سلام
با پشتیبانی سایتتون تماس بگیرید و بگید که آیا جدیداً هاست ها رو انتقال دادند. معمولاً انتقال های ناقص به این مشکل بر میخوره.
توی نصب جوملای جدید همه چیز سازگار بود؟ هیچ چیزی قرمز نشده بود؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
با پشتیبانی سایتتون تماس بگیرید و بگید که آیا جدیداً هاست ها رو انتقال دادند. معمولاً انتقال های ناقص به این مشکل بر میخوره.
توی نصب جوملای جدید همه چیز سازگار بود؟ هیچ چیزی قرمز نشده بود؟
همه چیز سبز بود غیر از نمایش پیغام خطا که قرمز بود
اگر بخاطر جابجایی باشه چرا جوملای جدید هم نمی تونه شاخه بسازه؟ البته بعید میدونم تو این چند ماهه جابجایی داشته
سلام
این مشکل رو من یکبار با مامبو داشتم و کل اینترنت رو بررسی کردم و دلیلش رو نتونستم پیدا کنم !
از محسن فیروزمندان درخواست کردم که بررسی بکنه ! مشکل رو در آخر به دسترسی به دیتابیس یافت ! مشکلی که مدیر سرور باعثش شده بود ! و در انتها هم راضی به درست کردنش نشد ! کلاً گاهی موارد امنیتی رو زیادی بهش میپردازن و کلاً نابود میکنن !
privilage mode برای mysql احتمالاً فعال شده ! یکبار وارد phpmyadmin بشید و یک تصویر از انتهای این صفحه اینجا قرار دهید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اینجا که سالمه !
حالا باید نشست و بررسی کرد php info را :)
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
آقا مهدی آدرس Php info رو براتون خصوصی می فرستم
ممنون که پیگیری
ممکنه به علت تغییر نیم سرور ها باشه؟
یک چیز دیگه چطوری می تونم تو لوکال بخش و مجموعه ام رو درست کنم بعد به دیتا بیس سایت اضافه کنم؟
نمی دونم چرا ولی مشکل حل شد
الان میشه بخش و مجموعه ساخت
من که کاری نکردم داستان چیه؟
از تفاسیر بالا کاملا مشخصه که اشکال از سرور و هاست شما بوده
اگر شما به راهنمایی دوستی که گقته بودند سایتتون رو روی لوکال تست کنید عمل میکردین زودتر به نتیجه میرسیدین
معمولا در اینجور مواقع بهترین گزینه تست سایت روی لوکال است
از اینجور اشکالات متناوب برای سایت ها پیش میاد که ناشی از فعالیت های مدیر هاست است
برای نمونه امروز سایت من برای یک ساعت کلا صفحه سفید میومد و نه سایت دیده میشد و نه مدیریت
هر دو سفید بودند ولی خودش درست شد !
یا اینکه حدود سه ماه پیش کل مدیریت جوملام بهم ریخته بود و هیچکدوم از افزونه ها درست کار نمیکردند
سایت ام رو بردم روی لوکال تست کردم دیدم درسته !
پس دست کاری نکردم و با مدیر هاست ام مکاتبه کردم
بلافاصله درست شد !
موفق باشید