-
سلام من نسخه زبان جوملا را از این ادرس دانلود کردم[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و نصبش کردم باز با کلید روی پرچم کشور مثلا ایران موقعیت قالب از راست به چب نمی شه بسته نصبی قالب را باز از نو نصب کردم و بسته زبان را هم روش نصب کردم و جوملا فیش ر ا هم نصب کردم باز موقعیت منوها با کلید برروی زبان عوض نمی شه دوستان چی کار کنم سایتم دو زبانه بشه و با جوم فیش بشه روی موقعیت قالب عوض بشه
-
سلام من بسته جوملا 1.5.25 دانلود کردم ونصب کردم ولی باز مشکل تغییر منو با تغییر زبان حل نشد:sad:
-
در صورتي كه سايتون انلاين هستش اطلاعات رو برام خصوصي بفرستيد تا بررسي كنم
البته فردا چك مي كنم
موفق باشيد
-
درود بر شما،
این کد رو بعد از تگ head فایل index.php قرار بدید.
<?php
if($this->direction == 'rtl'){
?>
<link rel="stylesheet" href="<?php echo $this->baseurl ?>/templates/jv_nicebody/css/template_rtl.css" type="text/css" />
<link rel="stylesheet" href="<?php echo $this->baseurl ?>/jv_nicebody/templates/jv_nicebody/css/typo_rtl.css" type="text/css" />
<?php
}
?>
کامیاب و سربلند باشید
یاعلی
-
این کد پیش فرض در قالب هست <?php if($jvrtl == 'rtl') : ?>
<link rel="stylesheet" href="<?php echo $jvTools->templateurl(); ?>css/template_rtl.css" type="text/css" />
<link rel="stylesheet" href="<?php echo $jvTools->templateurl(); ?>css/typo_rtl.css" type="text/css" />
<?php else : ?>
<link rel="stylesheet" href="<?php echo $jvTools->templateurl(); ?>css/typo.css" type="text/css" />
<?php endif; ?>
البته من فایل بسته نصبی را خدمت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] تقدیم کردم اگر ایشان نظر بیندازن فکر کنم مششلم حل بشه
-
سلام من جوملا 1.5.25 فارسی را نصب کردم و بعداش امدم قالب[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را نصب کردم و باز جوم فیش را نصب کردم ولی باز قالب دو زبانه نشد به نظر دوستان چی کار کنم تا این قالب دو زبانه بشه