سلام .
اگه به این آموزش توجه کنید تا حد زیادی آشنا میشی .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام .
اگه به این آموزش توجه کنید تا حد زیادی آشنا میشی .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
عماد تو كه اوستا هستي شروع كن يه آموزش براش بصورت فارسي درست كن. البته اگه كاراي قبلي رو تموم كردي و وقتت آزاده.
منم قول ميدم حتماً بخونمش :دي
اين فرم ساز هم كه هيچي، فارسي شدنش تعطيله!
كامروا باشيد.
سلام .
خوبید . از شما چه پنهون میخواستم فارسیش کنم . یعنی دارم فارسیش میکنم . تا حدی هم پیش رفتم . ولی چون خیلی با اون وارد نیستم . نمیدونم که سازگاریش و کاراییش خوبه یا نه . اساتید اوکی بدن . چشم . !
سلام . ممنون.
والا من فكر كنم اساتيد دسترسي به اين تاپيك رو ندارن كه تا حالا هيچ نظري ندادن. بايد يه فكري بكنم ببينم پرميشن اين تاپيك رو چند بديم كه بيان يه كاري بكنن!
به هيچ چيزي هم دسترسي كه نداريم. حداقل يه حركتي بكنيم!
كامروا باشيد.
سلام
اين تعداد بازديد (دفعات بازدید: 2971 بار) تا امروز نشان دهنده اهميت اين موضوع براي كاربرانه...
اما هنوزاز مديريت يا مديران سايت توي اين تاپيك خبري نيست!!؟؟
سلام
فارسی سازی فرم ساز توسط یکی از دوستان مامبولرن در حال انجام هست و بزودی فارسی آن منتشر خواهد شد. (حالا چه وقت خدا میدونه!) فسیل فرم سازگارترین فرمساز با مامبو هست که شما هم اکنون میتونید از نسخه انگلیسی موجود آن هم استفاده کنید، نسخه فارسی و یا انگلیسی آن در نمایش فرم و ... تأثیری نداره و نسخه انگلیسی این کامپوننت در سایت اصلی این کامپوننت موجود است.
در گوگل facile form رو جستجو کنید.
یا حق
برای فارسی سازی فسیل باید از کجا شروع کرد. بفرمایید تا کم کم شروع کنیم.
بايد فايل ترجمه رو پيدا كنيد.
همونطور كه پسر مهربون هم گفت، فارسي يا انگليسي تاثيري در خروجي كار شما نخواهد داشت و با توجه به اينكه اكثر مواردي كه بايد ترجمه بشن اصطلاح هستند، ترجمه اونها شما رو از منظور اصلي دور خواهد كرد.
بهتره از همون نسخه انگليسي استفاده كنيد.
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=16083.msg106754#msg106754 date=1242105927]
سلام
فارسی سازی فرم ساز توسط یکی از دوستان مامبولرن در حال انجام هست و بزودی فارسی آن منتشر خواهد شد. (حالا چه وقت خدا میدونه!) فسیل فرم سازگارترین فرمساز با مامبو هست که شما هم اکنون میتونید از نسخه انگلیسی موجود آن هم استفاده کنید، نسخه فارسی و یا انگلیسی آن در نمایش فرم و ... تأثیری نداره و نسخه انگلیسی این کامپوننت در سایت اصلی این کامپوننت موجود است.
در گوگل facile form رو جستجو کنید.
یا حق
[/quote]
ميشه يه لينك از نسخه انگليسي اونو بزارين چون از طريق سرچ پيدا نكردم..
گوگل رو برای همین روزا گذاشتن!
در انجمن هم اگر بگردید لینکهای مستقیم و غیر مستقیم قرار داده شده است.
یا حق