پاسخ : فارسی ساز کامپوننت CB 1.2.3 منتشر شد!
سلام. خواهش می کنم کمک کنید. نیست! من وقتی وارد کامپوننت می شم در منوهای بالا Configuration دارم و یکسری دیگه وقتی وارد Configuration می شوم همه گزینه ها فارسی هستند و سربرگ هایی هست مثل تنظیمات اصلی. ثبت نام. لیست کاربران. پروفایل کاربران. تصویرها........... ولی وارد هر کدام می شم متوجه نمی شم کدام مربوط به فیلدهای ثبت نام هست چون هیچ یک از آن فیلدها که در بالا عکس گذاشتم وجود ندارن! خواهش می کنم راهنمایی کنید؟ مرسی
---
لطفا کمک کنید. ضروری هست. خودم متوجه نشدم کجاست. لطفا راهنمایی کنید. مرسی
دو پست شما یکی شد.
خواهش می کنم کمک کنید
از کدوم قسمت فرمم ثبت نام را تغییر دهم؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
به این موضوعات مراجعه کنید . جواب خواهید گرفت .
اگر سوالی بود بفرمایید :
سلام. مرسی. یعنی هیچ راهی وجود ندارد تا از طریق مدیریت این کامپوننت فیلدها را تغییر یا کم یا زیاد یا تغییر نام داد؟ و حتما باید فایل زبان را ویرایش کرد؟
یک سوال دیگر اطلاعات این فیلدها که کاربر پر می کند بعد از ثبت نام کجا قرار می گیرد تا مدیر سایت بتواند ببینید و یا حتی خود کاربر بتواند بعد از ثبت نام ویرایش کند (البته با اجازه مدیر سایت) مرسی
سلام
شما مطمئنید CB رو نصب کردید؟
بعد از نصب وارد کنترل پنل CB بشید، سر برگ ها رو نگاه کنید. دقیقا سربرگ برای کارهایی که می گید هست.
لطفا کمی کنجکاو باشید.
یا علی
سلام
دوست من شما به عکسهایی که لینک دادم نگاه کردید؟ آیا این cb نیست؟ من همه سربرگ ها رو دیدم و اگر لازم می دونید از همشون عکس می گیرم و اینجا می زارم تا ببینید چنین چیزی نیست یا اگر باشه واضح نیست که مشکلم رو اینجا مطرح کردم تا اساتیدی مثل شما راهنمایی کنید ولی متاسفانه راهنمایی نمی کنید و فقط می گید خودتون انجام بدید و هست و
یک سربرگ هست با نام ثبت نام و تو اون هم امکان اضافه یا تغییر فلید نیست...
من مبتدی هستم و نیاز به آموزش وگرنه مزاحمن وقت شریفتون نمی شدم
ببخشید مزاحم شدم
سلام
شما از محیط کاربری عکس گذاشتید.
برید قسمت محیط مدیریتی و از اونجا عکس بزارید.
یا علی
[quote author=deldar1 link=topic=28837.msg156358#msg156358 date=1295784217]
سلام. مرسی. یعنی هیچ راهی وجود ندارد تا از طریق مدیریت این کامپوننت فیلدها را تغییر یا کم یا زیاد یا تغییر نام داد؟ و حتما باید فایل زبان را ویرایش کرد؟
یک سوال دیگر اطلاعات این فیلدها که کاربر پر می کند بعد از ثبت نام کجا قرار می گیرد تا مدیر سایت بتواند ببینید و یا حتی خود کاربر بتواند بعد از ثبت نام ویرایش کند (البته با اجازه مدیر سایت) مرسی
[/quote]
سلام
نیازی نیست به فایلها دست بزنید . آن مشکل از سایت بنده بود که با فارسی مشکل داشت .
شما پس از نصب کامپوننت ، در قسمت ماژولها ، آن را در قسمتی از قالب منتشر کنید . به همین سادگی .
بعد میتوانید فیلدها ، تب ها و لیست ها را کم و زیاد و ویرایش کنید.
سلام. مرسی از کمکتون. این سیستم 3 ماژول دارد کدام را باید فعال کنم؟ بعد از فعال کردن فیلدهای ثبت نام را از کجا باید تغییر دهم؟ مرسی
سلام
دوست من به جواب هایی که قبلاً داده شده دقت کنید!
از طریق مدیریت این کامپوننت می توانید تمامی موارد مربوط رو تغییر بدید.
ماژول ها رو هم می توانید بر اساس نیاز خود فعال یا غیر فعال کنید.
ضروری ترین ماژولی که باید فعال بشه mod_cblogin هست.
موفق باشید.