دوست گرامی از تلاش شما سپاس گزارم
ولی باز هم درست نشد و سایت به هم ریخت!
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست گرامی از تلاش شما سپاس گزارم
ولی باز هم درست نشد و سایت به هم ریخت!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط nokian95 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این فایل سی سی اس منه منتظر تغییرات هستم نوکیا ن 95
سلام امید عزیز
سی اس اس شما آماده هست . اول این دو فونت رو آپلود کن BNarm.ttf, BNarm.eot
می تونی فونت رو عوض کنی فقط همون طور که من نوشتم بنویس .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]با احترام
پس من چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:whist le::sad::sad::sad:نقل قول:
نوشته اصلی توسط omidan321 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
عزیز برای شماست دیگه معتعل چی هستی برو آپلود کن بعد ظاهر جدید رو مشاهده کن .نقل قول:
نوشته اصلی توسط omidan321 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با احترام
قربون مرام و معرفتت من چیو دانلود کنم این دانلود برای اون بنده خدا بود برا من نیست که
هی بچه هانقل قول:
پسر اون بالا نوشتم سلام امید غذا آماده شد دانلود کن
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و اپلود کن مال شماست
هم دانلود کردم و هم آپلود گردم طب گفته دوستان ولی تغییر نکرد(:idea: یه سوال مهم اینکه مطالبی رو که میزارم تغییر نمیکنه ایا کاری هست که نکرده باشم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ )
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هی بچه ها
اینو [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و اپلود کن هیچ دستکاری انجام نده و سایت رو باز کن و F5 رو بزن
فونت BNazanin.ttf،BNazanin.eot رو آپلود کن در پوشه Fonts در درون قالب
templates/businesslines-fjt/Fonts
نتیجه رو اعلام کن