پاسخ : فرستادن ایمیل تبلیغاتی
[quote author=parsiansystem.net link=topic=18390.msg97833#msg97833 date=1230711404]
[quote author=سعید link=topic=18390.msg97832#msg97832 date=1230711041]
برنامه Thunderbird چیز عجیبی نیست!
با Outlook و Outlook Express که دومی روی خود ویندوز هست که آشنایی دارید.
این هم نمونه موزیلایی همون هست!
شما با اون هم بخواید ارسال کنید، یا باید هر دقیقه برید یک ایمیل بفرستید ، یا اینکه همه رو یکجا بفرستید به اسپم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[/quote]
متشکرم پس تا اینجا بهترین اره حل استفاده از سرویس ایمیله که نه اسپم میکنه و نه محدودیتی داره یعنی طبق زمانبندی که مشخص میکنیم میل ها رو میفرسته ؟ O0
[/quote]
[quote author=parsiansystem.net link=topic=18390.msg97764#msg97764 date=1230627884]
سلام خسته نباشید
آیا کامپوننتی وجود دارد که بتواند به تعداد زیاد برای آی دی های متعدد میل بفرستد می خواهم شبیه به کامپوننت خبرنامه باشد یا اینه بتواند به صورت اچ تی ام ال نامه رو بفرستد به طور خلاصه یه کامپوننتی بتونه ایمل تبلیغاتی بفرسته و تصویری که در متن نامه هست رو درون Attach a file نرود ...
[/quote]
خب همیشه یه راهی هست
ما باید یاد بگیریم که بن بستی وجود نداره ... هیچوقت چیزی نیست که نشه ساخت...زمان چاره ی همه مشکلاته
خب دوستان عزیز یه خبر خوب واستون دارم
کامپوننت ارسال ایمیل تبلیغاتی ساخته شد
فقط یکمی دیگه برنامه نویسی داره که باید کاری کنیم که نشه بیش از یه تعداد معین ایمیل فرستاد
آخه اگه دست نا اهلش بیوفته و بخواد حال کسی رو بگیره بد جور میشه
میشه گفت میشه به عنوان بمبر ازش استفاده کرد
حالا داریم روش کار میکنیم فکر میکنم تا هفته ی آینده تموم بشه
یا حق
سلام
بسيار عالي. ميخواهيد رايگان در اختيار همه قرار بديد؟ يا اينكه هزينه اي بگيريد و يا فقط به برخي رايگان بديد و از عده اي هزينه دريافت كنيد.
يادم مياد majid 66 (دوست خيلي خوبم) يكسري يه گسترشي داده بود و گفته بود كه براي اعضاي فعال مامبو رايگان و براي اعضاي عادي ارزان كه بعد از مدتي براي همگام رايگان شد.
در يك تاپيك جديد برنامه خودتون رو در رابطه با اين كامپوننت بيان كنيد و البته كامپوننت رو اگر مايليد رايگان منتشر كنيد در فعاليت كاربران انجمن مامبولرن بهترين قسمت هستش، تا پس از بررسي در مامبو ديگ منتشر شود.
يا حق
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=18390.msg101408#msg101408 date=1234124679]
سلام
بسيار عالي. ميخواهيد رايگان در اختيار همه قرار بديد؟ يا اينكه هزينه اي بگيريد و يا فقط به برخي رايگان بديد و از عده اي هزينه دريافت كنيد.
يادم مياد majid 66 (دوست خيلي خوبم) يكسري يه گسترشي داده بود و گفته بود كه براي اعضاي فعال مامبو رايگان و براي اعضاي عادي ارزان كه بعد از مدتي براي همگام رايگان شد.
در يك تاپيك جديد برنامه خودتون رو در رابطه با اين كامپوننت بيان كنيد و البته كامپوننت رو اگر مايليد رايگان منتشر كنيد در فعاليت كاربران انجمن مامبولرن بهترين قسمت هستش، تا پس از بررسي در مامبو ديگ منتشر شود.
يا حق
[/quote]
سلام پسر مهریون جان
اگه دوستان اجازه بدهند رایگان و برای همه ی کاربران مامبویی
من نمیدونستم این کامپوننت وجود داره یا نه و تصمیم گرفتم که با کمک پسر دائیم نازنینم این کامپوننت رو بسازیم که خودشون زحمت کشیدند و ساختند و من کاری نکردم فقط تستش کردم :'( برنامه هیچ مشکلی نداره خدا رو شکر و فقط مونده که setupش رو بسازیم (بسازه) :(
کامروا باشید O0
سلام
حامد جان منتظر كامپوننت هستيم. (با اسم پسر دايي كه قبلاً هم گفته بودي برنامه نويسي بلده :دي)
هرچيزي كه باشه (تكراري يا جديد) بالاخره نوشته شده و ارزش استفاده رو داره.
يا حق
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=18390.msg101430#msg101430 date=1234191513]
سلام
حامد جان منتظر كامپوننت هستيم. (با اسم پسر دايي كه قبلاً هم گفته بودي برنامه نويسي بلده :دي)
هرچيزي كه باشه (تكراري يا جديد) بالاخره نوشته شده و ارزش استفاده رو داره.
يا حق
[/quote]
ممنونم مهدی جان
خب فکر میکنم کامپوننت چیزی کم نداشته باشه چون هم میشه به صورت متن پیغام رو فرستاد و هم به صورت اچ تی ام ال ... bcc هم داره
کسی نظری نداره ؟پیشنهادی ؟
سلام.نظر و پیشنهاد را موقع تست بهتر میشه داد ^-^ امیدوارم موفق باشید O0
یــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــــلی
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=18390.msg101434#msg101434 date=1234194539]
سلام.نظر و پیشنهاد را موقع تست بهتر میشه داد ^-^ O0
[/quote]
شديداً موافقم