پاسخ : عدم نمایش صفحات در نقشه سایت xmap
[quote author=سعید link=topic=16389.msg86950#msg86950 date=1221401275]
[quote author=emad_67 link=topic=16389.msg86868#msg86868 date=1221373037]
از joomap استفاده کن. خیلی بهتره:
[/quote]
خير!
كامپوننت Xmap نسخه توسعه داده joomap هست
[quote author=emad_67 link=topic=16389.msg86944#msg86944 date=1221397522]
علت اینکه تکرار وجود داره فکر میکنم به خاظر این باشه که مامبو حداقل برای هر مطلب 2 تا آدرس ایجاد می کنه. شما از کامپوننت های sef مثل sh404sef که توی سایت وجد داره استفاده کن احتمالا مشکلت حل میشه.
[/quote]
اين مورد هم صحت نداره
براي هر مطلب شايد بيشتر از ده آدرس هم در شرايط مختلف ايجاد بشه
اما دليل تكرار اينه
شما منو و زير منو ساختيد
نقشه سايت مطالب مربوط به هم منو و هم زير منو رو نشون ميده
و اما
[quote author=rnj link=topic=16389.msg86895#msg86895 date=1221381489]
ممنون از جوابتون بعد از نصب table setting منوی اصلی فعال شد و نقشه سایت نمایش داده شد اما تکرار در آن وجود دارد.
به این دلیل که از transemenu استفاده شده مجبور به ایجاد بعضی صفخات در منوی اصلی شدم.
اگر ممکنه علت تکرار را ذکر کنید
[/quote]
شما يا بايد كدها رو تغيير بديد كه نيازمند تسلط كامل بر برنامه نويسي هست
يا ساختار منوي مورد نظرتون رو تغيير بديد
يا هم ساختار مورد نظرتون رو در يك منوي ديگه * بسازيد (مثلا منوي اصلي رو فاصله انداز انتخاب كنيد و زير منو ها رو تحت اونها قرار بديد) و اون منو رو به نقشه معرفي كنيد
* اين منو لازم نيست در سايت نمايش داده بشه
البته اين راه آخر مشكلاتي رو بوجود مياره، مثلا صفحات با آدرسي غير از ادرس اصلي كش ميشن و اينكه وجود صفحات تكراري باعث كاهش رتبه در موتورهاي جستجو ميشه
[/quote]
خیلی ممنون از این جوابتون و به دلیل تاخیر معذرت میخواهم
من در منوی اصلی از فاصله انداز استفاده کردم اما مشکلاتم بیشتر شد.
فقط در نقشه سایت مشکل تکرار حل شد اما در pathway هنوز تکرار وجود دارد. !!!!!!!!!
لطفاً اگر راهنمایی دارید به این دلیل که مطلب دیگر ربط به کاپوننت ندارد در این پست جواب دهید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
كجا مشكلتون بيشتر شد؟
ميشه بيشتر توضيح بديد؟
متشکرم از جوابتون ولی باید بگم که مشکل از راه خیلی بهتری به سادگی در نقشه سایت حل شد.
در کامپوننت joomap :
Expand Content Categories: و Expand Content Sections: رو غیر فعال کردم تکراری ها حذف شد و اما اینکه در pathway تکراریها باقی ماندند دلیل استفاده از ماژول transmenu 2 است که غیر قابل حل است تا آنجا که من جستجو کردم.
باز هم ممنون