه ادامه مطالب کار نمیکنه و یا مثلا وقتی میخوام برم روی review ها و یا مثلا مقالات این ارور میاد :
Fatal error: Call to a member function def() on a non-object in /home/shahrsak/public_html/mambots/content/mospaging.php on line 57
( در داخل مقالات و کلا صفحه های مطالب نمیره ... )
چی کار باید بکنم ؟ لطفا کمکم کنید .
ممنون
به به !!! گل بود و به سبزه نیز آراسته شد !
دوستان آخرین اخبار هم کار نمیکنه . + اینکه توی دیتابیس ها دیدم که بلال جان یک یوزر دیگه به دیتابیس اضافه کردند . قضیه چیه ؟! :دی بنده ز کل گیجیدم
مشکل ساعت و تاریخ با حذف کامپوننت Nokkaew حل میشه
ممنون آبتین جان مشکلش حل شد اما قبلا هم این کامپوننت نصب بود و این مشکل وجود نداشت .
و البته همون طوری که صحبت کردیم مشکلات دیگه را پیشنهادی براش دارید ؟
لازم به ذکر هست بلال جان یوزر مامبو را عوض کردند میتونه مشکل از برقراری این دو یوزر با هم باشه ؟
ممنون
شهریار
من گمونم فایل ها خوب سرجاشون نیستن.
یک بار فایل ها رو overwrite کن یا کلا یه بک آپ از DB بگیر و روی یه مامبو جدید سوارش کن ! فقط مراقب باش از اینی که هست بد تر نشه :P ! بهتره بک آپ رو روی لوکال بیاری اول ببینی مشکل رفع میشه یا نه .
[quote author=آبتين link=topic=13118.msg70991#msg70991 date=1210447756]
من گمونم فایل ها خوب سرجاشون نیستن.
یک بار فایل ها رو overwrite کن یا کلا یه بک آپ از DB بگیر و روی یه مامبو جدید سوارش کن ! فقط مراقب باش از اینی که هست بد تر نشه :P ! بهتره بک آپ رو روی لوکال بیاری اول ببینی مشکل رفع میشه یا نه .
[/quote]
آبتین جان دیتابیش حجمش زیاده و من روی لوکال هر چی خواستم آپلود کنم نشد . مقادیر upload_max_filesize, memory_limit و post_max_size را هم بردم بالا تا اونجایی که دیگه خیلی خیلی از حجم فایل بیشتره و مموری لیمیت و post_max_size هم از مقدار upload_max_filesize بیشتره ! ( توی فایل php.ini آپاچی ) اما در آخر با این ارور مواجه شدم :
"No data was received to import. Either no file name was submitted, or the file size exceeded the maximum size permitted by your PHP configuration. See FAQ 1.16."
چی کار کنم عزیز؟
ممنون
شهریار
فایل ها را overwrite کنم ؟
تو لوکال از bigdump استفاده کن.
در مورد bigdump سرچ کن تو انجمن . چون لوکال زورش کمه با phpmyadmin نمیشه بک آپ های گنده گنده بالا آورد :D !
یه کار کن.
بک آپ از DB بگیر ! یک کپی از فایل configuration هم داشته باش ! یک فولدر جدید بساز تو سرور . یه مامبو اکسترکت کن توی اون . فولدر instalation رو پاک کن . فایل configuration رو بزار سر جاش. فایل config رو ویرایش کن و مسیر ها رو نسبت به فولدری که توش این مامبو رو اکسترکت کردی تنظیم کن. بعد برو تو مدیریت قالب رو نصب کن و پیشفرض کن . اگه کامپوننتی خاصی هم داری نصبش کن . بعد بیا ببین سایت توی اون فولدر درست بالا میاد ؟ مشکلی اگه نداشت سایت اصلی رو پاک کن . فایل های جدید رو بیار توی root و فایل config رو ویرایش کن .
اینطوری بهتره . خطری هم سایت اصلی رو تهدید نمی کنه ! ببینم چی کار می کنی ;)
[quote author=آبتين link=topic=13118.msg71240#msg71240 date=1210603915]
تو لوکال از bigdump استفاده کن.
در مورد bigdump سرچ کن تو انجمن . چون لوکال زورش کمه با phpmyadmin نمیشه بک آپ های گنده گنده بالا آورد :D !
یه کار کن.
بک آپ از DB بگیر ! یک کپی از فایل configuration هم داشته باش ! یک فولدر جدید بساز تو سرور . یه مامبو اکسترکت کن توی اون . فولدر instalation رو پاک کن . فایل configuration رو بزار سر جاش. فایل config رو ویرایش کن و مسیر ها رو نسبت به فولدری که توش این مامبو رو اکسترکت کردی تنظیم کن. بعد برو تو مدیریت قالب رو نصب کن و پیشفرض کن . اگه کامپوننتی خاصی هم داری نصبش کن . بعد بیا ببین سایت توی اون فولدر درست بالا میاد ؟ مشکلی اگه نداشت سایت اصلی رو پاک کن . فایل های جدید رو بیار توی root و فایل config رو ویرایش کن .
اینطوری بهتره . خطری هم سایت اصلی رو تهدید نمی کنه ! ببینم چی کار می کنی ;)
[/quote]
باشه تست میکنم نتیجه را میگم . اون بلای خانمان سوز که توی داستان ها میگند گویا همینه :دی