پاسخ : کامپوننت گزارش گیری از کلیه فعالیت ها، بازدیدها
نه فدات شم چرا تنظیمات رو تغییر بدی؟ فقط کافی هست اين پچ زبان رو دانلود کنی و توی پوشه languages قرار بدی ::
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای قالب هم اين پچ رو دانلود کن ::
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
امیدوارم مشکلت تمام و کمال رفع بشه.... (حالا همگی با هم دعای فرج ......)
[size=10pt]جواد جان سلام و ممنون :)
اگه اجازه بدي من اكابري توضيح شما رو كامل كنم ::)
اين پچ زبان رو كه بريزيم تو شاخه languages سيستم فارسي ميشه
ولي متوجه اون پچ قالب نشدم، البته محتوياتش به يه قالب شبيه بود كه احتمالا بعد از فارسي سازي با اون پچ بالايي بايد ازش استفاده كرد
اما نكتهاي كه هنوز مونده اينه كه من براي همون سيستم انگليسي كه نصب كردم يا حالا فارسيش رو كه بخوام جايي نصب كنم، بايد چه كاري انجام بدم كه اين CHC فقط آمار بخش خودش رو نگيره و آمار كل سايت رو بگيره !؟؟
من اين موردي رو كه مثال زدم در شاخه stat نصب كردم و فقط آمار بخش stat رو ميگيره نه همه سايت رو
پيشاپيش دعاي فرجش رو هم خوندم ;)
[/size]
اولا برای ادامه همکاری رسید اقامه دعای فرج رو برامون فکس کنید (مثلا به ::FarajScript [@] mambolearn.com) !!!!
ثانیا شما باید تنظیمات برنامه رو مطابق میلتون انجان بدین تا به مشکل نخورید، اگه خواستی UID, PWD بده برات تنظیمش کنم.
[size=10pt]سلام
جواد جون شرمنده دستگاه فكس ما Script رو پشتيباني نميكنه ولي آدرس ميدم، البته ميشد تصوير رو هم بزارم ولي ترسيدم تذكر آييننامهاي بگيرم :-[
يوزر پسورد كجا رو بدم ؟ سايت رو كه ندارم اگه ميخواي بايد بگم بهش و بگيرم ولي Stat رو اگه منظورت بود الآن برات پيام خصوصي ميزنم
شرمنده خيلي اذيت شدي ولي اگه يه توضيح هم در مورد نتظيمات اينجا بدي بد نيست، البته اين كار كه زحمت تنظيماتش هم افتاد گردن شما ولي به اين جهت عزض ميكنم كه افرادي كه بعداً هم ممكنه به اين مشكل بخورن و اين تاپيك رو پيدا كنند، دعاگو باشند.
باز هم تشكر ;)
[/size]
اکبر جان من تنظیمات رو چک کردم اون ها مشکلی ندارن فقط چند تا نکته!
اولا شما هنوز اون پچ رو اعمال نکردی که (قالب و زبان)
در ثانی شما باید کد استخراجی برنامه رو بگیری (Java یا PHP) و اون رو توی WebPage هات بذاری مثلا من اون رو توی کد های قالب مامبو گذاشتم و آمار مراجعات رو کامل دارم (چون قالب در هر بار فراخوانی میشه).
[size=10pt]جواد جان ممنون، لطف كردي ;)
اون پچ و قالب رو فرمودي براي زبان فارسي است ولي اين سايت اصلاً فارسي نيست و اين بخش رو هم نميخواد فارسي باشه
الهي قربون اون شكل ماهت برم من هم از اول همين رو ميگم كه اين كدي كه بايد تو صفحات يا بهتره بگيم تو قالب قرار بديم رو تو برنامه پيدا نميكنم، همين كد رو بايد از كجا بيارمش ؟ كجاي برنامه اين كد رو توليد ميكنه كه بدم اين بنده خدا بزاره توي قالبش ؟
من كه ميگم در سطح اكابر راهنمايي كن ;D
باز هم ممنون از زحمتي كه ميكشي 8)
[/size]
[size=10pt]
جواد جان سلام، ممنون، پيدا كردم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
عجب جاي نا فرمي گذاشتن، ولي آخر سر كشف شد و البته با راهنماييهاي شما، واقعاً ممنون خيلي توپه
حالا در قدم بعدي فارسيش رو نصب ميكنم روي يه سايت و خبرش رو هم ميدم، از حوصلهاي كه به خرج دادي جداً ممنونم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
براي اون دوستاني هم كه بعدها ممكنه سري به اين تاپيك بزنن و همين مشكل رو داشته باشن (البته با اجازه جواد آقاي گل) كد مربوطه رو ميتونيد در اين قسمت بسازيد:
وارد بخش مديريت شده و از منوهاي بالا [Help & Contact] رو انتخاب كنيد و ترجيحاً كد براي PHP بسازيد چون خودش ميگه اگر كد جاوا بساريد، اونهايي كه جاوا رو در مرورگرشون بستهاند و برخي وروديها رو حساب نميكنه
[/size]
* Please keep in mind that usually the file extension must be ".php" in order that PHP code can be executed. See the install guide for a description how to execute PHP code within a ".html" file.
* If an individual template is specified, the generated PHP code must never be indented!
[size=10pt]جواد جون كارت خيلي درسته، مطابق فرمايش مولا، ماشديم بنده شما [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
عجب تاپيك بابركتي بود، كلي كار راه انداخت، كلي چيز ياد گرفتيم، كلي عمر مفيد كرد و كلي دعاي فرج توش خونده شد [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[/size]