آیا امکان دارد مشکل از ادیتور باشد؟ و دوباره فایلهای ادیتور را اوررایت کنم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
آیا امکان دارد مشکل از ادیتور باشد؟ و دوباره فایلهای ادیتور را اوررایت کنم؟
سلام.شماعلامت # را از کنار خط
بردارید و به جای YourMamboDirectory هم نام دایرکتوری خودتون که مامبو در اون نصب هست را بنویسید.کد:# RewriteBase /YourMamboDirectory
یـــــــــــــــــــــاعـ ــــــــــــــــــلی
جناب کاظم زاده
سلام، فرمایش شما را انجام دادم و اینها را امتحان کردم:
RewriteBase /fa
RewriteBase /http://www.mysait.com/fa
RewriteBase [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ولی هیچکدام فایده نداشت. :'(
سلام
سایت شما که بدون هیچ مشکلی کار میکنه !
یا علیکد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جناب فیروزمندان
سلام، مشکل در این سایت است [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته این تاپیک رو هم ببینید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا راهنمایی فرمایید که مسئله را حل کنم.
ممنون
سلام
این سایت هم مشکلی نداره ، ببینید :
یا علیکد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
پس چرا هنگام ارسال مطلب در محیط کاربری با خطای:
مواجه می شوم؟ و جالب اینکه وقتی تگهایکد:Not Found
The requested URL /index.php was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request
را از قالب حذف میکنم دیگر آن خطا را ندارم ولی دیگر عکس ها لود نمیشوند!!! :'(کد:<?php mosShowHead('','base'); ?>
<BASE HREF="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حسابی گیج شدم؟
آیا لازم است و موجب مزاحمت نیست که یوزر و پسورد cpanel و مامبو را برایتان بفرستم تا بررسی فرمایید؟
سپاسگزارم
سلام
بفرستید ، سعی میکنم در اولین فرصت چک کنم ( ولی ممکنه یک دو روز زمان ببره ;) )
یا علی
جناب فیروزمندان
سلام، در پیام خصوصی فرستادم. همانطور که فرمودید در اولین و اولین و... فرصت ملاحظه بفرمایید ;)
سپاسگزارم