-
صفحه سفید
سلام دوستان عزیز ...
من امروز داشتم فایل های انجمن را آپلود میکردم که توجه نکردم و گزینه Overwrite را زدم و بعدی از فایل های پوشه اصلی انجمن روی فایل های سایت overwrite شد . بعد من کل فایل های روت را دوباره آپلود کردم روی قبلی ها ( config درسته ) اما صفحه سفید نمایش داده میشه الان . چرا ؟
ممنون
شهریار
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-25-2008 12:37 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : صفحه سفید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تاپیک ها رو بررسی کنید
-
-
[quote author=مجید link=topic=13118.msg69487#msg69487 date=1209131209]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تاپیک ها رو بررسی کنید
[/quote]
مجید جان با توجه به اخطارات دوستان گرامی در انجمن مطمئن باشید این سری قبلش سرچ کرده بودم ! : دی ! راه حل مشکل را از طریق سرچ نتونستم پیدا کنم که تاپیک زدم ...
کسی میدونه این برای چی هست ؟
بنده تنها مشکل مشابه را در این تاپیک پیدا کردم :
که در اون هم کمک یا دستورالعملی داده نشده که بشه اجراش کرد !
موفق باشید
شهریار
** 3 پست شما یکی شد
-
-
shahrsakhtafzar.com/components/com_content/content.php
[ltr]
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
[/ltr]
یا علی
-
-
[quote author=فیروزمندان link=topic=13118.msg69682#msg69682 date=1209300706]
[ltr]
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
[/ltr]
یا علی
[/quote][quote author=فیروزمندان link=topic=13118.msg69682#msg69682 date=1209300706]
[ltr]
Internal Server Error
[/ltr]
یا علی
[/quote]
محسن جان پرمیشن این فایل را هم به 644 تغییر دادم اما مشکل حل نشد ! این مشکل مال پرمیشن هست . آیا جای دیگه هم ممکن هست تنظیماتش عوض شده باشه ؟
-
-
دوستان کسی نیست بدونه مشکل من کجاست الان ؟ آخه من فقط فایل های Root را overwrite کردم ( به غیر از کانفیگ ) پس نمیتونه مشکل از سرور و ... هم باشه .
ممنون
شهریار
-
-
پرمیشن فولدر public_html رو 755 کنید ببینین درست میشه ؟
-
-
[quote author=آبتين link=topic=13118.msg69783#msg69783 date=1209376004]
پرمیشن فولدر public_html رو 755 کنید ببینین درست میشه ؟
[/quote]
خیر ، درست نشد آبتین جان ...
-
-
با سلام
لطفا یک phpinfo.php در سایت قرار دهید با محتویات
کد:
<?php phpinfo(); ?>
و لینک را در اینجا یا بصورت خصوصی ارسال کنید.
موفق و پیروز باشید
یا علی
-
-
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)