نه...
اشتباه است.
در صورتی درسته که شمابخواین نام هر موقعیت ماژول رو خودتون درستی وارد کنید.
در غیر این صورت فقط یک تیبل رو بزارید و موقعیت ماژول رو داخلش قرار بدید.
نمایش نسخه قابل چاپ
نه...
اشتباه است.
در غیر این صورت فقط یک تیبل رو بزارید و موقعیت ماژول رو داخلش قرار بدید.
منظورتونو نفهميدم ، يعني چطوري ؟نقل قول:
ببینید...
شما در قسمت مدیریت، برین به قسمت ماژول ها و بر فرض مثال ماژول منوی اصلی.
حالا در تنظیمات اون میبینید که نوشته شده = نام : منوی اصلی و در زیر اون نوشته شده = نمایش نام: بله / خیر ، که شما با زدن گزینه ( بله ) نام موقعیت در محلی که موقعیت ماژول رو گزاشتین نمایش داده میشه ، ولی اگه بخواین خودتون دستی اسم رو وارد کنی...دیگه نمی خواد اون گزینه ای رو که نام ماژول رو نمایش میده انتخاب کنید.
یا علی
اهان ، الان فهميدم منظورتون چيه
باشه من از اول ميشينم ميسازم
فكر ميكنم روش خوبي باشه همينطوري بسازم و سورسشو بزارم اينجا و مشكلاتش به اين صورت پيدا بشه ؟
بله...
این بهترین روش هست که شما مشکلاتت رو به این صورت بیان کنی تا ما بهتر منظورت رو بفهمیم و مشکلتون زودتر حل بشه.
موفق باشید.
یا علی
آقا من بر اساس آموزش هاي سايت و قالب هاي ديگه يك قالب ابتدايي ساختم كه مثلا قراره شبيه Moh3nClip.tk بشه
البته فايل CSS رو از قالب ديگه برداشتم :D ، اخه از لحاظ رنگبندي و نوع فونت خوب بودن
حالا اين نمونه قالب رو اينجا گذاشتم
ديگه بي زحمت خودتون راهنماييم كنين چه كارايي بايد بكنم تا به اون قالب برسم
ممنون از لطفتون
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ديگه ازينجا به بعد من بايد فايل CSS رو Edit كنم ديگه ؟
اگه ممكنه مراحل تبديل شدن اين قالب ساده رو به قالبي كه ميخواستم بگين
راستي فايل Flash هم نميدونم باز چي شده كه توي قالب نمياد
ممنون
يكي به داد من برسه :'(
این رو ببین:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما بقیه تنظیمات رو باید با ادیت کردن CSS انجام بدید. وجه داشته باشید که بعضی از موارد هم در قالب میتونن انجام بشن و هم در استایل. مثل فاصله مطالب از حاشیه و ... ولی بهتره در CSS این تنظیمات رو انجام بدید.
در مورد استفاده از فلش هم توی انجمن سرچ کنید تا جواب رو پیدا کنید.