خیلی ممنونم
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی ممنونم
در مورد تغییر رنگ پشت زمینه مادول کانتکت هم می خواستم بپرسم
همانطور که ملاحظه فرمودید پشت زمینه تم من تقریبا طوسی است ولی زمانیکه مادول کانتکت را باز می کنم پشت زمینه آن سفید است البته من سعی کردم در فایل style .css آنرا تغییر دهم در تگtable.contact اما این خصوصیت آنرا تغییر نمیداد
اگر زحمتی نیست در این مورد هم راهنمائیم کنید
در ضمن یک سری لینک در بعضی صفحات مثل صفحه اخبار وجود دارد با عناوین قبل و بعد چطور می توان آنرا از صفحه حذف کنم؟
سلام
من با مدلی که شما برای من فرستاتید درست کردم رنگ ها همون موند و الان براتون اینجا می زارم
الان می خواهید بک گراند عوض بشه یا مثلا در صفحه تماس با ما اونجا سفید نشه و رنگ پس زمینه بشه ؟
برای این کار به این لینک برید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در مورد عنوان های قبلی و بعدی برید در بخش مدیریت به این آدرس برید
site-->Global Configuration --> Content -->Content Item Navigation
و اون را Hide کنید
یا علی/خداحافظ
سلام
در هنگام نصب قالب با پیغام خطای زیر مواجه شدم معنیش چیه؟
File W:\www\senfi\media\install_43c6020173435\images\ex tra\M_images_articles.jpg does not exist
سلام
شما تصویری به نام M_images_articles.jpg را از داخل فایل های قالب پاک کردید و چون آدرس این فایل در فایل templateDetails.xml بود مامبو دنبال اون فایل می گرده و پیدا نمی کنه اگه می خواهید این خطا را نده شما قالب را از داخل مامبو نصب نکنید بلکه پوشه قالب را ببریر دستی تو پوشه templates کپی کنید یا که فایل templateDetails.xml را باز کنید و ویرایشش کنید.
یا علی/خداحافظ
جناب احمد زاده و بقیه دوستان
از زحمتی که کشیده اید خیلی ممنونم مشکلم حل شد
فقط یه سئوال دیگه دارم نمیدونم مربوط به این بخش می شه یا نه اگر نیست ببخشید
می خواستم بپرسم ارسالهایی که در قسمت تماس با ما فرستاده می شود در چه قسمتی ذخیره می شود و آنها را درچه قسمتی می توان دید؟
من بخش کامپوننت تماس با ما را دیدم چیزی آنجا وجود نداشت در حالیکه یه نظر به صورت آزمایشی ارسال کرده بودم
باز هم از زحماتتان تشکر می کنم
یا علی
سلام
ارسال هایی که در بخش تماس با ما ارسال می شه در جایی ذخیره نمی شه بلکه به ایمیلی که در تنظیمات آن تماس با ما وارد شده است فرستاده می شود.
یا علی/خداحافظ