پاسخ : فارسی سازی کامپوننت supacart
سلام
این تاپیک جدید که باز کردی برای ترجمه عالیه . ادامه بده منم تاجایی که بتونم از دیگران کمک می گیرم (البته اگه نیاز شد ;) )
جناب فیروزمندان و دیگر مدیران هم که نیستن نظر بدن . تصمیم گیری در مورد آموزش و پشتیبانی هم (به نظر من ) مستلزم این هست که در مورد وضعیت ارائه ، تصمیم گیری کامل بشه .
این حرف درسته که این یه برنامه کامل هست و نیاز به آموزش و پشتیبانی داره ! اما پشتیبانی و... هم هزینه داره :o
موفق باشید
امیر
آره جدا که از یک cms فروشگاه چیزی کم نداره!
راستی یه نفر کاندید بشه روی راست چین کردن کل بخش ها چه کاربری و چه مدیریت کار کنه ، این جوری سریع تر می شه.
من حدودا یه 300-350 خطی از فایل زبان رو ترجمه کردم ، آقای memfis هم طبق آخرین خبر 400 تا.
فقط هرچه سریعتر یه نفر بیاد برای راست چین کردن کاندید بشه ، با پیغام خصوصی من رو در جریان بذارید.
با تشکر.
کسی پیدا نشد برای css؟
memfis جان اگه ممکنه تا اون قسمتی رو که ترجمه کردید برام میل کنید.
ممنون.
سلام
من این کار رو شروع میکنم . اما از دو روز دیگه . ;)
دوستان دیگه اگر خواستن رو این موضوع کار کنند یه پیغام خصوصی برای من ارسال کنند .
خوب عالیه ، فکر نمی کنم کار ما تا 2 روز دیگه تموم بشه...
سلام
خیلی عالی هست من هم دوست دارم همکاری کنم باهاتون کمی سرم شلوغ هست ولی سعی می کنم
تو ماژولها کمک کنم
بازم سلام به دوستان.
اگه ممکنه یکی سازگاری این کامپوننت رو با sh404SEF چک کنه و نتیجه رو اعلام کنه ، یه فایل برای کار کردنش که تو همون آدرس ارائه شده ، اما همون طور که می دونید دوستان یه سری تغییرات کوچیک توی کامپوننت sh404SEF اعمال کردند ، حالا می خواستم اگه ممکنه یکی این دو رو با هم ، هم روی لوکال و هم روی هاست چک کنه و نتیجه رو همین جا اعلام کنه ، که اگه مشکلی دارند با هم از همین الان یکی بذاریم که روش کار کنه.
ممنون.
یه مورد دیگه ، یکی که زبانش خوبه یه پیغام خصوصی بده ، نیاز به یه نفر هست برای ترجمه documentation فروشگاه ، یه مقدار کار وقت گیری هست. نیاز به یه نفر هست که واقعا بتونه وقت بذاره ، تا دیگه نیاز نباشه چند نفر کارش رو تصحیح کنند.
با تشکر.
سلام
علی جان تا جایکه من یادم هست و تو [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] نوشتم ، هیچ تغییری در sh404SEF ندادیم . یعنی در ورژن 4.6.5 هیچ نیازی به تغییر نبود .
من به سیستمم دسترسی ندارم ولی برسم چشم یه تست میکنم .
سبز باشید
امیر
این documentation چقدر هست؟