سلام دوست عزيز.
منظور از متني كه آقا سعيد نوشته بودن و براي شما سوال بود. اين بوده كه شما قالب رو از نو بسازيد نه اينكه همان قالبي كه از سايت siteground دريافت كرديد را با تغييرات جزئي فارسي كنيد. بهترين كار براي فارسي سازي قالب همينه كه شما تمام جداول و چيدمان و فايل CSS رو خودتون بسازيد نه اينكه ويرايش كنيد . هر زباني براي خود ويژگيهايي دارد كه بايد به آنها احترام گذاشت.
در ضمن بد نيست اگه يه آنتي ويروس خوب روي سيستمت نصب كني تا انقدر فايلهاي ويروسي رو روي رپيدر شير لعنتي نگذاري.
اگه آنتي ويروس نميشناسي ، خصوصي پيغام بده بهت معرفي كنم. اميدوارم ناراحت نشده باشي از اين حرف من - من طبق همون صحبتي كه شما در يكي از پيغام هاي خصوصي فرموده بوديد به شما فكر ميكنم.(*)
درضمن فايرفاكس نسخه 3 رو هم من ميشناسم هم دوست گلمون ولي فايرفاكس 2 بنا به دلايلي براي اشكال گيري از قالبها بهتر هستش و باعث ميشه بدون مشكل قالبها پرداخت بشن.
يك تاپيكي رو اخيراً خودم باز كردم كه ميتوني درباره ساخت قالب و CSS و موارد مربوط به اون اطلاعاتي رو كسب كني - يه سر بزني بدك نيست.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
همچنان منتظر هستيم - هرچه سريعتر فايل بدون ويروس رو لطف كني تا چك كنيم.
موفق و پيروز باشيد.