پاسخ : Mambo 4.6.4 Farsi / Persian pre beta
کامپوننت و ماژول خاصی روش نصب نبود که بتونیم ایراد های بیشتری رو بگیریم ، یه چند تا پیشنهادی نصب کنید ، معمولا مشکلات بیشتر سر اون ها هست که ظاهر می شه :
nokkaew
remository
fireboard
...
تا این جاش که به نظر میاد ایران فنی بیشتر از اون چیزی که بچه ها گفتن نداشته باشه...
سلام
و خسته نباشید
به طور اتفاقی سرچ میزدم که با گروه دیگه یی به غیر از این گروهی که میگید آشنا شدم
که روی جوملا کار می کنه و و عکس و نوشته ها در pdf مشکلی نداشتن و حل شده
البته تا اونجایی که حافظه ام یاری می کنه خود تیم عزیر قبلان در ورژن های قدیمی که برای تست گذاشته بود این مشکل به روشی حل کرده بودن .
دست گلتون درد نکنه من چیز خاصی ندیدم
فقط قسمت کامنت کار بر می تونه بدون پرکردن هیچ موردی کامنت خالی ارسال کنه .(البته میدونم کد امنیتی را می توان فعال کرد)
یا حق
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=13917.msg73945#msg73945 date=1212528414]
[quote author=سعید link=topic=13917.msg73940#msg73940 date=1212526602]
به دور از تبلیغ ، د رمورد pdf فارسی، مثل اینکه یکی از تیم های همکار، این کار رو انجام دادده. البته با حجم فشرده شده 12 مگابایت :D
من هم تست نگردم. ولی خوب شاید درست باشه
[/quote]
سلام.همونطور که دوست بسیار عزیزم فرمودند این مشکل به طور نسبی حل شده ولی تا اونجاییکه من خبر دارم :
نقل قول:
فقط مشکلی که داره عکس را نمیتونه لود کنه ، ولی بزودی این را هم حل میکنیم و در اختیارتون میزاریم
در ضمن همون دوستان هم گفتند که:
نقل قول:
لازم به ذکر است که مشکل جوملا در تبدیل pdf برای متون UTF-8 اولین بار توسط شخصی یونانی به نام emav حل شده .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خوب و همچنان عمده ترین مشکل ظاهری مامبو همان PDF فارسی است.
موفق باشید
یـــــــــــــــــــــــا عــــــــــــــــــــــــ ـــلی
[/quote]
این آدرس رو هم وفتی می زنم صفحه به هم میریزه:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پیشنهاد در رابطه با نسخه جدید
سلام.
دو تا نکته در مورد ترجمه و کلا مامبو فارسی در ذهنم هست که خیلی وقته منتظرم همچین موقعیتی پیش بیاد که بگم.
1- دکمه عدم انتشار :
کلمه عدم رو وقتی به کار می برن که چیزی وجود نداشته باشه، یعنی از همون اولش هم وجود نداشته باشه.
ولی وقتی چیزی وجود داشته باشه و این وجود گرفته میشه، اینجا میگن " لغو " شد.
در مورد انتشار هم دکمه فعلی "عدم انتشار" برای مواردی به کار میره که قبلا منتشر بودن. بنابراین از لحاظ دستوری و زبانی، کلمه "لغو انتشار" برای این مورد بهتر به نظر می رسه.
2- فونت ویرایشگر mostlCE :
فونت پیش فرض ویرایشگر مامبو 462 نمی دونم چیه. ولی هم ریز هست و هم طوریه که خوب خونده نمی شه. موقع نوشتن مطلب، بارها و بارها اتفاق افتاده که به خاطر اینکه متن دیده نمی شه ، اشتباهاتی اتفاق می افته.
البته راهکارهایی هست . مثلا این که متن رو توی NotePad بنویسیم ، یا بعد از اینکه تایپ کردیم، فرمتش رو حذف کنیم و ... . ولی چرا لقمه رو دور سرمون دور بدیم ؟
از طرفی ، تغییر فونت متن ها در موقع نوشتن (از طریق خود ویرایشگر) ، باعث میشه که متن مطالب، انعطاف خودشون رو از دست بده و قالب نتونه فونت رو ست بکنه.
بنابراین پیشنهاد دارم، در قسمت ویرایشگر، مثل مامبو 461 از فونت Tahoma استفاده بشه.
سلام
آقای سعید راست میگن فونت متن توی ویرایشگر طوری که من مجبور توی word بنویسم بعد ببرم توی ویرایشگر paste کنم
نقل قول:
آقای سعید راست میگن فونت متن توی ویرایشگر طوری که من مجبور توی word بنویسم بعد ببرم توی ویرایشگر paste کنم
البته این کار هم باز معایب خودش رو داره. چون متنی که توی word یا حتی wordpad تایپ میشه، فرمت داره و اگر به همون شکل وارد سیستم بشه، بعدا موقع نمایش، مطالب نمی تونن از قالب سایت پیروی کنند. چون قالب و فونت مخصوص خودشون رو دارند.
مثلا بعشی از قالب ها فونت و سایز اون رو خودشون تعیین می کنند.
یا برخی از قالب ها امکاناتی دارند که میشه از طریق بخش کاربری فونت یا اندازه اون رو تغییر داد.
ولی اینطوری چون مطالب در یک تگ جدید قرار می گیرن، از قالب سایت طبعیت نمی کنند.
بررسی میشه
اما
پیشنهاد میکنم که هیچ وقت از word مستفیم Paste نکنید چون خطا هایی همراهش میاد !!!
یاعلی
عزیزان ما که نگفتیم مستقیم از word می بریم داخل ویرایشگر
داخل ویرایشگر یک دکمه برای برنامه های مثل ورد قرار داد من از اون استفاده میکنم تا مشکل قالب نداشته باشم.
***** جای این بحث اینجا نیست بهتر کشی دیگه پست نده
سلام به دوستان .
یه مدیت نبودم.
خبری از ورژن بتا نشد؟!
با تشکر.
تا چند روز دیگه ورژن نهایی منتشر میشه