پاسخ : آیا صحت دارد ؟ اندر حکایت تحریم Cpanel ایران را !
خوب. منظور اینه که جزئیات بیشتری از ماجرا رو در اختیارمون بگذارید.
الآن این موضوع مبهم و شناخته نشده هست هنوز.
آیا دامنه های ایرانی بسته میشن ؟
یا فقط دامنه های IR
سرور های ایرانی بسته میشن ؟
wHM چی ؟ اونم به همون صورت ؟
فقط توی نسخه های جدید این تحریم اعمال میشه یا نسخه های نصب شده هم دچار مشکل میشن ؟
دوست من
هم من هم سیامک براتون توضیح دادیم
سعید جان مبهم نیست
بر روی سرور های ایرانی + دامن های ایرانی + حتی محتواهای ایرانی با دامنه های دیگر
همه ی خدمات cpanel بسته خواهد شد مربوط به نسخه و یا هر چیه دیگه هم نیست
همه چیز به طور کامل
یاعلی
با درود و سپاس
فعلا بهترین کنترل پانل موجود بصورت کد باز مجموعه نرم افزارات Webmin هست، هم از نظر امنیتی و هم از نظر کاربری، البته چند تا از بچه هایی که توی PHP و مدیریت سرور حرف برای گفتن دارن، پروژه ای رو قرار هست توی تابستون شروع کنن که مثل همین کنترل پانل ها هست، بصورت کاربری و مخصوص کاربران ایرانی.
امید وارم بتونن به درستی کار رو شروع و ادامه بدن.
کامیاب و سربلند باشید
یا علی
من یه سوال داشتم ، اگه زبان سایت هم انگلیسی باشه باز هم در خطره؟!
یا اینکه سرور های غیر ایرانی چی ؟ اکثرا اخه reseller هستند شرکت ها...
[quote author=سیادتی link=topic=13919.msg73756#msg73756 date=1212431281]
با درود و سپاس
فعلا بهترین کنترل پانل موجود بصورت کد باز مجموعه نرم افزارات Webmin هست، هم از نظر امنیتی و هم از نظر کاربری، البته چند تا از بچه هایی که توی PHP و مدیریت سرور حرف برای گفتن دارن، پروژه ای رو قرار هست توی تابستون شروع کنن که مثل همین کنترل پانل ها هست، بصورت کاربری و مخصوص کاربران ایرانی.
کامیاب و سربلند باشید
یا علی
[/quote]
سلام
آقاي سيادتي واقعا خوشحالمون كردي
بابا انقدر اعصابتون رو خورد نكنيد الان بعضي سرورها دارن با همچين كنترل پنلهايي كار ميكنن اگر چه سي پنل نميشه ولي خوب تازه ميگذره
اگر هم يه كم با ديد تاريخي ببينيد خيلي مواقع تحريم يك قدرت نون بقيه رو تو روغن ميبره يعني به احتمال زياد بقيه سي پنلها ميوفتن تو بازار رقابت تا مشتري هاي تحريم شده سي پنل رو هم كه كم نيست طرف خودشون بكشن مثلا لايرتچ با ايران و ايراني و فارسي مشكل دارن تو اين بين iweb توپ روابطش رو با ايراني هاي گرم كرده و بازار خوبي هم به دست آورده
براي گذر از تحريم هم يه راه بيشتر نداريم اونم اين كه مسئولين كشور براي آمريكايي ها بز اخفش باشن ولي من با انتقادات فراواني كه دارم اصلا راضي به اين قضيه نيستم هر چي باشه ايراني اگر واقعا نطفه اش از ايران باشه اگر گوشت هموطنشو بخوره استخونشو دور نميندازه( البته اصلا با بحث هاي غير فني موافق نيستم ولي چون دوستان سياسي كرده بودن ما هم ...)
يا علي
سلام. خوب این که می گید می خواد تحریم بشه از کی می خواد بشه که ما لااقل تکلیفمون را بدونیم.لطفا زمانش را اگه چیزی اعلام کردند بگید.
در ضمن همون طور که دوستان گفتند چیزی که زیاده کنترل پانل.تازه همشون را هم جمع کنند؛می شیم بدون کنترل پانل. نمی میریم که.اصلا یه وقتی همین کنترل پانل هم نبود.
[quote author=سعید link=topic=13919.msg73740#msg73740 date=1212427852]
خوب. میگم [quote author=حسین شکرزاده link=topic=13919.msg73737#msg73737 date=1212426656]
سلام
نگران نباشید زیاد ;) روزیمون رو خدا داره میده
اگر خیلی دوست دارید آینده ی خوبی داشته باشید، برای ظهور امام زمان علیه السلام دعا کنید
اون دنیای شیرین و رویایی ای که ترسیم کردند... کی میشه بیاد... دل آدم پر میزنه وقتی اوصافش رو میشنوه :)
هم دنیامون آباد میشه، هم آخرتمون
اگرم نمیخوایم که همینی که هست از سرمونم زیاده!
نوشتن یه چیزی مثل CPANEL هم خیلی راحت و هلو هلو نیست... به امنیت و .. هم باید فکر کرد
ولی تجربه نشون داده، ایرانی جماعت، هر وقت تحت فشار بوده، بیشتر رشد کرده ;) نمیدونم چرا ;D
یا علی علیه السلام
[/quote]
وسط دعوا داری نقل و نبات خیرات می کنی؟
من از بهر حسین در اضطرابم ...
خواهش می کنم از دوستان که مسائل غیر مربوط رو مطرح نکنند.
ااز دوستان کسی هست که جزئیات بیشتری از ماجرا در اختیارمون بگذاره ؟
[/quote]
به نظر من که اصلی ترین بحث همینه! ;)
یــــــــــــــــــــــــ ـــاعــــــــــــــــــــ ـــــلی
[quote author=سیامک link=topic=13919.msg73741#msg73741 date=1212428255]
خوب دنیا که به آخر نرسیده. کنترل پنلهای زیادی هستن که قابل بهره برداری هستن. مثلا:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا سیستمهای دیگه...
به هر حال و به هر دلیلی وضعیت کشور ما الان اینطوریه. اگر بشینیم شب تا صبح هم فهش بدیم و به قول یکی Saying Chert and pert ! بازم چیزی عوض نمیشه.
حالا یه دردسرش رو قبول کنید و بدون کنترل پنل کار کنید
یا
یکی از این کنترل پنلهای اپن سرس رو انتخاب کنید
و یا
بشینید یک کنترل پنل از اول بسازید! (البته یکی دو میلیارد تومن بزارید کنار برای این پروژه که انشاالله به نتیجه مطلوبی برسید)
راه حل دیگه هم اینه که از ایران تشریف ببرید و با زبان فارسی خداحافظی کنید.
از اینها گذشته، من فکر میکنم که همیشه باید به فکر اتفاقات بعدی هم بود، از اونجایی که تجربه نشون داده کمپانی ها وقتی منافعشون به خطر میفته مشتری مداری براشون میشه حکم کشک پاستوریزه *** (تبلیغات ممنوع) پس بهتره به سمت کنترل پنل پلسک هم نرید. چون اینطور که معلومه به زودی پلسک هم سر ناسازگاری بر خواهد آورد.
ارادتمند.
[/quote][quote author=مجید link=topic=13919.msg73754#msg73754 date=1212430946]
دوست من
هم من هم سیامک براتون توضیح دادیم
سعید جان مبهم نیست
بر روی سرور های ایرانی + دامن های ایرانی + حتی محتواهای ایرانی با دامنه های دیگر
همه ی خدمات cpanel بسته خواهد شد مربوط به نسخه و یا هر چیه دیگه هم نیست
همه چیز به طور کامل
یاعلی
[/quote][quote author=سیادتی link=topic=13919.msg73756#msg73756 date=1212431281]
با درود و سپاس
کامیاب و سربلند باشید
یا علی
[/quote]
ممنون زمانش هم خیلی وقته که شروع شده تکلیف هم معلومه آماده باشید کسانی که سرور دارن باید مشکل شما رو حل کنن به شخصه کاری از کسی بر نمیاد
لطفا اینقدر هم بزرگش نکنید راه حل موجود هست و بحث شد به دقت بخونید
یاعلی
[quote author=مجید link=topic=13919.msg73761#msg73761 date=1212432683]
لطفا اینقدر هم بزرگش نکنید راه حل موجود هست و بحث شد به دقت بخونید
یاعلی
[/quote]
سلام
كاملا موافقم اگر هم قرار باشه كسي ناراحت بشه مسئولين سرورها بايد ناراحت بشن به قول آقا مجيد كاري از دست ماها بر نمياد
يا علي
پاسخ : آیا صحت دارد ؟ اندر حکایت تحریم Cpanel ایرا
سلام
و خسته نباشید
منبع این خبر کیه ؟
شایعات نیست ؟
سایت کی اینطور شده لینک بدین ؟
اصلا تحریم کنند حلا مگه چه شده ، انقدر جوان مرد داریم که برنامه بنویسن .
همچین مالیم نیست cpanel مگه قبلن که نبوده ملت چه میکردن ftp و ....
کلی برنامه آزاد هست نترسید
به هر حال کلی راه هست
یا حق
** تبلیغ نکنید :)
سلام
شاید به نظر تو این تبلیغ باشه
ولی یک راه حل هم هست
من خوش حال میشم که اگه تیم و دوستان یک همچین مشکل داشته باشن کمک کنم
پس اینقدر سطحی فکر نکنید راه های بهتری برای این کار هست اگه این مشکل راست باشه که بعید میدونم راست باشه.
یا حق