پاسخ : سایت تم ایران به فروش میرسد
توی این مدتی که سایت فعال بود بیشتر سعی کردم روی کلمه کلیدی "قالب ***** تمپلیت مانستر" (*** = هر شماره ای) برای سرچ انجین ها تمرکز کنم به طوری که اگه شما این کلمه رو توی گوگل سرچ کنید ( به احتمال زیاد ) تم ایران اولین لینک هست
قیمت سایت بیشتر به خاطر اسکریپت قوی و همین کلمه کلیدی هست
دلیل بازدید کم ، رنک کم و ... اینه که تا به حال روی بازدیدو رنکش کار نکردم و توی این مدت بیشتر فکرم این بود که اسکریپت رو قدرتمند تر کنم
( یکی از دلایل اینکه میگم اسکریپت قدرتمند هست اینه که تعداد صفحات سایت 118000 صفحه هست و برای ایجاد هر صفحه پردازشی لازم هست و وقتی که گوگل و سرچ انجین های دیگه سایت رو ایندکس میکنن با هیچ مشکلی مواجه نمیشن و توی خود کنترل پنل گوگلم میگه فقط 15 صفحه رو نتونستم باز کنم در ضمن نقشه سایت هم که با همین اسکریپ پدید میاد خیلی بزرگه و خودش هم لودی رو به سرور تحمیل میکنه بازم مشکلی پیش نمیاد { تنها مشکل اینه که تا وقتی که گوگل توی سایته سرعت لود سایت برای کاربر ها پایینه که به راحتی میشه ازش گذشت چون گوگل هر 10 روز یه بار توی سایت میخزه})
نقل قول:
1- تاریخ شروع بکار سایت چه زمانی است؟
2- ایا آماری از بازدیدکنندگان سایت دارید؟
3- در حال جاضر میزان فروش سایت چگونه است؟
1- حدودا سه ماهه که همه چیز جور شده و سایت با موفقیت کار میکنه
2- بله گوگل آنالیز هست ولی بازدید ها پایینه حدود روزی 10 نفر
3- طی این سه ماه چیزی حدود 20 نفر تماس گرفتند
پیشنهاد میکنم با آی دی من تماس بگیرید تا سریع تر به نتیجه برسیم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] sellthemeiran
متشکرم بابت توضیحات.
اما خب حقیقتش مسایل seo و رنکینگ برام مهم هست.
شما بیشتر به structure و زیر ساخت پرداختید و این نیز قابل تحسین هست تبریک میگم.
من هم به آشنایانم خواهم گفت تا در صورت تمایل باهاتون تماس بگیرن.
یا علی
سلام
سایت شما وسوسه برانگیز هست، اما افراد کمی حاضر به خرید سایت شما خواهند بود. در عین حال که پیش بینی میشه افراد زیادی بدنبال چنین سایتی باشند!
البته قیمت مدنظر شما قیمت زیادی نیست و میشه گفت بسیار عالی و کافی است. اما اگر قرار باشد کسی سایت شما را بخرد فکر میکنم براش به صرفه تر و مطمئن تر باشد که یک سایت جدید و رسمی ایجاد کند و ... .
بنده با جوملارت عزیز موافقم که میگن، رنک شما جالب نیست! مهمترین عامل وسوسه رنک یک سایت میباشد تا اسکریپت و امکانات آن! چرا که ممکن است اسکریپت شما را هرگز نتوان تغییر داد و کلاً SEO در آن رعایت نشده باشد!
پس به نظرم بهتر هست مدتی تأمل کنید و اجازه دهید رنک شما بهتر شود و تلاشتون رو در اینرابطه افزایش دهید تا بتونید با قیمت بالاتری بفروش برسانید.
بنده هم به عده ای از دوستانم شما رو معرفی کردم، شاید تمایل به خرید سایت شما را داشته باشند. (که بدون شک تمایل دارند!)
در هر صورت براتون آرزوی موفقیت میکنم. شاید هم خودم خریدم سایت شما رو !
اما یک سوال! چرا بعد از 3 ماه آغاز بکار تصمیم به فروش سایت دارید؟!؟!!! واقعاً انقدر زود خسته شدید یا اینکه انقدر سود اینکار بالا بود که دیگه ... ؟!
یا حق
نقل قول:
چرا بعد از 3 ماه آغاز بکار تصمیم به فروش سایت دارید؟!؟!!!
دلیلش اینه که قرار بود سایت رو با چند نفر از دوستان اداره کنیم متاسفانه :( مشکلاتی بین ما پیش اومد که کلا برنامه هامون رو به هم زد
نقل قول:
اما اگر قرار باشد کسی سایت شما را بخرد فکر میکنم براش به صرفه تر و مطمئن تر باشد که یک سایت جدید و رسمی ایجاد کند و ... .
به هر حال اگه دلیل اینه که رنکش پایینه میتونم اسکریپت رو به همراه نمایندگی واگذار کنم
نقل قول:
چرا که ممکن است اسکریپت شما را هرگز نتوان تغییر داد
اسکریپت خیلی انعطاف پذیر هست