دقیقا من هم همین مشکل رو دارم . هم رو لوکال ، هم رو سایت ( بیش از 5 سایت ) . هم نصب جدید ، هم آپگرید . کاملا مشخصه که دیگه مشکل از من یا ایشون نیست . مطمئنا اشکالی در این نسخه هست!
نمایش نسخه قابل چاپ
دقیقا من هم همین مشکل رو دارم . هم رو لوکال ، هم رو سایت ( بیش از 5 سایت ) . هم نصب جدید ، هم آپگرید . کاملا مشخصه که دیگه مشکل از من یا ایشون نیست . مطمئنا اشکالی در این نسخه هست!
اینجا رو مطالعه کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
نه . من اون پچ رو هم امتحان کردم . اما فایده ای نداشت . آقای فیروزمندان اونجا گفتن که پچ جدیدی آماده شده و به زودی ارائه میشه . اما خبری نشد و تاپیک هم ظاهرا قفل شده...
[quote author=فیروزمندان link=topic=16088.msg84902#msg84902 date=1220257571]
اگر کانتنت جدیدی ایجاد کنید تاریخ قطعا تغییری نمیکنه مگر اینکه شما تغییرش بدید .
اما اگر کانتنهای موجود ( که به صورت پیشفرض در مامبو موجود هست ) را ادیت کنید ، تاریخ تغییری نمیکنه و همون تاریخی که از قبل ست شده باقی میمونه
[/quote]
سلام
آقا محسن
قطعا هیچکس نیست که بخواد فقط و فقط کانتنت های پیشفرض مامبو رو منتشر کنه و کانتنت جدید هم نده.
با این حساب همه مجبور به حذف یا ویرایش کانتنت های پیشفرض و تولید کانتنت جدید هستیم
من اف ست را روی 1.5 که مجید گفته بود و 7.5 و حتی 3.5 و حتی 3 گذاشتم. کانتنت که ایجاد میشه تاریخ درسته (خصوصاً با 3.5) اما به محض اولین ویرایش، تاریخ ایجادش (دقت فرمائید، تاریخ ایجاد نه تاریخ ویرایش) به 1348 تغییر میکنه. چکار باید کرد؟