Re: مشکل بعد از ارتقا از جملا به مامبو
سلام
بهترین راه حل
مامبو را در داخل یک پوشه در سایت خود نصب کنید (توجه داخل پوشه نه داخل رووت)
بعد پوشه images را از root داخل این پوشه کپی کنید و اگر ماژول و قالب و کامپوننت . هر چیزی که نصب کرده اید دا فایل هایش را بله داخل این پوشه و در جای مناسب کپی نمایید فایل configuration.php جوملا را داخل پوشه مامبو نصب کنید و آن را باز کنید و موارد زیر را به این صورت اصلاح کنید
کد:
$mosConfig_absolute_path = 'C:/www/mambo';
$mosConfig_live_site = '[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
$mosConfig_cachepath = 'C:/www/mambo/cache';
در این مثال ما مامبو را داخل پوشه mambo نصب کردیم
بعد از این کار ها ببینید تمام موارد در این پوشه کار می کند اعم از کامپوننت و ... اگر همه چیز درست بود تمام اطلاعات root را حذف کرده و فایل های داخل پوشه مامبو را داخل رووت کپی کنید و فایل configuration.php را به حالت اول برگردانید.
یا علی/خداحافظ
سلام
من مامبوی جدید که نصب می کنم داخل یک پوشه. دیتا بیسشو چی کار کنم؟ یعنی با یک دیتا بیس جدید تو پوشه مثلا مامبو نصب کنم؟
تا اینجاشو بگین تا ادامه بدیم ::)
سلام
شما مامبو را اکسترکت که کردید داخل یک پوشه پوشه نصب را حذف کنید و فایل configuration.php و بقیه کار ها را گفته شده در بالا را انجام دهید.
یا علی/خداحافظ
من نصبش کردم اینجا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هنوز چند تا باهاش مشکل دارم
1- قسمت مدیریتش دقیقا مثل همونی هست که توی روت دارم. یعنی اثرات کامپونت ها و ماژول های جملا روشون هست. چی کار می شه کرد که دقیقا مثل اونی که روی لوکال تمیز نصب می کنم عین اون شه.
الان جملای تبدیل شده به مامبو توی روتم ظاهرا سالم است. ولی نه نظر سنجی کار میکند نه قسمت ارتباط با ما و......
سلام
الان مشکل چی هست؟؟؟
شما باید تمام فایل های ماژول ها و کامپوننت هایی که جدید نصب کرداید را در جای مناسب خود در داخل این پوشه کپی نمایید آیا این کار را کردید یا خیر ؟؟
یا علی/خداحافظ
سلام
ببینید
اگر به این آدرس بروید( [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) و وارد قسمت مدیریت بشوید( پس را برایتان فرستادم) مشاهده می کنید که بقایای جملای مرحوم در کامپونت ها و ماژول ها قابل دیدن است. به عبارت دیگر کپی سایتی است که من در روت دارم.
من می خواستم عین یک مامبویی که تازه نصب می کنم( یعنی با کامپونت و ماژول های دیفالت که روش نصبه و به خوبی کار می کنه) بدست بیارم.