سلام
این رو هم اضافه کنم که الان شروع فصل امتحانات هست و اکثر دوستان تا 20 تیر مشغولیت های اینچنینی دارند.
و پیشنهادم اینه بهتره تا اون زمان نقشه راه تعریف بشه.
یا علی
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
این رو هم اضافه کنم که الان شروع فصل امتحانات هست و اکثر دوستان تا 20 تیر مشغولیت های اینچنینی دارند.
و پیشنهادم اینه بهتره تا اون زمان نقشه راه تعریف بشه.
یا علی
سلام
مواردی که نیاز دارید مثل دامین - هاست و .. را لیست کنید و برای من به صورت خصوصی یا ایمیل بفرستید.
با توجه به امکانات وی بی میتونیم یک گروه هم برای این کار ایجاد کنیم که موارد و هماهنگی ها مستقیما در همین گروه انجام بگیره
یا علی
باسلام
با توجه به موردی که دوست خوبمون علیرضا فرمودند در حال حاضر امتحانات دانشگاه زیاد شده و مدیران مشغول امتحانات هستند و پیگیری چنین مواردی وقت گیر است به همین خاطر عضوگیری رو بعد از امتحانات انجام بدید بهتره.
در مورد آقای فیروزمندان هم باید عرض کنم که نیازی به هاست و دامین نیست. هدف من ساب دامینی به جوملای فارسی بود. مثلاًDev.joomlafarsi.com که کاربران با نام جوملا فارسی بشناسند.
من چارتی در این زمینه تهیه کردم که تا یکشنبه کامل و برای آقای فیروزمندان ارسال می کنم.
در ضمن دارم رو سیستمی کار می کنم که اگه بشه از طریق نرم افزاری که در اختیار کاربران قرار می دیم آموزش ها رو دریافت کنند.
امیدوارم مورد قبول واقع بشه
یاحق
با سلام
بعد از چند روز طبقه بندي اطلاعات به اين نتيجه رسيدم كه مدول گرچه تخصصي در زمينه آموزش مجازي هستش ولي جوابگوي نيازهاي سيستم ما نيست. حالا تصميم براي مديريت محتواي جوملا گرفته شده ولي خوب بايد چند كامپوننت رو پيوند زد و با هم يكي كرد. ايجاد يك دايركتوري كتابخانه و دايركتوري فيلم از اهداف اصلي هستش.در كنار اين موارد يك چيزي شبيه به فروم هم ميخوايم براي آپ كردن مطالب و پرسش و پاسخ. حالا اگه كسي چيزي به نظرش ميرسه كه اين اهداف رو دنبال كنه بگه كه ما استفاده كنيم.
ممنون
سلام
ساختار سایت تقریباً قراره به چه حالت باشه؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] آیا به این سبک کار خواهد کرد؟
نهنقل قول:
سلام
ساختار سایت تقریباً قراره به چه حالت باشه؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] آیا به این سبک کار خواهد کرد؟
اين سايت يك سايت آموزش و مشتمل بر مطالب آموزشي هستش.در واقع با يك جوملاي ساده هم ميشه ساختش. ولي هدف ما اشتراك كاربران هست. طوري كه بتونند پروژه ها و آموزش هاشون رو بين همديگه رد و بدل كنند و از تجربيات هم استفاده كنند. اين موارد تو مدول هست ولي خيلي پيچيده ست طوري كه ادمين گم ميشه چه برسه به كاربر
سادگي تو سيستم خيلي مهمه
ممنون
سلام
ممنون از تلاشی که در این رابطه میکنید.
دو سایت زیر شاید بتونن ایده های خوبی در این رابطه به شما بدن :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
در واقع همون علتي كه گفتم كسي به اين شكل راه ننداخته و نمي ندازه همينه. اين سايت ها آموزش رايگان ندارند و آموزش هاشون اكثراً تجاريه و بر پايه ويدئو كار مي كنه. درسته كه ويدئو بهترين شكل آموزش وب هستش ولي خب كافي نيست. خيلي جاها نيازه كه شما مستندات رو در اختيار كاربران بگذاريد و از آنها بخواهيد كه در مورد يك پلاگين نظرات خودشون رو بگن. در واقع براي طراحي و معماري يك افزونه از اونها كمك ميگيريد. من تا الان در هيچ سايتي(حداقل فارسي زبان) نديدم كه آموزش ها رو به صورت جمعي و اشتراكي انجام بده. ان چيزي كه مد نظر من هستش خيلي شبيه به JomSocial هست ولي خب تجاريه و لايسنسش گرونه. البته مستقل از جوملا هم هست كه sharetronix هست و امكاناتي مثل اشتراك گذاري و ويدئو رو براي ما فراهم ميكنه كه فراتر از خواسته هاي ماست ولي خب كتابخانه رو براي ما نمي سازه. ناگفته نمونه كه JomSocial رو اگر گسترش بديم و با كامپوننت هاي ديگه تلفيق كنيم حتي از Facebook هم قويتر ميشه.حالا اگه بشه لايسنسش رو خريد يا وارز كار كرد خيلي خوب ميشه.:Dنقل قول:
نوشته اصلی توسط firoozmandan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
اگر اطمینان دارید Joomsocial کار شمارو راه میندازه، مشکلی از نظر لایسنس نداریم. میشه خریداری و استفاده کرد. اما کاری که با استفاده از Joomsocial میشه انجام داد ( اینطور که من از صحبت های شما برداشت کردم) با Forum هم میشه اجرا کرد. با توجه به اینکه در وی بی میشه گروه های مختلفی شکل داد و ...
یاعلی
بله درسته ولي فروم فقط بخش پرسش و پاسخ رو تكميل ميكنه. ويدئو ها رو كجا ميشه قرار داد؟كجا كتاب ها رو قرار داد؟كجا اسناد و آموزش ها رو قرار داد؟
چون كاربران انتخاب شده هستند و امكان ثبت نام براي هركسي وجود نداره ميشه حتي از كيوننا استفاده كرد و اتصالش داد به Jomsocial و همينطور از بخش ويدئو و اشتراك گذاري خود Jomsocial استفاده كرد براي تبادل و از Content براي مطالب و اسناد و jDownload براي كتابخانه و دايركتوري دانلود. اگر چنين چيزهايي در فروم وجود داره خيلي خوبه و ميشه استارت زد