آدرسی رو كه بصورت تاريخ نشون داده ميشه رو قرار بديد
بعد سئوتون رو غير فعال كنيد و همون آدرس رو مجدداً بدون سئو قرار بديد تا بررسی كنيم
نمایش نسخه قابل چاپ
آدرسی رو كه بصورت تاريخ نشون داده ميشه رو قرار بديد
بعد سئوتون رو غير فعال كنيد و همون آدرس رو مجدداً بدون سئو قرار بديد تا بررسی كنيم
با seo
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بدون seo
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوستان کسی نظری نداره؟
نام کاربری و پسورد جوملا رو خصوصی برای من ارسال کنید تا یه مورد رو برای نمونه برای شما درست کنم
شما وقتی كه نام مستعار رو تغيير می ديد دكمه ی ذخيره و بستن رو نزنيد و فقط ذخيره كنيد.
ببينيد اصلاً نام مستعار تغيير ميكنه يا نه.
اينجوری كه پيداست اصلاً جوملاتون نام مستعار رو تغيير نميده
سلام
از جوملا 1.7 چه تیمی استفاده میکنید ؟
آیا نام مستعار برای مجموعه ها انتخاب کردید ؟
یک تصویر از صفحات زیر که میگم بگیرید و اینجا قرار بدید :
مدیریت مجموعه ها
مدیریت منوها (همه آیتمهای یک منو و اگر چند منو هست همه منوها و آیتمهای آنها را قرار بدید)
مدیریت محتوا - مدیریت صفحه ویژه
از این سه صفحه تصویری قرار بدید تا بشه بررسی کرد !
اگر امکان آنلاین کردن سایت رو هم دارید لطفاً آنلاین کنید تا بهتر بشه بررسی کرد !
شبیه ساز سرور - سیستم عامل (دقیقاً چه نسخه ای و چه انتشاری) رو هم بفرمایید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
عزیزان
من حالت سئو رو فعال کردم و ودر دادن نام مستعار کاراکتر های فارسی استفاده کردم و در قسمت سئو هم نام مستعار رو بحالت یونیکد انتخاب کردم و فایل .htaacc... رو هم کاملا درست بله کاملـــــــــــــــــــــ ــا درست ایجاد کردم . ولی ابتدا خوب جواب داد و مشکلی نبود رفتم نام مستعار یکی از مطالب رو تغییر دادم و......
وحالا هیچ کدوم از مطالب .... اصلا حالت سئو دیگه جواب نمیده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینم تصویر
دوباره ارسال من رو بخونید !
اگر میخواهید پاسخ شما داده بشه و مشکلتون حل بشه باید به سوالاتی که ازتون میشه با دقت پاسخ بدید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
ببخشیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
الف: از نسخه 1.7 joomlafarsi
ب : نام مستعار بله انتخاب کردم
ج: آنلاین نیست
ار WAMP SERVER 2 xpsp3
اینم تصاویر
سلام
نام مستعار كه درسته و به زبان فارسی هستش
جوملای شما هم سئو رو بصورت تاريخ میندازه؟