سلام
wamp 2.0i از همه سازگارترهنقل قول:
سرور مجازی که خود سازندگان جوملا پیشنهاد دادند چیه؟
نقل قول:
بله مشابه بوده و از لبتاپ هم با sp2 استفاده کردم.
لطفا از ویندوز دیگری استفاده نمایید.
یا حق.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
wamp 2.0i از همه سازگارترهنقل قول:
سرور مجازی که خود سازندگان جوملا پیشنهاد دادند چیه؟
نقل قول:
بله مشابه بوده و از لبتاپ هم با sp2 استفاده کردم.
لطفا از ویندوز دیگری استفاده نمایید.
یا حق.
سلام
یه پیشنهاد دارم . یه بار جوملا 1.5 رو نصب کن اگر ok شد که مشکل از ومپ . چون من از ومپ 2.2.E و نت فریم ورک 3.5 و جوملا 2.5.6 استفاده کردم ولی شما از ومپ 2.0 a و جوملا 2.5.4 استفاده کردی قائدتا اگر ایراد از اینا باشه باید مشکلت حل بشه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirrezazdh [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
ممنون خوب کاری کردی پیشنهاد دادی.
اتفاقاً روی Xamp ای که با جوملا 2.5.4 مشکل داشت جوملا 1.5 نصب کردم و اون مرحله را رد کرد و فهمیدم مشکل با توابعی هست که در جوملا جدید استفاده شده
حالا باید چیکار کنم؟
قالب ها و کامپوننت هایی که با ورژن جدید جوملا کار میکنند چیکار کنم؟
سلام
خیلی خوب شد . پس احتمال 90 % مشکل از wamp2 بوده .wamp رو uninstall کن و حتی پوشه رو هم حذف کن . بعدش از wamp 2.2e استفاده کن سعی کن از سایت اصلی بگیری اگه نشد از p30download. بعد joomla 2.5.6 رو دانلود گن و نصب . حتما نصب میشه..
موفق باشی...
wampserver2.2e-php5.4.3-httpd2.2.22-mysql5.5.24-32b.exe و Joomla_2.5.6-Stable-Full_Package.zip نصب و تست کردم مشکل وجود داشت !!نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirrezazdh [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تنها تغییری که در آدرس لوکال دیده میشود :
#/http://127.0.0.1/Joomla_2.5.6-Stable-Full_Package/installationآیا توابع جدید جوملا مشکل ساز شده اند؟
[IMG][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][/IMG]
توابع جملا مشکل ساز نیستند . فقط پیدا کرد error ها یکم کلافه کنندست . دو تا مورد به نظرم میرسه یکی آیا جوملا رو بدرست دانلود کردی یعنی از دانلود منیجر استفاده میکنی ؟ دوم نسخه نت فریم ورک رو حتما 3.5 به بالا نصب کن من رو سیستمم ورژن 4 آپگرید شده . سومین مورد پیداکردن خطاها توی صفحه event viewer توی کنترل پنل ویندوز هستش .موارد بالا رو چک کن ببین مشکل رفع میشه؟
نقل قول:
1- بله به درستی دانلود شده و با برنامه وینرر تست آرشیو هم کردم فایل زیپ سالمه.
2- دقیقاً 4 هم نصب هست.
3- اروری موقع اجرا کردن ومپ و بعدش توی قسمتی که گفتین ندیدم.
شرمنده من فعلا دیگه چیزی تو تنظیمات به نظرم نمیرسه شاید دوستان بتونن کمکی تو این زمینه بکنن!
دوست عزیز سلام
لطفا از این آدرس استفاده نکنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از این آدرس استفاده نمایید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق.
با آدرس لوکال هم کار نمیکنه در نسخه 2.5.4 و 2.5.6.نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمد محسنی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]