پاسخ : راهنمایی جهت ایجاد سایت قرآن
[quote author=majid-66 link=topic=16052.msg84881#msg84881 date=1220250708]
این هم یادم رفت بگم برای بخش دانلود حتما از SOBI استفاده کنید چون بقیه کامپوننت به درد نمی خوره به مشکل بر می خورید
البته انگلیسی یکی از کاربرا فارسی کرده بود ولی خاطرم نیست کی بود
من خودم نسخه فارسی این کامپوننت دارم (البته 60درصد فارسی) اگر خواستید در اختیارتون قرار می دم
[/quote]
سلام. ببخشيد فراموش كردم كه بگم كه من هم فارسي كردم (البته كل قسمت مديريت و كاربري) + راست چين و بهينه كردن فونت كه اگر خواستيد مي تونم رايگان در اختيارتون بزارم.ژيغام خصوصي بزنيد.
يـــــــــــــــــــاعـــ ــــــــــــلي
با سلام
فکرش رو کردم دیدم بهتره اول فایل ها رو آپلود کنم بعد برای طراحی یک سایت ویژه مزاحمتون بشم.
بعد از آپلود فایل ها مزاحم خواهم شد.
موفق باشید.
شما بهتره این کار ها را انجام بدید:
1- هدفتون از این وب سایت مشخص کنید
2- نیاز ها رو مشخص کنید
3- نوع خدمات را مشخص کنید
4- مامبو روی لوکال نصب کنید
5- ابزار ها و قالب مورد نظرتون پیدا کنید
6- مقداری از مطالب تو مامبو منتشر کنید
7- تست کنید
8- به هاست انتقال بدید
9- تست کنید
و...
یا حق
نقل قول:
سلام. ببخشيد فراموش كردم كه بگم كه من هم فارسي كردم (البته كل قسمت مديريت و كاربري) + راست چين و بهينه كردن فونت كه اگر خواستيد مي تونم رايگان در اختيارتون بزارم.ژيغام خصوصي بزنيد.
البته با پيغام خصوصي براي هر کسي يا فقط براي _Ali_ ؟؟؟؟
سلام
ماهم در خدمتیم...
تو قسمت گرافیک و زیبایی ظاهری سایت.
علی یارت - حق نگهدارت
سلام
من يك پيشنهاد اساسي نسبت به انجام چنين پروژه هايي دارم.
اينكه اين كار صورت بگيره خيلي عاليه و جاي هيچ شكي نيست...
ولي اگر قبلش (به قول خود دوستان) يك سرچ تو اينترنت كنيم و ببينيم چي مي خواهيم و در چه سطح مي خواهيم كار كنيم و يا اصلا سايتي با اين مشخصاتي كه مي خواهيم درست كنيم وجود دارد يا نه؟!
من پيشنهاد مي كنم دوستان سري به سايت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بزنند. اين سايت تمامي امكاناتي كه در اين تاپيك بيان شد و خيلي بيشتر آن را داراست. حتي ديتابيس قرآن را sql و... را براي دانلود در اختيار شما قرار مي دهد. بهتره هممون اين طور سايت ها رو تو وبلاگ ها و وبسايت هامون لينك كنيم.
در عوض من پيشنهاد مي كنم اين پروژه كه همه دوستان دارند همكاري مي كنن كمي تغيير كنه به اين شكل كه يك كامپونت و ماژول ساخته بشه كه توسط اون مثلا كامپونت قرآن ايجاد بشه تا بشه تو تمامي سايت هاي مامبويي قرارش داد و يا اينكه ماژولي ايجاد بشه كه در كنار صفحه يك آيه قرآن همراه با ترجمه اون قرار بگيره كه مخاطب شما تو وبگردي ها هم قرآن بخونه...
به نظرتون اين عالي نيست؟
حتي مي شه اين كار رو با نهج البلاغه و حديث انبيا و اوليا نيز انجام داد...
تا نظر دوستان...
تو اين شب هاي عزيز هم ما رو دعا كنيد
يا علـــــــــــــي
سلام
اگر که قالب خاصی رو انتخاب کردید که می خواهید بهینه سازی و فاسی بشه یا اینکه در نظر دارید تا قالبی برای سایتتون طراحی بشه ما در خدمتیم
یا علی