پاسخ : مشکل ماژول mod_news_pro_gk1 با مرورگر موزیلا فایرفاکس
[quote author=h_zaman06 link=topic=24580.msg129440#msg129440 date=1268243329]
یک سئوالی داشتم ... در مامبولرن از جوملا فارسی استفاده شده یا زبان اصلی (بدون تغییر) ؟
این لینک تست مامبو هم برای من فقط توی IE و کروم نشون داده میشه .... و توی فایرفاکس و اپرا نشون نمیده ... اما ماژول مامبولرن تو همه جا نشون داده میشه
پس این وسط یه موردی باید باشه دیگه ...
امکانش هست از تنظیمات ماژول در مامبولرن یک عکس قرار دهید ؟
چون این ماژول برام خیلی حیاتی هست ... ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
[/quote]
سلام
در مامبولرن ما از جوملا استفاده نکردیم . سیستم مامبولرن سیستمی کاملا اختصاصی است که با استفاده از مامبو - جوملا و .. نوشته شده و شما شاهد بخشی از امکانات موجود در Frontend هستید. اغلب امکانات این سیستم مدیریتیست که در بخش Backend موجود هست.
اما برای نمونه سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو میتونید ببینید
این سایت و ماژول به صورت خام و بدون هیچ گونه تغییری نصب شده
تنظیمات کاملا پیشفرض هست و هیج گزینه ای تغییر نکرده
این سایت هم در IE و هم در Firefox بدون هیچ مشکلی لود میشه
[quote author=مهندس پزشک link=topic=24580.msg129444#msg129444 date=1268249635]
اقای فیروزمندان میشه این زحمت رو تقبل کنید و شما سایت دوستمون رو چک کنید و ایشان یوزر پس مدیریت را به شما بدهند و نتیجه اش را اینجا بگید تا ما هم استفاده کنیم.
[/quote]
همینطور که میدونید در روز های پایانی سال هستیم و کارهای زیادی هست که باید انجام بشه و وقت کمی در اختیار داریم.
در صورتی که تمایل دارید مشخصات رو ارسال کنید اما لطفا هیچ عجله ای در انجام این کار نداشته باشید
یا علی
پاسخ : مشکل ماژول mod_news_pro_gk1 با مرورگر موزیلا فایرفاکس
با سلام ...
جناب فیروزمندان ماژول News Pro GK1 موجود در سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] تنها در کروم و آی ای 6 مطالب چرخان (3مطلب اصلی که با زدن کلید می چرخد و مطلب دیگر را نشان میدهد ) را نشان میدهد و این سایت هم مانند سایت های ما همین مشکل عدم نمایش متن مطالب اصلی داخل ماژول را دارد
من با فایرفاکس 3.6 و اپرا 10.5 تست کردم و مطالب داخل ماژول را نشان نداد (منظورم نکات 1 و 4 و5 هست که مقداری از متن را هم به نمایش می گذارد)
اما ماژول در خود سایت مامبولرن در تمامی مرورگرها متن را نشان میدهد
با تشکر