پاسخ : رفع چندین مشکل از یک سایت به کمک دوستان
قرار دادم
جفتش هم هست تو صفحه اوله
ولی بازم این لینکا بفرما
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام. خوبی؟منظور من فایل های css قالب نبود. منظورم کل فایل قالب (به صورت زیپ) بود که بتونیم خودمون روی لوکال تغییراتی که روش اعمال میشه را تست کنیم و جواب نهایی را به شما بدیم.
یــــــــــــــــــــــــ ـاعــــــــــــــــــــــ ـلی
اینم خدمت شما
ببخشید دوستان زحمت کش بخصوص آقای کاظم زاده
شما به نتیجه ای رسیدی
من که به هیچی نرسیدم هنوز
سلام دوست من. عرض کنم خدمتت که تصحیح این قالب یه کم مشکله و باید بشینی دونه دونه کدهای CSS را بررسی کنی. :) در ضمن جالبه آخه این قالب یه جورایی بازار مشترک هست و صفحه ی index.php اون مال جوملاست و فایل CSS اون مال مامبو ;D همچنین طراح قالب اومده و هرچی کد که به نظرش لازم بوده را از توی CSS جوملا کپی کرده توی فایل CSS. یه نکته ی دیگه اینکه این قالب با Div طراحی شده و این مشکل از همون جا ناشی می شه. :o یعنی این که اگر در طراحی قالب مخصوصا به سبک Div تسلط کامل نباشه این مشکلات به وجود میاد. ::) حالا شما دو راه دارید: یا اینکه به طراح قالبتون ( که اگه اشتباه نکنم یه آقایی به اسم ایمان موسوی نسب هستند :))بگید که این مشکل را حل کنه. چون ایشون به تمام خم و چم قالب باید آشنا باشند و دیگه فکر کنم نیازی به بررسی تک تک کدهای CSS براشون نباشه ;) دوم هم این که قالبتون را با table طراحی کنید که دردسر کمتری هم خواهد داشت.البته این کار را هم فکر کنم همون آقای موسوی نسب راحتتر بتونن انجام بدن. 8)البته شاید را های دیگه ای هم باشه که به ذهن بنده نمی رسه. ;)
موفق باشید...
یــــــــــــــــــــــــ ــاعـــــــــــــــــــــ ـــلی
پاسخ : رفع چندین مشکل از یک سایت به کمک دوستا&
خوب
این آقای موسوی نسب که گفتید از دوستان صمیمیه بنده استدر واثع این مشکل جفت ماست
اره قبول دارم که فایل سی اس اس بخصوص پونکه دوتاس نشکل داره
طراحی با جدول اینقدر افتضاح و قدیمه شده که واقعا اگر دیو این مشکلات رو هم داشته باشه بازم سره از جدول
خوب نه table و نه ررسی توسط طراح (یعنی قبل شده به نتیجه نرسیدیم) حالا راه حل چیست؟
خوب انگار مشکل بالا لاینحل باقی مونده
یه مشکل دیگه هم دارم
میخوام نوشته های موجود در منوی بالا کمی از هم فاصله بگیرند
یعنی منوهای مختلف اینقدر به هم چسبیده نباشند
ببخشید از دوستان اگر کسی راه حلی می داند بسیار ممنون خواهم شد تا این تاپیک نمیرد و ادامه پیدا کند
مشکلات یه بار دیگه مینویسم
بک گراند سفید در فایرفاکس تا پایین ادامه پیدا نمیکنه
در منوی بالا می خوام فاصله کلمات از هم کمی بیشتر بشن
و اما مشکل جدید
نگاهی به این صفحه بندازید
اول اینکه ایا صفحه صفحه کردن در ایندکس گوگل نقش داره. چون بیشترین بازدید مال این صفحه بوده و تو سرچ هم خوب ظاهر میشه
و اما مشکلش به صفحات دوم و سوم برید لطفا
تایتل صفحه رو نگاه کنید کدهای سی اس اس هم داخل تایتل هستش چرا؟
*** 4 پست شما یکی شد
سلام دوست عزیز
من فایل قالب رو دانلود کردم ...
تست می کنم ...
نتیجه رو بهت خبر میدم....
موفق باشید.
همه مشکلات حل شد
فقط این سخن روز که در پنل سمت چپه راست چین نمیشه تو این قالب چرا نمیدونم
همین مشکل رو بررسی کنید لطفا ببینید شما به جایی میرسید
سلام :)خوب شما می تونید از ماژول [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] که فارسی و راست چین هست استفاده کنید.اون ماژول مثل اینکه هنوز راست چین نشده. ;)
یــــــــــــــــــــــاع ــــــــــــــــــــــــل ی
فکرکنم یه کانفیلیکتی داره قالبم چون توی قالبهای دیگه درست نشونش داد
این ماژول که گفتین مزیتی داره؟