اگه امکان داره لینک دانلود را برایم ارسال کن خیلی نیاز ضروری دارم!!
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه امکان داره لینک دانلود را برایم ارسال کن خیلی نیاز ضروری دارم!!
سلام من این قالب رو دانلود کردم واقعا بگم 3 روز ما رو الاف کرده برای تنظیمش کسی از دوستان می تونه کمکم کنه تنظیمش کنم یا اگه فایل نصبی داره ممنون می شم
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط tlove [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با قالب خالی نمیتونید تنظیم کنید اگر بسته نصبی رو بهتون بدن مطمئن باشید بیشتر از این گیج خواهید شد مشکلات رو از جناب [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] در پیغام خصوصی بپرسید اگر فرصت داشته باشن بعید میدونم پاسخ ندن.
در مورد قالب باید بگم اکثر افزونه های استفاده شده تجاری هستند و بسته نصبی رو اگر کسی داشته باشه به راحتی در اختیار دیگران نمیزاره منوی DropDown یا آبشاری بالا 30$ هست :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
افزونه Social یا اشتراک گذاری 15$ و چند مورد دیگه.
موفق باشید.
قالب خبری دیگه ای سراغ ندارید؟
درود .
فعلا همین بود . بگذارید در ارشیو قالب ها سرچی بزنم .
موفق باشید
قبلا" در انجمن عرض کردم خود قالب 10 یا نهایت 20% نقش رو برای موضوعیت بازی میکنه که در واقع موقعیت های زیادی هست که باید داشته باشه شما هر قالبی رو تهیه کنید هدر رو نسبت به موضوع تغییر بدید محتوای مرتبط رو ایجاد کنید از فاوین ها و افزونه های مورد کاربرد با هدفتون استفاده کنید هم قالب و هم سایت خبری رو خواهید داشت.نقل قول:
نوشته اصلی توسط tlove [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
ما نیز درخواست داده بودیدم.
در صورت که امکانش باشد برای ما نیز ارسال نمایید.
بسیار سپاسگزاریم.
یا علی مدد...
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط mk2 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این فایل زبان رو هم در مسیر language/en.GB جایگزین کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فایل زبان رو پس از اکسترکت به این نام تغیییر بدین : en-GB.tpl_sj_news25
و سپس جایگزین کنید
من خیلی وقته دنبال یک قالب خبری خوب میگردم که این مورد را جدا پسندیدم، اگه میشه دوست عزیز جناب kianesfahan برای من نیز ارسال بفرمایید
آقا دست شما درد نکنه، اینی که گذاشته بودی را ما گرفتیم و نصب کردیم، فقط خیلی با نمونه اصلی تفاوت داره و اکثر ماژول ها و اسلایدرها نیستند!نقل قول:
نوشته اصلی توسط poonoodi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چکار کنیم که مثل تون بشه و برای استفاده آماده بشه؟! فایل کاملتری نداری که ما استفاده کنیم؟! ممنون میشم