پاسخ : چگونگی کش شدن سایت در مرورگر کاربر
سلام
آقا جوابي كه شما دادي ربطي نداره!
شما يك سايت رو كه با مامبو ساخته شده رو با سايتي كه مثل سايت ياهو و يا ماكروسافت باشه همزمان باز كن. بعد بيا آفلاين كن و بزن كه سايتها باز بشن. ياهو و ماكروسافت باز ميشن!مامبويي باز نميشه! چرا؟! چيكار كنيم كه بشه!؟
شما ميگيد كه : تنها ممکن صفحاتی کار کنه که یوزر یک بار به اونها سر زده باشه !
اما من 1000 بار به يك صفحه (سايتي كه مامبويي باشه) سر ميزنم و بعد آفلاين ميكنم بازم ازم ميخواد كه كانكت باشم و صفحه رو به من نشون بده!
نيازي هم به برنامه نيستش! بايد خود مرورگر اينكار رو انجام بده. كسي نمياد به خاطر استفاده از سايت ما كه يه برنامه جداگونه نصب كنه! ميره سراغ يه سايت ديگه و به مريدش ميرسه!
نيكبخت باشيد.
سلام
اوه اوه اينجا چه خبره ...
آقا باور كنيد خيلي راحت تر از اين حرفاست ... ولي دوستاناينو معضل و بغرنج نشون ميدن ....
منم اين مشكلو دارم تو سايتهاي مامبوييم ، تو همون سرور با يه سيستم ديگه اصلا اين مشكلو ندارم ...
اينجا هم مطرح كردم ولي جواب نگرفتم : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نقل قول:
بصورت واضح تر بگم ببين مثلا من يه سايتي رو مي بينم بعد نت رو قطع ميكنم بعد تو IE يا Firefox ميرم گزينه Work Offline رو ميزنم بعد سايتهايي رو كه رفتم رو ميتونم از History مرور كنم ... اين قضيه تو همه سايتها مشكلي پيش نمياره فقط تو سايتهاي مامبويي ديدم كه ذخيره نميشه و بايستي دوباره به نت وصل شيم ؟
پسرمهربون و plusboy راست ميگن اونطور كه شما ميگيد نيست .. .به نظرم خيلي راحت تر از اين حرفاست !!!
موفق باشيد
يا علي
[quote author=BlackStar link=topic=16872.msg90496#msg90496 date=1224168726]
سلام
اوه اوه اينجا چه خبره ...
آقا باور كنيد خيلي راحت تر از اين حرفاست ... ولي دوستاناينو معضل و بغرنج نشون ميدن ....
منم اين مشكلو دارم تو سايتهاي مامبوييم ، تو همون سرور با يه سيستم ديگه اصلا اين مشكلو ندارم ...
اينجا هم مطرح كردم ولي جواب نگرفتم : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نقل قول:
بصورت واضح تر بگم ببين مثلا من يه سايتي رو مي بينم بعد نت رو قطع ميكنم بعد تو IE يا Firefox ميرم گزينه Work Offline رو ميزنم بعد سايتهايي رو كه رفتم رو ميتونم از History مرور كنم ... اين قضيه تو همه سايتها مشكلي پيش نمياره فقط تو سايتهاي مامبويي ديدم كه ذخيره نميشه و بايستي دوباره به نت وصل شيم ؟
پسرمهربون و plusboy راست ميگن اونطور كه شما ميگيد نيست .. .به نظرم خيلي راحت تر از اين حرفاست !!!
موفق باشيد
يا علي
[/quote]
خبري نيست داريم سر يك موضوع كوچيك و حل شدني بحث ميكنيم تا آقا محسن روش حل اصلي اين مشكل رو بگن.
ميشه بفرماييد كي اين موضوع رو معضل و بغرنج نشون داد؟!
بابا منظورم شماها نبوديد كه ...
منظورم مهندسين و متخصصين عزيزي بودند كه به جاي يه راه حل ساده به پيشنهادها و دستورالعملهاي عجيبي سفارش ميكنن كه خودشون براي هيچكدوم از سايتهاشون اين كار رو نكردند و سايتشون بدون هيچ مشكلي رو سيستم كاربر كش ميشه ... كه اين برميگرده به اين كه سوال رو درست نگرفتند .... به همين دليل به نظر و گمونم جوابش بايستي خيلي راحت تر از اين حرفا باشه
يا علي
یه چیزی ، تا حالا به این فکر کردید که چند درصد از بیننده های سایتتون این جریان آفلاین اطلاع دارند؟
بله - علي جان من يكبار اين نظرسنجي رو در سايت گذاشتم 90 درصد گفتن كه چرا اين امكان رو نداره 5 درصد فرقي به حالشون نميكرد و 5 درصد ديگه هم اصلاً اطلاع نداشتن!
چطور مگه!؟
[quote author=mr_aliagha link=topic=16872.msg90861#msg90861 date=1224366465]
یه چیزی ، تا حالا به این فکر کردید که چند درصد از بیننده های سایتتون این جریان آفلاین اطلاع دارند؟
[/quote]
مطمئنا برای کاربری که dialup هست work offline کاربرد داره. من خودم هم dialup بودم برام مهم بود. ولی خوب adsl داشته باشی دیگه work offline رو فراموش میکنی که اصلا وجود داره :دی
بله حق با شماست. منم عيناً شما. اما اين رو فراموش نكنيد كه تنها 2 درصد از جمعيت ايران از adsl استفاده ميكنن! شايد بشه احتمال داد كه 5 درصد از جامعه اي كه از اينترنت استفاده ميكنن از adsl بهره مند هستند.
خوب بهتر نيست كه به دنبال جواب اصلي اين موضوع باشيم!؟
آقايان فيروزمندان و سيادتي فكر ميكنم بتونن به اين تاپيك جنبه آموزشي بدن! البته اگر شخص ديگه اي هم ميتونه لطفاً بگه.
توی فایل core.class.php تو فولدر include این تابع رو جایگزین قبلی کنید:
خط 601
کد:
function standardHeaders () {
$offset = 24 * 7 *3600;
header( 'Expires: ' . gmdate("D, d M Y H:i:s", time() + $offset) . ' GMT' );
header( 'Last-Modified: ' . gmdate( 'D, d M Y H:i:s' ) . ' GMT' );
header( 'Cache-Control: private' );
header( 'Pragma: private' );
$mambothandler =& mosMambotHandler::getInstance();
$mambothandler->loadBotGroup('system');
$mambothandler->trigger('onHeaders', array($this));
}
توی ie سایت کش میشه ولی همچنان توی ff کش نمیشه. یه offset به مدت 7 روز براش گذاشتم که تا 1 هفته تو مرورگر بمونه.
اگر کسی تونست ادیت کنه یا یه بلایی سرش بیاره که تو ff هم کش بشه. ;)
نمی دونستم work offline این همه طرفدار داره ، من که تا حالا اصلا ازش استفاده نکردم ، چه قبلنا که dial up بود چه حالا...