منم همین مشکلو دارم و همه این کارها رو کردم ولی باز این ارور رو میده :((((((
No configuration file found and no installation code available. Exiting...
نمایش نسخه قابل چاپ
منم همین مشکلو دارم و همه این کارها رو کردم ولی باز این ارور رو میده :((((((
No configuration file found and no installation code available. Exiting...
سلام
دسترسی برای ایجاد فایل ندارید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Arash_Elf [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این یک توصیه هست که اگر برنامه خاصی برای استفاده از هاست ویندوز ندارید حتما از هاست لینوکسی استفاده کنید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط miladsafa [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در قسمت پرمیشن مربوطه به فولدر نصب جوملا Plesk IIS User ... رو Full Control کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Arash_Elf [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوباره مراحل نصب را ادامه دهید.
نوع دیتابیس : MySQL
نام هاست: localhost
نام کاربری : ...
رمز عبور : ...
نام دیتابیس : ...
اگر جوملا 1.5 رو در همین هاست نصب کردید نباید با تنظیمات پرمیشن در پلسک ویندوز مشکلی داشته باشید!
در پناه حق
ممنونم ولی من الان که پرمیشن رو روی فول گزاشتم این پیفام هائی که توی عکس اول هست میاد و بلافاصله صفحه Redirect میشه و عکس دوم ظاهر میشه..
عکس شماره 1 : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
عکس شماره 2 : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
مشخصات هاست را با نسخه جوملا میخواهید براتون نصب کنید خصوصی بفرستید تا نصب کنم
موفق باشید
ممنون از بابت اینکه قبول زحمت میفرمائید .نقل قول:
نوشته اصلی توسط نوید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشخصات رو براتون ارسال کردم .
موفق و پیروز باشید
سلام
براتون نصب کردم:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ولی هاست به شدت داغونه ، توصیه میکنم هاست را در اولین فرصت ممکن عوض کنید
موفق باشید
یک دنیا ممنونم ازتون فقط اینکه برای عوض کردن هاست چه اقدامی باید بکنم یعنی کلاً از ***** نگیرم یا اینکه بگم اونا هاستم رو چنج کنن و لینوکسی بهم بدن؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط نوید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
لطفاً از بردن نام تجاری خودداری کنید !
علاوه بر اینکه باید از هاستهای بر پایه سیستم عامل لینوکس استفاده کنید باید توجه کنید سخت افزار هاست و کیفیت آن نیز در حدی باشد که شما را دچار مشکل نکند !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
شرمنده ، پستم رو ویرایش کردم و فقط اینکه سخت افزار هاست رو چگونه میتونم چک کنم؟؟؟
بک سوال دیگه :: آموزش ساختن فایل های ریدایرکت کجا هست من هر چی گشتم پیدا نکردم؟؟؟
ممنون
سلامنقل قول:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه حق