پاسخ : بیایید قالبهایی مامبو را گسترش دهیم.
خوب یک روز گذشت و ما دو روز وقت خواستیم .. الوعده وفا .. این نسخه آزمایش قالب :::>>> 
/upload.shahram-nazeri.ir/download.php?file=184templateDetails.zip
فقط یه مقدار کارهای css مونده مثلا module th , td  که باید راست و ریس بشن .. من امروز تا عصر دانشگاهم و فکر نمیکنم که زود تر از 12 شب بتونم تکمیل کنم وبزارم اینجا اگه از دوستان کسی وقت داشت یه دستی به سر و گوشش بکشه و گر نه که من خودم آخر شب بر میگردم ..
در ضمن این نسخه ای که گذاشتم واسه دانلود - فقط محض این بود که ببینید راحت نصب میشه .. و مرحله ی نصبش تموم شده من روی 4.6.5  تست میکنم . خوب جواب میده .. تاکید میکنم یه مقدار کارهای css مونده و این فایل فقط برای اینه که بدونیم چقدر از پروژه پیش افتادیم ..
یاهــــــــــــــــــــــو ..
** هایپرلینک حذف شذ
با سلام خدمت دوستان
من مدیر فروشگاه قالب های میترا هستم، و این مطلب را از توی refer  های سایتم دیدم. اگر دوستان علاقه مند باشند مشکلی نیست من رایگان قالبهای طراحی شده توسط خودم رو که برای جوملا طراحی کردم را حاضرم برای دانلود دوستان بزارم تا روی مامبو استفاده کنند.
من حدودا 40 تا قالب رایگان برای جوملا 1.0 و 1.5 طراحی کردم
به اینجا یه سری بزنید میتوانید قالبها را ببینید :
joomlaos.de/index.php?searchword=balvardi&option=com_searc h&Itemid=41
** هایپرلینک حذف شد
[quote author=balvardi link=topic=17707.msg94472#msg94472 date=1227534691]
با سلام خدمت دوستان
من مدیر فروشگاه قالب های میترا هستم، و این مطلب را از توی refer  های سایتم دیدم. اگر دوستان علاقه مند باشند مشکلی نیست من رایگان قالبهای طراحی شده توسط خودم رو که برای جوملا طراحی کردم را حاضرم برای دانلود دوستان بزارم تا روی مامبو استفاده کنند.
[/quote]
قالب هاتون میشه گفت بی نظیر بودن ای کاش همچین قالب های زبایی رو برای مامبو هم طراحی می کردید یا چندتاشو به مامبو تبدیل می کردید می زاشتین تو انجمن...خیلی عالی بود ممنونیم از شما
** هایپرلینک حذف شذ
[quote author=balvardi link=topic=17707.msg94472#msg94472 date=1227534691]
با سلام خدمت دوستان
[/quote]
سلام.
دورادور با کاراتون آشنا هستیم.
خوشحال می شیم اگه این کار رو بکنید.
به عبارتی نیکی و پرسش؟! ;)
** هایپرلینک حذف شذ
منتظر قالبهاي شما (balvardi ) هستيم. مطمئن باشيد با نام شما در مامبوديگ منتشر خواهد شد.
فقط دوستان نكته اي رو توجه داشته باشن كه قالبها رو بايد در فعاليت كابران ثبت كنند تا پس از بررسي در سايت منتشر شوند.
merkousha عزيز شما نيز قالب رو همراه يك پيش نمايش و توضيح مختصر در فعاليت كاربران مربوط به مامبو معرفي كنيد.
یه لینک روی سایت خودم بهتون میدم رایگان از اونجا دانلود کنید فقط زحمت بکشید قالبهایی را که دوست دارید انتخاب کنید تا من فارسی سازی و تبدیل به مامبو کنم
سلام دوباره به دوستان
1- خوشحالم که جناب بلوردی هم میخوان از این فعالیت حمایت کنن .
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2- متاسفانه تاریخ امتحان کامپایلرم رو اشتباه خونده بودم . فردا صبح دارم واسه همین هم کار ها همه به عقب افتاد ...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3- یه مقدار از کارهای قدیمی رو پیدا کردم که اگه خدا بخواد در اختیار بچه ها میزاریم که استفاده بشه ..
یا هــــــــــو..
[quote author=balvardi link=topic=17707.msg94605#msg94605 date=1227621420]
یه لینک روی سایت خودم بهتون میدم رایگان از اونجا دانلود کنید فقط زحمت بکشید قالبهایی را که دوست دارید انتخاب کنید تا من فارسی سازی و تبدیل به مامبو کنم
[/quote]
سلام. خیلی ممنون آقا روح الله. :)
باعث خوشحالی هست که شما برای مامبو هم قالب ایجاد کنید. O0
منتظریم.
موفق باشید...
یــــــــــــــــــــاعــ ــــــــــــــــلی
لیست رو با هم آماده کنید من فارسی میکنم و روی مامبو هم تست میکنم
سلام. یعنی لیست را از joomlaos.de/index.php?searchword=balvardi&option=com_searc h&Itemid=41 انتخاب کنیم یا اینکه خودتون یه سری قالب دیگه معرفی می کنید روی سایتتون و از میان اون ها باید انتخاب بشه؟ :[quote author=balvardi link=topic=17707.msg94605#msg94605 date=1227621420]
[/quote]
یــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــــلی