سلام
لطفا خودتون نصب رو انجام بدید و اگر به مشکلی برخوردید همینجا (حتی با تصویر) قرار بدید تا بتونیم کمکتون کنیم.
با تشکر
یا علــــــی
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
لطفا خودتون نصب رو انجام بدید و اگر به مشکلی برخوردید همینجا (حتی با تصویر) قرار بدید تا بتونیم کمکتون کنیم.
با تشکر
یا علــــــی
اگر آموزش ها رو با دقت مطالعه كنيد و به درستي تمام مراحل رو طي كنيد مشكلي پيش نمياد.
و طبق گفته دوست عزيزم عليرضا:
[quote author=علیرضا link=topic=25680.msg138118#msg138118 date=1276276143]
[/quote]
salam
kesi mitone be man komak kone?
mamnon misham
joomla ro ro com va host nasb kkardam ama sit am bala nemiad
kojaee karam eshtebah bode?
سلام.
لطفا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو مطالعه کنید.
توصیه می کنم آموزش ها رو به دقت مطالعه کنید و درصورتی که به مشکلی برخوردید، در یک تاپیک جدید جزئیات و توضیح مشکلتون رو بفرمایید تا راهنمایی کنیم.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
با سلام خدمت اساتید و دوستان. من هم کاربر جدید سایت هستم. چند ماه پیش من هم تو نصب جوملا یا مامبو یا نیوک کلا همه سی ام اس های فارسی شده مشکل داشتم. دقیقا مثل مشکلات کنونی شما. ولی با صبر و حوصله و مطاله دقیق این سایت و مطالب اموزشیش تونستم مشکلاتم رو حل کنم. پیشنهاد میکنم که کمی حوصله به خرج بدین و نصب جوملا رو با وجود تمام سختی هاش خودتون انجام بدین. ولی اگر کسی واقعا نتونست نصب کنه میتونه به غیر از اساتید حاظر در انجمن روی کمک من هم تا جایی که بتونم حساب کنه. با تشکر از همه اساتید و دوستان زحمت کش انجمن وسایت عالی مامبولرن. (سارا)
سلام دوستان.
من یه کاربر حرفه ای نیوک هستم و تازه تصمیم گرفتم یه هاست بگیرم و جوملا رو نصب کنم و الآن ذره ای از جوملا نمیدونم تاپیکا رو هم که نگاه میکردم واقعا گیج شدم شما واسه من نصب کنید من قول میدم کم کم خودم حرفه ای بشم.
هرکس میتونه بگه تا واسش مشخصات رو پی ام کنم.
لطفا کمک کنید
سلام
به مامبولرن خوش امدید
1) میتونید کتاب جوملا نوشته نوید زراعتی عزیز را دریافت کنید downloads.joomlacode.org/frsrelease/3/7/4/37490/joomla_1_5_Users_Manual_Farsi_PersianIT.pdf
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] (2 به این ادرس برید و مطالب رو مطالعه کنید
3) از wiki.mambolearn.com هم میتونید کمک بگیرید
به مشکل برخوردید طرح سوال کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
ببخشید دوست عزیز من تو سایت پرشین ایت بودم نوشته بود آخرین نسخه جوملا 1.5.20 دریافت کردم حالا رفتم تو این سایتی که شما دایدین نوشته آخرین نسخه 1.5.21 جریان چیه؟ من کدومو نصب کنم؟ چه فرقی دارن؟
در ضمن من واقعا نمیتونم نصب کنم هرچی تلاش منیکنم اصلا نمیشه خواهشا کمک کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام دوست عزیز
به انجمن مامبولرن خوش آمدید
آخرین نسخه جوملا در حال حاظر 1.5.21 می باشد.
دز ضمن پیشنهاد میکنم جوملا را خودتان با کمک آموزش هایی که به شما معرفی شده نصب کنید
و در صورتی که با مشکلی برخورد کردید در انجمن مطرح کنید تا بتونییم به شما کمک کنیم.
در ضمن حتما یکبار [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را هم مطالعه کنید
پیروز باشید