بله من تا به حال تعداد خيلي زيادي دومين را رديركت كردم هيچ مشكلي پيش نيامد ولي دو دومينه كه كردم به خاك سياه نشستم
نمایش نسخه قابل چاپ
بله من تا به حال تعداد خيلي زيادي دومين را رديركت كردم هيچ مشكلي پيش نيامد ولي دو دومينه كه كردم به خاك سياه نشستم
سلام
منظورتون از دو دامين كردن همون park كردن هست؟
يــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــلي
ببینید آلان addonهست ، که این مشکل پیش اومده ، منظورم permanent redirect هست یا همون ریدایرکت 301 .
جل الخالق!!
این گوگل هم فیلم شده ها!!!
از permanent redirect استفاده کردم و یکی از دومین هارو روی اون یکی دیگه ریدایرکت کردم، حالا کلا گوگل اومده از نتایج جستجو حذف کرده سایت رو!!! حتی اسم خودش رو هم که سرچ می کنم دیگه نمی ده!!!!!!!
به نظر شما چیکارش می شه کرد حالا؟!
permanent redirect رو برداشتم ، باز 2-3 روزه فرقی نکرده...
سلام..راستش من زیاد توی این زمینه وارد نیستم ولی تجربه شخصی خودم در این مورد...
من قبلا دامنه هایی به این صورت داشتم 2 دامنه که هر دو فقط پارک شده بودند(ریدایرکت نبودند) و بعد از گذشت مدتی page rank به 3 رسید و رتبه الکسا هم حدود 300.000 بود اگه اشتباه نکنم..
بعد یکی از دامنه ها ***** شد و من اونو روی یکی از سابدومین های همون دامنه ریدایرکت کردم نکته جالب این بود که page rank در گوگل هیچ تغییری نکرد و همین طور رتبه در الکسا بهتر میشد و کمتر نمیشد..
پس فکر نمی کنم از این مورد باشه...
شما باسایت هایی که page rank بالاتری دارند تبادل لینک کنید.
سعی کنید تا از کلمات کلیدی خوبی برای اون مطلب استفاده کنید چیزایی که فکر می کنید برای جستجوی اون مطلب بیشتر استفاده میشه.
و در واقع همون بهینه سازی سایت ..
فکر کنم این کار باعث بشه تا توی الکسا مجددا بالا بیایید..
از سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده کنید تا کاملا کارهای شما رو انالیز کنه..
برای مثال این انالیز سایت من هست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
روی دامنه قدیم...
و این هم برای دامنه جدید هست که دامنه قبلی روی این ریدایرکت شدند
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
امیدوارم کمک شده باشه...
شاد و سلامت باشید
تبادل نمی تونم خیلی داشته باشم.
از لحاظ کی ورد خیالم راحت هست چون خیلی بالا و پایین کردم تا این کی ورد هارو انتخاب کردم براش.
آخه دقیقا این مسئله مقارن شد با ریدایرکت کردن ، چون کار دیگه ای نکردم که بخواد این مشکل پیش بیاد!
جالبه!
پیج رنکش هم شده صفر!!!! دقیقا دیگه همه چیش شده مثل حالتی که تازه سایت رو زده باشه آدم!!!!
یه سوال دیگه.
در مورد طول مناسب برای title , description , keyword هر سایتی یه چی گفته ، شما چه سایتی رو پیشنهاد می کنید که مطمئن باشه؟!
** پست های شما یکی شد
اینجا رو هم مطالعه کنید بد نیست :
گاهی اوقات شما فکر می کنید که تمام کارها رو انجام دادید، اما اینطور نیست!
حداقل برداشت الکسا، گوگل و ... این نیست. پس باید به برداشت اونها هم واقف باشید.
و گاهی وقت ها هم هست که متاسفانه ... که به صورت عمومی نمی شه اعلام کرد!!!
آقا سعید دست درد نکنه، مفید بود .
گرچه تا اون جایی که امکان داشت ، این کار ها صورت گرفته بود.
فقط یه سوال که توی پست قبلی هم مطرح کرده بودم، این تعداد کارکتور و این چیزا که مطرح می شه، مثل تعداد کارکتور برای عنوان سایت یا مثلا توصیف یا کی ورد ، من هر مقاله ای که خوندم یه عدد داده ، و جالب اینه که اکثرشون همدیگه رو نقض می کنند ، یکی میگه کی ورد زیر 10 تا کلمه باشه ، یکی می گه زیر 20 تا کلمه ، یکی با کارکتور مطرح می کنه این رو و ...
سوالم اینه که اون چیزی که برای خود گوگل مطرح هست کدومه؟ کاری به SEO ندارم ، گوگل رو فقط می خوام بدونم. همون طور که می دونید آمار استفاده از گوگل تو ایران اصلا قابل مقایسه نسبت به بقیه موتورهای جستجو نیست.
همون طور که گفتم ، به دلیلی نامعلوم که خودم احتمال می دم مربوط به permanent redirect باشه ، سایت داره روز بروز تعدا کمتری از گوگل بازدید کننده می گیره ، اما در عین حال مال یاهوش داره افزایش پیدا می کنه!!!!
احتمالا گوگل یه چیزی از سایت مربوطه دیده که خیلی به دلش نشسته، حالا چی بوده رو نمی دونم، توی همین مقاله یه جاهایی صحبت از یه مواردی بود که باعث می شه سایت به عنوان لینک زار! یا ... علامت گذاری بشه ، چطور می شه این مورد رو در رابطه با یه سایت خاص بررسی کرد؟!
یه مورد دیگه هم که فهمیدم اینه که مدت زمان سر زدن اسپایدر گوگل به سایت افزایش پیدا کرده ...
گوگل دقيقا چيزي رو از شما مي خواد كه به كاربرانتون نشون ميديد.
يعني سعي بايد كنيد همون چيزي كه قرار هست به كاربران ارائه بشه، به گوگل هم همون ارائه بشه. اما روشن تر.
يعني سعي در فريب گوگل نداشته باشيد.
اينكه گوگل يك سايت رو به عنوان لينكزار بشناسه، يا توضيحات و كلمات كليدي رو مرتبط با سايت شما تشخيص بده، يا كارهايي كه مصداق تقلب هستند رو تشخيص بده، يك فرآيند هوشمند نيست. قاعده هاي روتين و خاصي رو داره و از هوشمندي انسان استفاده ميشه كه بقيه مواردي هست كه نمي شه به صورت عمومي اعلام كرد ...!!!
در اولين فرصت خصوصي ارسال مي كنم.
اما در مورد كلمات زياد ذهن خودتون رو روي تعداد درگير نكنيد.
وقتي يك معماي بزرگ در ذهنتون شكل مي گيره، مي تونيد از faq خود گوگل كمك بگيريد!
يا اينكه اگر در اين مورد ، document وجود نداشت، از يك سايت خوب الگو بگيريد كه رتبه خوبي داره.
البته هميشه اينكه يك سايت خوب و با رتبه بالا كاري رو انجام بده، دليل خوبي مطلق اون كار نيست.
اما شما بايد كلماتي كه بيشترين ربط رو دارند رو انتخاب كنيد. هر چه خلاصه تر بنويسيد،بهتر هست. چون اگر كلماتي رو اضافه كنيد، از تمركز بر ساير كاسته ميشه.
در مورد اينكه چه كلماتي رو در اولويت قرار بديد، كار ساده هست.
از سرويس هاي گوگل مي تونيد كمك بگيريد براي انتخاب كلمات. adsene و adwords و webmaster tools
در webmaster tools در قسمت statistics جايي هست كه كلمات جستجو شده رو نشون شما ميده و ...
پس سعي كنيد كلماتي رو به كار ببريد كه واقعا مفيد باشند.
اميدوارم مفيد بوده باشه.
يا علي.
ممنون مفید بود و البته همون طور که خودم فکر می کردم ، خیلی درگیر تعداد نشم، آخه یه جور این مقاله ها میان تعداد رو مشخص می کنند که انگار الگوریتم موتورهای جستجو مال باباشونه!! یکی میاد می گه بین 150 تا 170 یکی می گه مثلا بین 155 تا 200 ، یکی می گه اصلا کمتر از 150 و ...
به هر حال ممنون ، فعلا که مجبورم منتظر بشینم تا ببینم نتیجه crawl بعدی چیه ، فقط این وسط آخر ما نفهمیدیم دلیل این اتفاق ها چی بود ، دومین دوم رو ریدایرکت کنم روی اولی یا نه؟! احتمالا گوگل به دلیل این مورد صفحات سایت رو از نتایج جستجو حذف کرده ...