تازه مشکل فقط فایرفاکس نیست منوها توی اکسپبورر هم کار نمیکنن میتونید خودتون ببینید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
منوها همه یکجا میره
نمایش نسخه قابل چاپ
تازه مشکل فقط فایرفاکس نیست منوها توی اکسپبورر هم کار نمیکنن میتونید خودتون ببینید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
منوها همه یکجا میره
[quote author=web_master link=topic=3509.msg21543#msg21543 date=1165926240]
بچه ها من وقتی از قسمت آخرین مطالب یک مطلب رو باز می کنم در fire fox باز می شه ولی اگر همون رو از منو انتخاب کنم باز نمیشه .
این fire fox چرا با مامبو جناغ شکسته دارم دیوونه می شم.
یکی یه راه حلی پیدا کنه. :'(
[/quote]
من هم با fire fox و هم با IE چک کردم .. این مواردیکه گفتین وجود نداره !.. مطالب از منو هم به درستی باز میشن !
شما با یه سیستم دیگه امتحان کنید .. احتمالا مشکل از سیستمه !
پیروز باشید !
biogenix جان .. شما اینی که میگم یه چک بکن ..
از مدیریت منو >> منوی اصلی ... روی منو هات کلیک کن .. بعد ببین این منو برای نمایش چه مطلبی تنظیم شده .. شاید همه منو هات و زیر منو ها و .. برای نمایش یک مطلب تنظیم شدن که همه میرن یک جا ! .. اگه نشد بگو !
آبتین جان این دو تا لینک رو نگاه کن او مطلبی که دو تا لوگو هست برای ساخت لینکدونیه و اون جدول برای تبلیغات کنار صفحه ببین لینک اول اونه که با فایر فاکس باز میشه و لینک دوم رو با اکسپلورر 7 باز میکنم جفتش ماله یک منو هست اما ببین چقدر با هم تفاوت داره اون مطلبی ککه گفتم اصلا نباید نمایش داده بشه
ببین فرقش فقط توی اینه که اولی &amp داره دومی فقط & داره حالا اینو چجوری درست کنیم خدا میدونه این جوری هر مطلبی که نوشتی نمایش داده میشه و هیچ طبفه بیندی هم وجود نداره
lمن مشکل رو توی سایت مامبو مطرح کردم شاید اونا به جواب برسن
اینم لینکش راستی برای اینکه بفهمید مشکل چیه یک بار با فایرفاکس یک بار با اکسپلورر سایت رو چک کنید
htttp://zangetafrih.ir
[quote author=biogenix link=topic=3509.msg21561#msg21561 date=1165934838]
lمن مشکل رو توی سایت مامبو مطرح کردم شاید اونا به جواب برسن
اینم لینکش راستی برای اینکه بفهمید مشکل چیه یک بار با فایرفاکس یک بار با اکسپلورر سایت رو چک کنید
htttp://zangetafrih.ir
[/quote]
سایت شما مشکلی نداره
لااقل این چیزی رو که نوشتید نداره!
من با هر دو مرورگر به خوبی سایت شما رو میبینم
ظاهرا شما مامبو رو به 461 ارتقا دادید درسته؟
اقا محمد سایت منم چک کن با fire لینک های توی منو باز نمی شه دسترسی هم پابلیک هستش
ممنون می شم
البته فکر نمیکنم ربطی داشته باشه
اما 3 سوال! لطفا هر دو جواب بدید
1- پرمیشن هاتون رو ست کردید؟
2- لوکال کار کردید بعد به سرور انتقال دادید؟
3- از کجا سرور رو تهیه کردید؟
من پرمیشن فایل ها 0644 و فولدر ها 0755 است ..
نه روی سرور طراحی شده.
مامبو سرور خودتون
در ضمن این مشکل بعد از تعویض قالب پیش فرض 4.6 قدیمی به 247clean اتفاق افتاده ولی باز هم تا دیروز کار می کرد اما یک دفعه این جوری شد.
من روی مطالب دسترسی کاربر گذاشته بودم ولی بعدش برداشتم و پابلیک کردم ولی فکر کنم هنوز ff نفهمیده که جریان چی شده :D
من به طور مساقیم روی سرور نصب کردم ولی میگم از چند جای دیگه هم چک کردم منوهای سمت چپ توی فایرفاکس درست باز نمیشه چون & به amp& تبدیل میشه من از روی یک دسنگاه دسگه هم چک کردم مشکل داشت