پاسخ : درخواست آموزش "سايت آپلود"
[quote author=parsiansystem.net link=topic=17019.msg90894#msg90894 date=1224404194]
سلام دوست عزیز :) :-*
من کامپوننتی که ویژگی رو داشته باشه تا الان ندیدم اگه پیدا کردم حتماً بهت خبر میدم
فقط اگه دوست داری از CMS می تونی استفاده کنی
من چندتا لینک معرفی میکنم واسه دانلود این لینکای وبلاگه خودمه که واسه شما تهیه کردم و آپلود کردم.
اگه دوست داشتی دانلودش کن
کار باهاش خیلی راحته و از از همه نظر میشه گفت کامله
و دارای همه ویژگی هاییه که دوست داری !! :)
لینک دانلودش رو این زیر میگذارم :
آپلود عکس :
files.myopera.com/parsian007/cms/ImagesHosting.zip
آپلودر :
files.myopera.com/parsian007/cms/uploder.zip
و اما بهترین اینها آینها (مرکز آپلود) هستش :
files.myopera.com/parsian007/cms/Upload_Cente.zip
[/quote]
خيلي ممنون از دوست خوبم parsiansystem.net ، من files.myopera.com/parsian007/cms/ImagesHosting.zip رو استفاده كردم و دقيقا همون چيزي بود كه ميخواستم. حالا اگر دوستان يه لطفي كنن منو تو مشكلاتي كه با اين اسكريپت دارم كمك كنن... من وقتي نوشته هاي فارسي متن قالبش رو تغيير ميدم وقتي كه آپلود ميكنم بجاش آيكون هاي علامت سوال نشون داده ميشه. مشكل كجاس؟ همين وگرنه اين اسكريپت هم فارسي سازي شده و هيچ مشكلي غير از ايني كه ذكر كردم نداره. ممنون و متشكرم
ميثم جان اينم تلاش.
سلام. شما بايد فايل هايي كه عبارات فارسي در اون ها به كار رفته را با انكودينگ UTF-8 ذخيره كنيد.
مي تونيد فايل هاي مذكور را با Notepad باز كنيد و save asرا بزنيد و در هنگام ذخيره كردن در قسمت پارامترها از قسمت انكودينگ گزينه ي UTF-8 را انتخاب كنيد و ذخيره نماييد.
يـــــــــــــــــاعـــــ ـــــــــــلي
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=17019.msg91052#msg91052 date=1224510136]
سلام. شما بايد فايل هايي كه عبارات فارسي در اون ها به كار رفته را با انكودينگ UTF-8 ذخيره كنيد.
مي تونيد فايل هاي مذكور را با Notepad باز كنيد و save asرا بزنيد و در هنگام ذخيره كردن در قسمت پارامترها از قسمت انكودينگ گزينه ي UTF-8 را انتخاب كنيد و ذخيره نماييد.
يـــــــــــــــــاعـــــ ـــــــــــلي
[/quote]
ممنون آقاي كاظم زاده ولي اينو ميدونستم. گفتم كه آيكون علامت سوال نه علامت سوال (؟؟؟؟؟؟؟؟؟) ، يه شكل كوچك لوذي كه توش يه علامت سواله. آيا اون هم به Encoding ربط داره؟
سلام. شما راه بالا را امتحان كرديد؟ يه تست بكنيد.
در ضمن يه عكس هم بزاريد فكر كنم بهتر باشه. :)
يـــــــــــــــــاعـــــ ـــــــــــــلي
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=17019.msg91076#msg91076 date=1224520591]
سلام. شما راه بالا را امتحان كرديد؟ يه تست بكنيد.
در ضمن يه عكس هم بزاريد فكر كنم بهتر باشه. :)
يـــــــــــــــــاعـــــ ـــــــــــــلي
[/quote]
جناب كاظم زاده بله مشكل حل شد. ولي چيز جديدي بود! ??? به هرحال از لطف شما ممنون و متشكرم.
سلام. خوب خدا را شكر :) با همون تغيير انكودينگ ديگه؟
يـــــــــــــــــاعـــــ ــــــــلي
بله. من چون ميخواستم form آپلود رو تو طراحي سايت خودم بزارم وقتي فرم رو انتقال دادم به سايت خودم تمام نوشته ها درست شد،چون انكودينگ سايت خودم UTF بود. از لطفتون ممنونم. :)
سلام دوست عزیز 1 آپلود سنتر دیگه هم پیدا کردم فارسیه و خیلی به دردت میخوره امیدوارم که کارت حل بشه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من تمام اسكريپت هايي كه دوست عزيزمون پارسيان سيستم برات قرار داد رو چك كردم،با توجه به سايتي كه معرفي كردي [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] شبيه به اسكريپت اون سايت هست. من اون رو نصب دارم اگر مشكلي برات پيش اومد به من اطلاع بده عزيز. :)
ممنون جناب PediLP فعلا كه مشكلي ندارم و به راحتي باهاش كار كردم ولي اگر مشكلي بود خبر ميدم. ولي يه سوال دارم اينكه اگر كاربر يه عكس نامربوط آپلود كنه و يا عكسهاي مستهجن و... آيا سايت فيلتر ميشه؟ آيا راهي هست به راحتي عكس هاي آپلود شده رو ديد؟ چون سخته به ftp بري و عكس هارو ببيني چون در ftp عكس هاي كه بصورت thumb نمايش داده نميشه و مجبوري اوپن يا كپي كنيم.